Covid očkování pedagogů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.3.21 11:09

@Gnaar Presne tak, prijdou dalsi mutace a vy budete mozna jeste vice ohrozeni nez bez ockovani. A budete prenaseci viru!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.21 11:18

Já pořád nevím a dnes vyprší možnost… bojím se..

• Citovat
  • Upravit
32215
28.3.21 11:27
@Anonymní píše:

tak se zaregistruj…jít tam nemusíš, když si to rozmyslíš…ale máš tu možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.21 12:04
@Anonymní píše:

já to vezmu za tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 13:45
@Petronela3. píše:
já to vezmu za tebe ;)

To bohužel

• Citovat
  • Upravit
18041
31.3.21 15:18

Prosím, vím, že už se to tu víckrát psalo, ale nevím, kde - jak zjistím, jak dlouho budu čekat na určitém očkovacím centru?

A ještě dotaz - praktici očkují jen Astrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
31.3.21 18:43
@Eliška píše:
Prosím, vím, že už se to tu víckrát psalo, ale nevím, kde - jak zjistím, jak dlouho budu čekat na určitém očkovacím centru?A ještě dotaz - praktici očkují jen Astrou?

do ockovaciho centra budes pozvana na urcity cas, cekat bys nemela, je to pasova vyroba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18041
31.3.21 18:50
@matkabagristy píše:
do ockovaciho centra budes pozvana na urcity cas, cekat bys nemela, je to pasova vyroba

Díky, já to asi blbě zformulovala - myslím, když se zaregistruju, tak jak dlouho čekám na termín (jde mi teď o tatínka). Už jsem dohledala v diskusi ten odkaz na vytíženost očkocenter. Ještě že na EM člověk najde vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
31.3.21 18:51
@matkabagristy píše:
do ockovaciho centra budes pozvana na urcity cas, cekat bys nemela, je to pasova vyroba

Spíš se ptá na obsazenost centra. :D

@Eliška píše:
Díky, já to asi blbě zformulovala - myslím, když se zaregistruju, tak jak dlouho čekám na termín (jde mi teď o tatínka). Už jsem dohledala v diskusi ten odkaz na vytíženost očkocenter. Ještě že na EM člověk najde vše :palec:

Pár stránek zpátky jsou odkazy, pohledej. Mohla bych to udělat za tebe. :think: Ale ne. :think: Pohledej sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18041
31.3.21 18:54
@SAJ píše:
Pár stránek zpátky jsou odkazy, pohledej. Mohla bych to udělat za tebe. :think: Ale ne. :think: Pohledej sama.

Naprosto souhlasím - taky furt žákům říkám, že musí vědět, kde co najdou :lol: A snažit se sami. Akorát je tu těch diskusí k očkování víc a já nevěděla, ve které ten odkaz byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
31.3.21 19:17
@Eliška píše:
Naprosto souhlasím - taky furt žákům říkám, že musí vědět, kde co najdou :lol: A snažit se sami. Akorát je tu těch diskusí k očkování víc a já nevěděla, ve které ten odkaz byl.

Už nám z toho pěkně hrabe, že?

Bylo to tady, str. 10-11. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18041
31.3.21 19:38
@SAJ píše:
Už nám z toho pěkně hrabe, že?Bylo to tady, str. 10-11. :mavam:

Díky, už jsem to našla. U nás je ve frontě přes 1500 lidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek