Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Já pořád nevím a dnes vyprší možnost… bojím se..
tak se zaregistruj…jít tam nemusíš, když si to rozmyslíš…ale máš tu možnost…
@Anonymní píše:
Já pořád nevím a dnes vyprší možnost… bojím se..
já to vezmu za tebe ![]()
Prosím, vím, že už se to tu víckrát psalo, ale nevím, kde - jak zjistím, jak dlouho budu čekat na určitém očkovacím centru?
A ještě dotaz - praktici očkují jen Astrou?
@Eliška píše:
Prosím, vím, že už se to tu víckrát psalo, ale nevím, kde - jak zjistím, jak dlouho budu čekat na určitém očkovacím centru?A ještě dotaz - praktici očkují jen Astrou?
do ockovaciho centra budes pozvana na urcity cas, cekat bys nemela, je to pasova vyroba
@matkabagristy píše:
do ockovaciho centra budes pozvana na urcity cas, cekat bys nemela, je to pasova vyroba
Díky, já to asi blbě zformulovala - myslím, když se zaregistruju, tak jak dlouho čekám na termín (jde mi teď o tatínka). Už jsem dohledala v diskusi ten odkaz na vytíženost očkocenter. Ještě že na EM člověk najde vše ![]()
@matkabagristy píše:
Spíš se ptá na obsazenost centra. ![]()
@Eliška píše:
Díky, já to asi blbě zformulovala - myslím, když se zaregistruju, tak jak dlouho čekám na termín (jde mi teď o tatínka). Už jsem dohledala v diskusi ten odkaz na vytíženost očkocenter. Ještě že na EM člověk najde vše
Pár stránek zpátky jsou odkazy, pohledej. Mohla bych to udělat za tebe.
Ale ne.
Pohledej sama.
@SAJ píše:
Pár stránek zpátky jsou odkazy, pohledej. Mohla bych to udělat za tebe.Ale ne.
Pohledej sama.
Naprosto souhlasím - taky furt žákům říkám, že musí vědět, kde co najdou
A snažit se sami. Akorát je tu těch diskusí k očkování víc a já nevěděla, ve které ten odkaz byl.
@Eliška píše:
Naprosto souhlasím - taky furt žákům říkám, že musí vědět, kde co najdouA snažit se sami. Akorát je tu těch diskusí k očkování víc a já nevěděla, ve které ten odkaz byl.
Už nám z toho pěkně hrabe, že?
Bylo to tady, str. 10-11. ![]()
@SAJ píše:
Už nám z toho pěkně hrabe, že?Bylo to tady, str. 10-11.
Díky, už jsem to našla. U nás je ve frontě přes 1500 lidí…
@Gnaar Presne tak, prijdou dalsi mutace a vy budete mozna jeste vice ohrozeni nez bez ockovani. A budete prenaseci viru!