Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Monchichik píše:
@matkabagristy no tak tady by se to risknout asi dalo, nechtěly to prý po nikom od nás…na žádném z míst…
u nas ten papir z prace chteli.
@Petronela3. píše:
Když je ten kód unikátní pro školu, a ne pro osobu, mohla by se na to registrovat i moje známá, která ve školství nepracuje? Případně je tady mezi vámi někdo, kdo ten kód využít nechce? FO jistá.
Při očkování potřebuješ potvrzení zaměstnavatele.
Samotný k ód ti je k prdu…
@SAJ píše:
Při očkování potřebuješ potvrzení zaměstnavatele.Samotný k ód ti je k prdu…
Vsude ne. Znam vic ucitelu na ruznych ocko mistech, kteří neukazovali potvrzení.
@vokishka píše:
Vsude ne. Znam vic ucitelu na ruznych ocko mistech, kteří neukazovali potvrzení.
Fakt? U nás kontrola hned při vstupu, bez potvrzení bych se nedostala přes turniket.
@SAJ píše:
Při očkování potřebuješ potvrzení zaměstnavatele.Samotný kód ti je k prdu…
Potřebuješ. Ale všude si ho nevšimnou. Byla jsem s kolegyní vyslána přednostně na očkování do nemocnice, kde očkují takhle vyslané, nahlášené zaměstnance. Potkala jsem tam kamaráda hasiče. Jinak se u nás přes kód očkuje na jiném místě. Cpala jsem té sestřičce složku s potvrzením od vedení. V jedné složce bylo moje, kolegyně a další potvrzení (ale ta si očkování rozmyslela). Přišlo mi, že se ani nepodívala. Nebo velmi v rychlosti na horní a další vůbec nevytáhla. Nejvíc je zaujalo, že jsme hlášené tři a jedna si to rozmyslela. Sestřička měla před sebou seznam hlášených zaměstnanců, kteří ten den přijdou. Tak tam si nás poznačila. Ta doktorka potvrzení nechtěla vidět vůbec. Ale ona bojovala s počítačem
a přitom mi dávala otázky. Kdo chtěl to potvrzení vidět, tak byly hlídky. Cestou na očkování nás 2× policajti stavili, jeden se letmo mrknul a jeďte. Druhá hlídka kousek dál, tam se důkladně díval a vyžádal si i OP. Ale v nemocnici mi přišlo, že potvrzení nikoho nezajímá. Jak jsem ho donesla, tak jsem ho zas odnesla. Zbytek kolegů byl na tom jiném místě, kde očkují. Tam nevím, neptala jsem se, jestli někoho potvrzení zajímalo.
@Kelsey znama tak byla pěkně nastvana. Nekolik kilometrů se pro nej vracela autem (vzpomněla si cestou) a pak ho nikdo nechtěl.
Tak od nás všech potvrzení chtěli, vzali si ho a nechali si ho.
Klidně bych šla i bez potvrzení, zdraví je přednější… a když se najde někdo, kdo ten kód nabídne, tak ho klidně koupím
@Petronela3. píše:
Klidně bych šla i bez potvrzení, zdraví je přednější… a když se najde někdo, kdo ten kód nabídne, tak ho klidně koupím
Zdraví je důležité. Ale asi bys neměla zapomínat taky na čest… ![]()
Ode mě kód nedostaneš.
@SAJ v zemi, kde vláda selhala na všech frontách se člověk musím umět postarat sám o sebe a své bízké
@Petronela3. píše:
@SAJ v zemi, kde vláda selhala na všech frontách se člověk musím umět postarat sám o sebe a své bízké
A ty jako věříš, že nějaké očkování Ti k něčemu pomůže? Pokud Tě přímo nepoškodí nebo nezabije tak za pár měsíců stejnak přijdou s novou mutací, na kterou toto současné očkování nezabírá?
@Monchichik píše:
@matkabagristy ne, píšu o době teď…kolegyně byla v pátek…
ok, sef tez rikal, ze to po nem nechteli. Mne je to fuk
@matkabagristy mně je to taky jedno…já jsem se taky divila, že nic nechtějí…v těch pokynech je, že máš mít potvrzení o zaměstnání…tak asi mají nějakou svojí databázi, kde tě najdou…
@Monchichik píše:
@matkabagristy mně je to taky jedno…já jsem se taky divila, že nic nechtějí…v těch pokynech je, že máš mít potvrzení o zaměstnání…tak asi mají nějakou svojí databázi, kde tě najdou…
Ne, spíš prostě berou, že když máš termín, tak ho máš legálně tak říkajíc. Ušetří si tím čas.