Covid rychlotest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
17.10.20 22:59
@TeSudička píše:
@lilith1 souhlas! Ja jsem rozhodnuta, ze kdyby neco, na testy nejdu. K cemu? Lidi muzu obvolat, pokud mi nebude dobre, sama. Doma se izoluju, nasadim rousku, budu sedet doma na otdce a nazdar. Nepotrebuju nekde v zime stat x hodin jen abych se dozvedela, ze jsem dalsi pozitivni, proc… Strjne me lecit nebudou 8)

Ty by ses izolovala, v pořádku, zakladatelka chce do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
17.10.20 23:01

@lilith1 Tak těžko může být zakladatelka jen tak doma, když si podle jejích slov nemůže dovolit nejít do práce. Ano, pokud člověk může mít HO, tak není důvod lézt na testy a může v klidu pracovat 2 týdny z domu a ono se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
17.10.20 23:03

Lidí už sílí, kdyby se měl chodit izolovat každý s nachlazením, nikdo do práce nepřijde, boha. Vy vážně i mimo koronu zůstáváte doma s nachlazením, já mám třeba rýmu co skoro druhý týden běžné, občas k tomu bolest v krku, pokašlávání, prostě běžné virozky, na který mi ani obvodak nic nedá, řekne střílejte nos, mucosolvan na kašel a čus. Jasně, teď jsou všichni pripo z koróny, ale stejně by to chtělo trochu s rozmyslem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
17.10.20 23:04
@TeSudička píše:
@lilith1 souhlas! Ja jsem rozhodnuta, ze kdyby neco, na testy nejdu. K cemu? Lidi muzu obvolat, pokud mi nebude dobre, sama. Doma se izoluju, nasadim rousku, budu sedet doma na otdce a nazdar. Nepotrebuju nekde v zime stat x hodin jen abych se dozvedela, ze jsem dalsi pozitivni, proc… Strjne me lecit nebudou 8)

Ano, i to je možné, ale píšeš, že budeš sedět doma :palec: Zakladatelka chce jít do práce a trousit virus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
17.10.20 23:06
@PAN66 píše:
Lidí už sílí, kdyby se měl chodit izolovat každý s nachlazením, nikdo do práce nepřijde, boha. Vy vážně i mimo koronu zůstáváte doma s nachlazením, já mám třeba rýmu co skoro druhý týden běžné, občas k tomu bolest v krku, pokašlávání, prostě běžné virozky, na který mi ani obvodak nic nedá, řekne střílejte nos, mucosolvan na kašel a čus. Jasně, teď jsou všichni pripo z koróny, ale stejně by to chtělo trochu s rozmyslem

No, buď bych měla jistě vědět, že je to jen nachlazení nebo se izolovat, na tom mi nepřijde nic divného ani připos. aného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
17.10.20 23:14

Jestli chce jit do prace, at si laskave aspon vezme FFP2. Plus odstupy, dezinfekce, atd… a uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.10.20 23:35
@PAN66 píše:

Kdyby k nám do práce vlezl nachlazený kolega, okamžitě vy mazal domu a ještě by si o něm každý pomyslel, že je to kkt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.10.20 23:37
@lilith1 píše:
Klidne me kamenujte, tak jen pri ryme aunave bych na testy nesla u nas je jen jedno odber misto a jeliloz nemam auto tak bych tamv tomto pocasi sla asi pesky a kdovijak dlouho cekala ve fronte, kdebych nadtydla jeste vice s jesze chytla nejspise i tu koronu ve fronte..takze bych byla samozrejme doma a nikam nesla a pockala co bude tech deset dni.

Tak to je snad nejrozumnější přístup, ne?
Proč na testy. Proste vyležet a doufat v mirny průběh, pokud je to ono :nevim:

Ale lézt teď s nachlazením mezi lidi? To fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 23:38

@marlenka216 @milwinka po jak dlouhé době se vám přidali další příznaky?

• Citovat
  • Upravit
72725
18.10.20 03:56
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte jestli se dá v lékárně nebo v rouškomatu někde koupit ten orientační test na covid? Jinak jsem z Brna.. Mám kašel, rýmu a jsem unavená a mám strach, že je to covid.. Jenže si nemůžu dovolit nejít do práce, ani čekat na ten normální test. Ale myslím, že je to jen nachlazení, protože u covidu rýma nebývá, že?

Máš strach, že je to covid, ale myslíš si, že je to nachlazení.. Super :mrgreen: :lol: jako kolegyni bych tě fakt milovala, kdybys na mě to svoje nachlazení přenesla.. Ráno zavolej dr, dá ti neschopenku i bez testu, neasi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65222
18.10.20 07:15
@lilith1 píše:
Klidne me kamenujte, tak jen pri ryme aunave bych na testy nesla u nas je jen jedno odber misto a jeliloz nemam auto tak bych tamv tomto pocasi sla asi pesky a kdovijak dlouho cekala ve fronte, kdebych nadtydla jeste vice s jesze chytla nejspise i tu koronu ve fronte..takze bych byla samozrejme doma a nikam nesla a pockala co bude tech deset dni.

Tak pokud tech deset dni budes fakt doma, bez kontaktu, tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65222
18.10.20 07:16
@martina.se píše:
Máš strach, že je to covid, ale myslíš si, že je to nachlazení.. Super :mrgreen: :lol: jako kolegyni bych tě fakt milovala, kdybys na mě to svoje nachlazení přenesla.. Ráno zavolej dr, dá ti neschopenku i bez testu, neasi.. :think:

Problém je, jestli musi dnes do prace. Je nedele, doktor neuraduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
18.10.20 07:23
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte jestli se dá v lékárně nebo v rouškomatu někde koupit ten orientační test na covid? Jinak jsem z Brna.. Mám kašel, rýmu a jsem unavená a mám strach, že je to covid.. Jenže si nemůžu dovolit nejít do práce, ani čekat na ten normální test. Ale myslím, že je to jen nachlazení, protože u covidu rýma nebývá, že?

Ten rychlotest ti udelaji na odberovem miste (u nas za 300). Jsou to 2 kapky krve, jedna na protilatky - ano/ne, druha na aktivni virus - ano/ne (pravdepodobnost ano, ze jsi pozitivni se nasledne musi potvrdit nebo vyvratit pcr testem). Tento test mi delali na jare, kdyz hygiena zjistovala promorenost populace. A ty sestry nam to takto vysvetlovaly :nevim:
Kdyby to slo koupit v lekarne, bylo by to fajn, pak by na testy nehonili kazdeho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12612
18.10.20 07:29
@Nell2 píše:
@lilith1 souhlasím, ale nelíbí se mi, že chce jít do práce. Takové kolegyni bych fakt poděkovala

To samozrejme ani omylem..zavrit se doma..tam je jedinny problem mit dostatek dovolene..ja msm nastesti home office.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12612
18.10.20 07:30
@dedrichov píše:
Ano, i to je možné, ale píšeš, že budeš sedět doma :palec: Zakladatelka chce jít do práce a trousit virus.

Tak to je des..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+