Covid rychlotest

Anonymní
17.10.20 21:59

covid rychlotest

Ahoj, nevíte jestli se dá v lékárně nebo v rouškomatu někde koupit ten orientační test na covid? Jinak jsem z Brna.. Mám kašel, rýmu a jsem unavená a mám strach, že je to covid.. Jenže si nemůžu dovolit nejít do práce, ani čekat na ten normální test. Ale myslím, že je to jen nachlazení, protože u covidu rýma nebývá, že?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
17.10.20 22:08

Máme pocit, že i rýma už je brána jako příznak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65214
17.10.20 22:09

Zatim jsou ty rychlotesty dost nespolehlivé. A priznakem muze byt cokoliv, Razova si taky stezovala na rymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
17.10.20 22:14
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte jestli se dá v lékárně nebo v rouškomatu někde koupit ten orientační test na covid? Jinak jsem z Brna.. Mám kašel, rýmu a jsem unavená a mám strach, že je to covid.. Jenže si nemůžu dovolit nejít do práce, ani čekat na ten normální test. Ale myslím, že je to jen nachlazení, protože u covidu rýma nebývá, že?

Nedá, právě proto, aby to lidi jako ty nezkoušeli… Rychlotest reaguje až na protilátky, tudíž v tebou popsané situaci je naprosto k prdu, takže ti nezbude nic jiného, než ráno zavolat k doktorovi, nechat se poslat na test a zavolat do práce, že nedorazíš. A s tím čekáním bych to neviděla tak strašně, jednalo se tedy o Prahu, ale vím, že lidi čekali pár minut a výsledek měli ještě ten den večer, ale je fakt, že měli tip na odběrová místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
17.10.20 22:14
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte jestli se dá v lékárně nebo v rouškomatu někde koupit ten orientační test na covid? Jinak jsem z Brna.. Mám kašel, rýmu a jsem unavená a mám strach, že je to covid.. Jenže si nemůžu dovolit nejít do práce, ani čekat na ten normální test. Ale myslím, že je to jen nachlazení, protože u covidu rýma nebývá, že?

všechno, kromě zlomené nohy, může být příznakem covidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.10.20 22:21

Já doufám v jedno. Že tahle pandemie naučí lidi jako ty, že ani s nachlazením se do práce neleze. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
17.10.20 22:22

U mě covid začal rýmou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
17.10.20 22:22

Takže když koupit nejde, půjdeš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
17.10.20 22:27

Zavolej si obvodakovi a ten tě pošle na test. Můj manžel má taky potvrzeny covid a rýmu má teda strašnou, k tomu kašel a únavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
17.10.20 22:29

V současné situaci asi každý bude raději, když zavoláš, že Ti není dobře a zůstaneš doma než jít do práce a někoho nakazit.

To by Ti nevadilo? Někoho ohrozit?

Kde pracuješ, že tam musíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
17.10.20 22:31

Já jsem teď pozitivní a začalo to u mě právě rýmou. Pak jsem ztratila chuť a čich, takže jsem věděla, že to rýma není. Ale přijde mi tedy pořád, jako bych jí měla zaraženou někde vzadu. Dojdi si na test určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
17.10.20 22:33
@bublinek píše:
V současné situaci asi každý bude raději, když zavoláš, že Ti není dobře a zůstaneš doma než jít do práce a někoho nakazit.

To by Ti nevadilo? Někoho ohrozit?

Kde pracuješ, že tam musíš?

No přesně. Kvůli takovým se to tak šíří. Můj manžel se taky nakazil v práci, spolu s mnoha dalšími lidmi toto chytli právě od takto nezodpovědného kolegy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12612
17.10.20 22:47
@j.a.n.i1 píše:
Nedá, právě proto, aby to lidi jako ty nezkoušeli… Rychlotest reaguje až na protilátky, tudíž v tebou popsané situaci je naprosto k prdu, takže ti nezbude nic jiného, než ráno zavolat k doktorovi, nechat se poslat na test a zavolat do práce, že nedorazíš. A s tím čekáním bych to neviděla tak strašně, jednalo se tedy o Prahu, ale vím, že lidi čekali pár minut a výsledek měli ještě ten den večer, ale je fakt, že měli tip na odběrová místa.

Klidne me kamenujte, tak jen pri ryme aunave bych na testy nesla u nas je jen jedno odber misto a jeliloz nemam auto tak bych tamv tomto pocasi sla asi pesky a kdovijak dlouho cekala ve fronte, kdebych nadtydla jeste vice s jesze chytla nejspise i tu koronu ve fronte..takze bych byla samozrejme doma a nikam nesla a pockala co bude tech deset dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
17.10.20 22:58

@lilith1 souhlas! Ja jsem rozhodnuta, ze kdyby neco, na testy nejdu. K cemu? Lidi muzu obvolat, pokud mi nebude dobre, sama. Doma se izoluju, nasadim rousku, budu sedet doma na otdce a nazdar. Nepotrebuju nekde v zime stat x hodin jen abych se dozvedela, ze jsem dalsi pozitivni, proc… Strjne me lecit nebudou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
17.10.20 22:59

@lilith1 souhlasím, ale nelíbí se mi, že chce jít do práce. Takové kolegyni bych fakt poděkovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí