Covid rychlotest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
18.10.20 16:03

Jsem jen realista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26924
18.10.20 16:13
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 ty seš fakt protivná… díky za info…

Proc protivna? Vzdyt ma pravdu. Kdyz nechces jitna test, k cemu jsou ti spekulace, jestli to covid je nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.10.20 16:21

@cecetka a to už se tu člověk nrmuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.10.20 16:24

Oprava…a to už se tu člověk nemůže normálně na nic zeptat? Dennodenně se tu řeší počůraný testy a tohle mi tedy nepřišlo, že se ptá na něco extra… prostě chce vědět jestli to může být covid, nic víc… když někoho otravuje normálně odpovědět, tak proč se do toho plete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.10.20 17:24
@cecetka píše:
Proc protivna? Vzdyt ma pravdu. Kdyz nechces jitna test, k cemu jsou ti spekulace, jestli to covid je nebo ne :nevim:

A to podle tebe Covid mít nebude, když jí ho nepotvrdí test?

I oficiální doporučení (zatím stále) zní: pokud máte příznaky, chovejte se, jako kdybyste Covid měli. Pokud nejste riziková skupina a máte mírný průběh, nemusíte jít na test, buďte doma, s nikým se nestykejte a vylezte to :nevim:

Normálně se zeptala na ztrátu čichu, jaké jsou zkušenosti. Může tu být nekdo, kdo o tom ví víc, než ona. Což jsem třeba já… A já říkám, že je to velmi bezny priznak, takže to zvyšuje pravděpodobnost, že Covid má. viz SZu.cz. Hned na hlavní stránce je odkaz na studii o ztrátě čichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.10.20 17:28
@Salorka píše:
Oprava…a to už se tu člověk nemůže normálně na nic zeptat? Dennodenně se tu řeší počůraný testy a tohle mi tedy nepřišlo, že se ptá na něco extra… prostě chce vědět jestli to může být covid, nic víc… když někoho otravuje normálně odpovědět, tak proč se do toho plete?

Někdo prostě nemá mentální brzdu a pitchuje, i když by si měl sednout na ruce a jít se vybít do. diskuze „muj ženatý přítel se nechce rozvést, mám přestat brát prášky?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.10.20 17:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
18.10.20 17:50

@berry4 tak ať všichni do jednoho nevychází ven, i ti bezpříznakové, pro sichr, ať to všechno spadne, jak by sis to představovala, prosimtě? Když by každý s rymuckou zůstal doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.10.20 18:18
@PAN66 píše:
@berry4 tak ať všichni do jednoho nevychází ven, i ti bezpříznakové, pro sichr, ať to všechno spadne, jak by sis to představovala, prosimtě? Když by každý s rymuckou zůstal doma?

Vždyť přesně tak to na byt 8o
Máš sedět doma na pudeli. Chodit jen si práce.

A i s lehkým nachlazením sedět doma.

Jestli si myslíš, že z tebe budou v práci z nachlazene nadšení, nebo že tě bude tvoje kadeřnice celá šťastná stříhat, zatímco budeš smrkat, asi jsi strávila poslední měsíce na Marsu.

My máme třeba za příchod do práce nachlazení pokuty. Zatím se teda nepoužily, těch pár idiotů stačilo poslat domu s nepříjemnou poznámkou, ale od HR vyhlášené jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.10.20 19:42
@Bábrdl píše:
Vždyť přesně tak to na byt 8o
Máš sedět doma na pudeli. Chodit jen si práce.

A i s lehkým nachlazením sedět doma.

Jestli si myslíš, že z tebe budou v práci z nachlazene nadšení, nebo že tě bude tvoje kadeřnice celá šťastná stříhat, zatímco budeš smrkat, asi jsi strávila poslední měsíce na Marsu.

My máme třeba za příchod do práce nachlazení pokuty. Zatím se teda nepoužily, těch pár idiotů stačilo poslat domu s nepříjemnou poznámkou, ale od HR vyhlášené jsou.

@PAN66 přesně tak. Ty asi vůbec nemáš ponětí, co se už děje! Heled´my tím právě procházíme. Ale to není podstatné. Vlastně ano, když tak na to narážíš, já zrovna jsem bezpříznaková. Ovšem test pozitivní. Kdybych šla do práce jen se svou bolestí hlavy a kloubů, tak nechci domýšlet, kde by dneska byl můj kolektiv, na kterém je závislý celý barák. Až ve chvíli, kdy to proděláváš, se najednou! ozývají další a další, co se báli vystoupit, říct to. A spolu s nimi se nabalují další, co mají podezření. Že to asi chytli. Nemyslím tím od nás, my se stačili včas izolovat. Já pracuji s těmi neohroženějšími. A je mi už vcelku zle, co se děje. Mohu ti napsat jen jedno. Člověk už 2-3 dny předtím, než vůbec ví, že ho má přenáší vir. Potom přijdou příznaky. A potom už to jede. Trasování, izolace. Ale už je vcelku pozdě. Dnes mi psala známá ráno, že její mamka to ASI má, najednou ztratila čich a chut´. Ona s ní včera byla na obědě. A potom s několika přáteli večírek. Odpoledne zpráva: mamka už ví, kde se nakazila: čtvrtek, práce, kolega, mu ještě taky nic nebylo, od včerejška leží na aro na plícním ventilátoru. Máš pořád pocit, že je to sranda? Že rýmečka je jen rýmečka? Já pracuji s těmi nejohroženějšími. Já to dokázala zastavit včas, nepřenést do práce, tím jsem si jista, ale co další? A že jsou! Přijdou do práce, protože mají rýmečku a posléze je z toho pandemie. Vůbec nevíš, co se děje. Nevíš. Známá z covid centra padá na hubu. Už melou z posledního. Lidi jim tam umírají pod rukama. Tak si dál hrej na hrdinku. Vážně nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí