Croozer - je těžké složení do auta?

12
16.12.14 10:41

Croozer- je těžké složení do auta?

Holky,
zvažuji koupi Croozeru, ale musela bych ho často skládat do auta, proto se chci zeptat. Je to složité? Kolik času to zabere. Předpokládám, že je to těžší, než složit kočárek, ale zas se mi s tím nechce moc párat… :think:
Díky za Vaše zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
16.12.14 10:46

Není to tak hrozný…
Sundáš madlo, kola, přední kolo s tyčkama a zbytek složíš na placku.
Vlezl se nám do tchánova Punta, takže je celkem skladný :palec:
Zabere to tak max. 5min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.12.14 10:48

@BlueFairy

takže to zvládne i ženská technický antitalent? je třeba nějákých pomůcek- šroubovák nebo něco takového? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.12.14 10:50

@babet2010 neee, tam je to všechno na takové špuntíky, ty jsou na řetízku, takže se to ani neztratí. Přední kolo se dává akorát nazpátek trošku na houby, to už je lepší na to chlap, ale já jsem nervák takže mlátím se vším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.12.14 10:59

:lol: jééžiš, no já jsem na tom podobně :pocitac: radši si zajedu někam do prodejny si to vyzkoušet, ať mi to pak neleží doma… díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.12.14 11:36

Složité to není. Ale zas každy den by me to asi nebavilo skládat ale není to nic složitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
16.12.14 11:51

@babet2010 není, do prázdného kufru rozhodně ne. pokud jsme se pakovali na dovolenou a bylo potřeba do kufru nacpat další hromadu věcí, pak manžel odmontovával i kola, to pak zabere samozřejmě víc času než jen složit kočárek, ale nic hrozného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.12.14 13:55

@babet2010 je to snadný i pokud sundaváš kola, akorát je dobrý si to předem zkusit. Třeba ty úchyty na přední kolo se musí dát správně a je strašně snadné je dát obráceně :) Pak tam ale nedáš to kolo a musíš to přendavat. Ale jinak je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí