Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj maminky,
uvažuji o koupi crossoveho trenažéru Rivo P od firmy Kettler. Nemate s nim někdo zkušenosti?
http://www.kettler.cz/…-p-7648-000/#…
Mám, přesně tento typ jsem kupovala do práce, abychom o víkendových a nočních službách nezlenivěli. Super věcička… ale teď už v práci nejsem, kolega též odešel a stroj prý už odstěhovali do skladu, v poslední době prý sloužil jako věšák ![]()
Mám také doma, celkově jsem spokojená. Rozhodně jsem ráda, že jsem investovala do této značky. Zpracování naprosto perfektní, robustní, ani po roce nic nevrže a neviklá se. Pár negativ se ale taky najde: 1. nastavení zátěže (popis níže) a 2. měření tepové frekvence - není moc přesné, jak na úchytkách ruk, tak měření na uchu (občas makám jak blázen, tečou ze mě potoky potu, mám pocit, že se mi rozkočí srdce a stroj ukazuje tep 70).
Pokud bych vybírala znova, tak už bych nešla do Rivo P, ale koupila bych nižší model. Rozhodovala jsem se který vzít a protože chtěl cvičit i manžel, tak jsme vzali raději vyšší řadu (manžel je dost vysoký a tím pádem má i dost kil, takže jsme šli do robustnějšího stroje s delším krokem). Navíc jsem si říkala, že bude lepší mít nastavení zátěže digitální a že bude lepší mít přednastavené programy (profily tras).
Ale manžel na stroji jel asi dvakrát.
Mechanické kolečko bych měla raději než to digitální. Myslela jsem si, že digitální nastavení bude např. tlačítky + a - nebo něco podobného, ale je to takové kolečko, kterým se otáčí a občas je dost nepřesné - chci přidat zátěž a stroj místo toho ubere, nebo chci přidat o jedna a ono se to posune o víc atd.
No a přednastavené profily tras jsou celkem fajn, ale že bych se bez nich neobešla, to se nedá říct.
Takže za mě Kettler určitě ano, ale dobře promyslet který model. Pokud jsi z většího města, tak zkusit kouknout naživo a i vyzkoušet (hlavně kvůli délce a výšce kroku). No a v neposlední řadě si opravdu zkusit přeměřit přímo v místnosti, kolik zabere místa - sice jsem si totiž na internetu četla, jaké jsou rozměry, ale když ho pak pán dovezl a smontoval a já ho uviděla, tak jsem byla fakt v šoku. Ještě že se budem stěhovat do většího a já tak nemusím přemýšlet kam s ním, až budem potřebovat dětský pokoj, ve kterém teď stojí ![]()
Děkuji za tvoji recenzi
Zitra se jdu podivat do prodejny Kettler a urcite omrknu vse, co jsi uvedla, diky ![]()
Adoh/Dobry den, dovolim si ozivit diskusi.Chci si koupit trenazer kettler a koukala jsem prave na rivo p o kterem se pise vyse, ale docetla jsem se, ze je dobre zamyslet se se nad nizsi radou-mate nekdo prosim zkusenost s nizsi radou? Pomohl Vam stroj pri kazdodennim cviceni zpevnit postavu? Cvicim denne na bricho, takze nepocitam, ze bych diky stroji mela bristi svaly jako pekac buchet
spis chci postavu po porodu zpevnit a shodit casem par kilo.Krom toho chodim denne min 5km…Na posilku nemam cas, ani chut…Poradite?
Dekuju
Ahoj, já mám trenažer Kettler ale už asi 6 let, takže konktrétní typ ti neporadím, já mám verso 107 a ten už asi neprodávají. Každopádně investice nelituju, 6 let je opravdu využívaný mnou i manželem a bez jediného problému. Jsem 3 týdny po porodu 2. dítěte takže o pevné postavě můžu snít
ale po prvním porodu jsem za něj byla moc ráda, protože když mimčo spalo, mohla jsem si jít zacvičit a neřešit, že nestíhám do posilky. Určitě mi to pomohlo k návratu fyzičky a shození pár kg, mně jich po první porodu moc nezbylo ale to zpevnění postavy bylo znát, samozřejmě jsem i k tomu posilovala… myslím, že je to dobrá kombinace ![]()
@maluska super,diky za postrehy, to se hodi-) ted myslim prodavaji nejnizsi radu verso 109
u te 107 lze navolit i teren? To me na tom rivo p laka asi nejvic
kdyby to umely i nizsi rady, tak rada usetrim par tisicovek
koukala jsem, ze bych klidne koupila i z druhe ruky v zaruce-pokud je to skutecne dobra znacka, musi stroje neco vydrzet
diky! ![]()
@xxLeninka ne navolit terén u toho mého právě nejde, ale já to nechtěla, to jsem věděla už z posilovny, že bez toho se obejdu, ráda si já určuju zátěž a tempo, proto jsem volila tenhle… já si vybírala tenkrát mezi tím mým (107) a pak byl o řadu výš (ale číslo si už nepamatuju) a tam už se terén nastavit dal a zátěž se nastavovala na displeji (nemělo to takové to kolečko) - teď už se v tom ale neorientuju vůbec, oni přidají nějakou novou funkci, pojmenují to jinak a nahradí tím ten starší typ… do použitého bych se nebála jít, náš je fakt za ta léta hodně využívaný a pořád vypadá jak nový, pořád je tichý a bez problémů… tchán měl levnější stroje za tu dobu už 2 a bylo to hned rozvrzaný - do toho bych nešla
@maluska diky
v tom mam jasno-109%chci kettler, otazkou je jakou verzi, kolik stoji a jestli tedy novy nebo starsi…kdyz v Praze jsou obe prodejny z ruky abych si to jela vyzkouset, ale stejne mi asi nic jineho nezbyde ![]()
Ahoj, také uvažuji, že si ho na podzim pořídím. Už jsi se rozhodla který? Dej pak prosím vědět, jak jsi spokojená, děkuju.
Ahojky,
ja si je jela vyzkouset do prodejny a nakonec jsme si poridili Crosstrenažér Unix M. Uz ho mame skoro rok a jsem s nim moc spokojena.
Puvodne se mi za nej nechtelo davat tolik penez, ale delka kroku na tomto trenazeru mi vyhovovala nejvic. Cvici se na nem stejne dobre jako na profi cross trenazerech ve fitku.
Děkuju za info
. A nevíš náhodou, jaký je rozdíl mezi řadou M a P?
U rady P si digitalne nastavujes zatez a ma i nejake programy a u rady M si zatez volis manualne koleckem.
@Zzorka píše:
U rady P si digitalne nastavujes zatez a ma i nejake programy a u rady M si zatez volis manualne koleckem.
Tak je to opravdu jen v tomto? Tak to mi ten M stačí ![]()