Čtete pravidla u diskusních fór a jiných webů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
25.2.14 14:01
@orionk píše: :mrgreen: :mrgreen:
Jooo, jinak OT, dneska jsem nahlašovala úplně poprvé ;) :mrgreen:,,Nádhery od kravek" mě nas…y… Nevím, proč by měla urážet jiné děti, jen kvůli tomu, že tu nechceme dát mamině hlasy… Jak může potom mít ta ženská radost, když vyhraje,,dostane hlasy" vlastně podvodem?…

souhlasím :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
25.2.14 14:01
@orionk píše: :mrgreen: :mrgreen:
Jooo, jinak OT, dneska jsem nahlašovala úplně poprvé ;) :mrgreen:,,Nádhery od kravek" mě nas…y… Nevím, proč by měla urážet jiné děti, jen kvůli tomu, že tu nechceme dát mamině hlasy… Jak může potom mít ta ženská radost, když vyhraje,,dostane hlasy" vlastně podvodem?…

Já myslím, že by měly být tak taktní a vůbec se k tomu nevyjadřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.2.14 14:03
@Babišovka píše:
@orionk však joo :D ale musím říct, že mě její pohodová reakce na moje rýpnutí o nicku dostala :D

já to teda taky nečekala, čekala jsem všelijaké urážky, ale její odpověd ne, zabodovala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376

Já moc veci neresim, spíše mi vadí tisíc a jedna diskuze na stejně téma, kdy zakladatelka očekává vestecke schopnosti ostatních… Jsem těhotná, nejsem těhotná, je tam duch není tam duch, jaký kočár vybrat atd, furt dokola… Pak člověk potřebuje něco najít, napíše do vyhledávače kojení a vyjede mi stovka diskuzi… K ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka

@Roura007 jé čáu rourko :mavam: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15814
@celipipka54 píše:
Nečtu ani návody k použití, natož pravidla na netu :lol:

jo, tak to je přesný :palec:

pravidla na netových fórech fakt nečtu a upřímně i když se občas o nějakém z nich doslechnu, jsou mi celkem šumák. chovám se slušně a nepouštím do světa nic, o čem bych si nepokecala třeba s kamarádkou na hřišti, tak co už :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora

Taky čtu pravidla, ne, že bych se v tom nějak nimrala slovo od slova, spíš to jen tak rychle pročtu, ale kouknu se na ně.

• Citovat
  • Upravit
47759
25.2.14 14:04
@Roura007 píše:
Já myslím, že by měly být tak taktní a vůbec se k tomu nevyjadřovat.

pokud budeme taktní a nevyjadřovat se k porušování pravidel, tak tu za chvíli bude chaos, admini jsou taky jen lidi a nemůžou stíhat vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.2.14 14:05
@MarieOVMUC píše:
Já moc veci neresim, spíše mi vadí tisíc a jedna diskuze na stejně téma, kdy zakladatelka očekává vestecke schopnosti ostatních… Jsem těhotná, nejsem těhotná, je tam duch není tam duch, jaký kočár vybrat atd, furt dokola… Pak člověk potřebuje něco najít, napíše do vyhledávače kojení a vyjede mi stovka diskuzi… K ničemu…

do takových diskuzí raději nelezu, ale to není porušování pravidel fora :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.2.14 14:06
@Menora píše:
Taky čtu pravidla, ne, že bych se v tom nějak nimrala slovo od slova, spíš to jen tak rychle pročtu, ale kouknu se na ně.

Další výjimka :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
25.2.14 14:06

@ivana-domca jsi mě nepochopila :zed:…taktní patřilo k nelíbí…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
25.2.14 14:07

@ivana-domca můžu se zeptat co to máš za chlapa na fotce?:D

• Citovat
  • Upravit
47759
25.2.14 14:09

@Babišovka Chad Kroeger - frontman skupiny Nickelback, taková moje platonická láska :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.2.14 14:09

@ivana-domca A myslis, ze kdyz si nekdo pravidla precte, ze je nemuze porusit? To je dokonce takove ceske prislovi, ze pravidla jsou od toho, aby se porusovala…
Ja se priznam, ze pravidla na emiminu jsem teda necetla. Mas neco konkretniho namysli, co ti vadi v porusovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.2.14 14:10

@Roura007 tak se vyjadřuj pořádně, dneska na mě musíš polopatě, mám krátké vedení :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák