Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ivana-domca není tam něco o zakládání diskuzi na stejně téma? Že se ma obnovit již založena diskuze než zakládat nová?
@ivana-domca promiň já nevěděla, že si na něm dneska sedíš ![]()
PS: patřilo to k té minulé diskuzi, kterou smazali. Už chápeš. ![]()
@74paja může je porušit, ale nemám ráda výmluvy od nováčků, kteří sem dají reklamu a když je člověk upozorní, tak napíší, pardon, nečetla jsem pravidla. Na to jsem alergická
Konkrétně šlo o žádost o hlas do soutěže o nejhezčí dítě ![]()
@ivana-domca píše:
do takových diskuzí raději nelezu, ale to není porušování pravidel fora
No tak trochu jo, v pravidlech se píše toto: •Použijte vyhledávání a zjistěte, zda již někdo podobný dotaz nevložil. Pokud již podobné téma existuje, vložte dotaz do tohoto tématu. •Nezakládejte totožná témata v různých kategoriích.
Takže denně 100 diskuzí : jsem těhotná?,Je tam duch? Tchýně… je vlastně proti pravidlům…
![]()
@MarieOVMUC jo to tam opravdu je, ale k založení nové diskuze na podobné téma celkem i chápu, protože do obnovených málokdo napíše, pokud se vyloženě nejedná o nějaké žhavé téma, kdy jsou 2 tábory proti sobě
K dušíkům, hleníkům, testíkům se raději nevyjadřuji, na to mám svůj názor ![]()
@Roura007 dneska si na něm sedím, stojím, ležím, prostě je moc krátké
![]()
@ivana-domca
No me jeden cas docela vytacely diskuse typu: Uplne prvni prikrm a pod. Kde se resi po stomilionte jestli mrkvicku nebo dyni. Jako kdyby se od vcera, kdy byly zalozene prinejmensim dve podobne diskuse neco zmenilo… Ale pak jsem si rekla, ze kdyz to nevadi adminum, tak proc bych se nad tim mela rozcilovat…
Spis mi vadi skryte reklamy.
@MarieOVMUC já jsem tu ted strašně málo, protože není moc času, jen dneska jsem se trefila do takové pěkné diskuze
Když už tak jsem v uzavřenkách, nějak moc se tu v poslední době rozdávají banány, tak raději nevystrkuju nos ![]()
Když se někam registruju, tak pravidla proletím. Když si něco někde objednávám, tak čtu slovo od slova. ![]()
Tak to jsem zvedava, kolik z vas si precetlo pravidla pri registraci na facebook… ![]()
@74paja píše:
Tak to jsem zvedava, kolik z vas si precetlo pravidla pri registraci na facebook…
Tam jsou jo???
Já ne… A pravidla tady jsem si přečetla až teď
![]()
@74paja píše:
Tak to jsem zvedava, kolik z vas si precetlo pravidla pri registraci na facebook…
to už si nepamatuju, jsem tam registrovaná strašně dlouho, ale chodím tam jen hrát farmu. Ani nevím, že by tam nějaká byla
![]()