Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Opravdu se nestačím divit, kolik lidí už jen tady nečte pravidla než se zaregistruje. Tak mě zajímá, to jsou opravdu ješte v dnešní době lidi, kteří vlezou na různé weby, fora a pod. a nepřečtou si pravidla?
Vždyť jde kolikrát o jejich soukromí
![]()
@ivana-domca zásada je nepsat nikam nic co by ti soukromí mohlo narušit. Neznám nikoho, kdo by pravidla četl…
Ivana-domca Ty se hodně nudíš, že???
Příspěvek upraven 25.02.14 v 13:56
@ivana-domca Já jsem celkem opatrný člověk, ale tady jsem je fakt nečetla
Možná jsem je projela očima, ale rozhodně jsem je nečetla podrobně.
Já si čtu i přepravní podmínky než vejdu do autobusu, chudák řidič musí na mě vždy čekat…
@Babišovka píše:
Já si čtu i přepravní podmínky než vejdu do autobusu, chudák řidič musí na mě vždy čekat…
@Roura007 píše:
Ivana-domca Ty se hodně nudíš, že???Příspěvek upraven 25.02.14 v 13:56
vůbec ne ![]()
Nečtu ani návody k použití, natož pravidla na netu
A neznám fakt nikoho, kdo by četl nějaký takový pravidla, nebo třeba podmínky když si někde něco objednává. ![]()
@MarieOVMUC tak to je jasný, koukám, že jsem vyjímka, která ztrácí čas s pravidly
![]()
@MarieOVMUC já tu cca rok jen sledovala.. moc jsem nepřispívala a učila se a pod.. člověk vysleduje, co může a co ne. A mmchdm, když jsem někde nová, tak mi např nenapadne někam nacpat reklamu atd.. a zastávám názor, že když něco nevim, t ak se zeptam, nebo si to dohledam ![]()
@Babišovka píše:
@ivana-domca tak zjišťuju, že jsem druhá výjimka. Taky čtu všechno až se kolikrát lidi diví.
@orionk však joo
ale musím říct, že mě její pohodová reakce na moje rýpnutí o nicku dostala ![]()