Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
20.1.13 16:29

No ja mela cisare dva a planovany a vzdycky jsem zavidela holkam, co ve stejny den rodily jako ja a druhy a treti den byly uplne fit, kdezto ja druhy den byla jeste na JIPu a pak chodila v predlonu jeste v den, kdy mne propoustely. Jizva mne zlobila jeste pul roku pote…

A mimochodem rodila jsem taky u Apolinare obe deti a nemuzu si na nic stezovat, jen v roce 2003 dve sestry na novorozeneckym byly kravy na entou a z toho ta sama pak druhy den, kdyz jsem se pak prestehovala na nadstandart se na mne mile usmivala. Druhe jsem rodila v roce 2008 a byla po propusteni z JIPu rovnou na nadstandartu a tam byly mile naprosto vsechny. A to same, kdyz jsem chodila na monitory - nenarazila jsem na jedinou protivnou sestru, obe deti mi rodil Doc. Parizek a ten taky nebyl nikdy blbe naladeny… :potlesk:

Mimochodem obe deti byly ctyrkilove a bricho jsem mela obrovske u obou a strie mam jen asi tri kolem pupiku a mazala jsem tak nejak normalne, je to o elasticite kuze, ne o mazani a to jsem ani v jednom tehu nevysedavala na emiminu, protoze jsem chodila do prace - stacilo parkrat skocit na net a precist si neco o tom, chapu ze manazerka asi na to nema cas… :roll:

• Citovat
  • Upravit
17019
20.1.13 16:34

@Hanka1 Hele, ale net k těhotenství není vůbec třeba :mrgreen: Já jsem normálně 1 dítě odnosila, porodila a vychovala bez netu :mrgreen: :mrgreen: Takže já chápu že necítí potřebu si něco dohledávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 16:44

Mně je nejvíc sympatická ta s tím beranem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
20.1.13 16:56
@Lynette píše:
Mně je nejvíc sympatická ta s tím beranem. :D

Tak v tom se shodneme, mě taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 17:04

Mne jsou vsechny, asi nejmin mi sedi manazerka, ale nejvic lito je mi te Lucky, protoze to vubec nema jednoduche a svym zpusobem obdivuju tu farmarku, protoze to ja bych nedala ani za normalniho stavu, natoz v tehotenstvi…

uz se dneska tesim na druhy dil. Jo je fakt, ze ja pri prvnim tehu vlezla na rodina.cz a precetla si tam par hororovych porodnich denicku a pak jsem vlezla az sem a ze zasady si denicky o porodech radeji necetla… :D

• Citovat
  • Upravit
1403
20.1.13 20:02

Tak už jsem usazená a čekám na další pokračování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65756
20.1.13 20:31

Tak koukám a manažerka je mi nesympatická :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
20.1.13 20:48

Me se dnes zdalo, ze to je takove o nicem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.1.13 20:49

@Barusak78 Mě se to zase líbilo :mrgreen: Ale sem fakt zvědavá na tu manažerku, oba mi připadají takoví lehce mimo, jakoby to dítě šlo úplně mimo ně. Hlavně u toho slováka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
20.1.13 20:51

Taky jsem koukala, viděla jsem to poprvé…:))Manažerka je mi taky asi nejmíň sympatická, ta farmářka, to je teda borkyně, to se musí nechat…no a tu slečnu, který tam přijel ten přítel Ábel, tak tu toeda obdivuju a vůbec jí tu situaci nezávidím…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.1.13 20:52

Mě jako bezdětný to dneska přišlo drsný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400

A tak libilo se mi to take, ale nic moc se tam neresilo :lol: Minule, jak nahanela toho otce a vic mluvily o pocitech asi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220

Taky jsem koukala. sama to mám za pár…
dnes mě ale zarazilo co mi prolítlo hlavou když byla v porodnici ta holčina s tím svým černochem. nedokážu si představit že budu mít u porodu přítele. až je mi do breku jak mě to zaskočilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
20.1.13 20:53
@Izzz píše:
Mě jako bezdětný to dneska přišlo drsný…
:lol: a v jake fazi presne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.1.13 20:54

Jak on se jmenuje? Abel? Tak to je borec všech borců…ta holka toho má už takhle dost. Dneska mi bylo líto jí i tý samoživitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí