Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanka1 Hele, ale net k těhotenství není vůbec třeba
Já jsem normálně 1 dítě odnosila, porodila a vychovala bez netu
Takže já chápu že necítí potřebu si něco dohledávat ![]()
@Lynette píše:
Mně je nejvíc sympatická ta s tím beranem.
Tak v tom se shodneme, mě taky ![]()
Mne jsou vsechny, asi nejmin mi sedi manazerka, ale nejvic lito je mi te Lucky, protoze to vubec nema jednoduche a svym zpusobem obdivuju tu farmarku, protoze to ja bych nedala ani za normalniho stavu, natoz v tehotenstvi…
uz se dneska tesim na druhy dil. Jo je fakt, ze ja pri prvnim tehu vlezla na rodina.cz a precetla si tam par hororovych porodnich denicku a pak jsem vlezla az sem a ze zasady si denicky o porodech radeji necetla… ![]()
@Barusak78 Mě se to zase líbilo
Ale sem fakt zvědavá na tu manažerku, oba mi připadají takoví lehce mimo, jakoby to dítě šlo úplně mimo ně. Hlavně u toho slováka.
Taky jsem koukala, viděla jsem to poprvé…:))Manažerka je mi taky asi nejmíň sympatická, ta farmářka, to je teda borkyně, to se musí nechat…no a tu slečnu, který tam přijel ten přítel Ábel, tak tu toeda obdivuju a vůbec jí tu situaci nezávidím…:)
A tak libilo se mi to take, ale nic moc se tam neresilo
Minule, jak nahanela toho otce a vic mluvily o pocitech asi. ![]()
Taky jsem koukala. sama to mám za pár…
dnes mě ale zarazilo co mi prolítlo hlavou když byla v porodnici ta holčina s tím svým černochem. nedokážu si představit že budu mít u porodu přítele. až je mi do breku jak mě to zaskočilo..
Jak on se jmenuje? Abel? Tak to je borec všech borců…ta holka toho má už takhle dost. Dneska mi bylo líto jí i tý samoživitelky.
No ja mela cisare dva a planovany a vzdycky jsem zavidela holkam, co ve stejny den rodily jako ja a druhy a treti den byly uplne fit, kdezto ja druhy den byla jeste na JIPu a pak chodila v predlonu jeste v den, kdy mne propoustely. Jizva mne zlobila jeste pul roku pote…
A mimochodem rodila jsem taky u Apolinare obe deti a nemuzu si na nic stezovat, jen v roce 2003 dve sestry na novorozeneckym byly kravy na entou a z toho ta sama pak druhy den, kdyz jsem se pak prestehovala na nadstandart se na mne mile usmivala. Druhe jsem rodila v roce 2008 a byla po propusteni z JIPu rovnou na nadstandartu a tam byly mile naprosto vsechny. A to same, kdyz jsem chodila na monitory - nenarazila jsem na jedinou protivnou sestru, obe deti mi rodil Doc. Parizek a ten taky nebyl nikdy blbe naladeny…
Mimochodem obe deti byly ctyrkilove a bricho jsem mela obrovske u obou a strie mam jen asi tri kolem pupiku a mazala jsem tak nejak normalne, je to o elasticite kuze, ne o mazani a to jsem ani v jednom tehu nevysedavala na emiminu, protoze jsem chodila do prace - stacilo parkrat skocit na net a precist si neco o tom, chapu ze manazerka asi na to nema cas…