Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
L-enny
20.1.13 21:05

Chudak abel, cizi zeme, s pritelkyni se sotva znaji, porod zazil (je borec, ze u porodu zustal)je ale porad jak dite. Jejich vztah je zvlastni.

Manazerky pritel nebo manzel, ted nevim, no to je dilo. Mi prijde, ze to dite jde uplne mimo nej…

Maminka samozivitelka je skvela, jak vse zvlada. To prostredi prazsky je ale fakt hrozny.

Farmarka je uzasna, ale ma toho strasne moc. Ja osobne bych teda neresila dalsi koupi zvirete, ale spis domaci pripravu pokojicku pro mimi. Maji jeste hone prace. Ale znam takovou rodinu, kde zvirata jsou top, pak je zbytek. Ale bude se teda po navratu z porodnice silene otacet aby vse stihla.

• Citovat
  • Upravit
7899
20.1.13 21:08

Taky jsem koukala, farmářku obdivuju, když si vybavím sebe jak jsem se valila jak koule, neumím si představit že tam takhle lítám za slepicema a s naprostým klidem si koupím tele :lol: Tu holčina co má Abela mi přijde že se ty dva k sobě vůbec nehodí :think: Lucku samoživitelku velice obdivuju, nedokážu si ředstavit že jsem na vše sama a manažerka noo takový starosti bych chtěla mít, kočár za sedmnde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.13 21:08

Myslím si, že Abel uteče zpátky. Příjde mi, že tento styl života mu nic neříká a nevím jestli si na to zvykne.. Ale kdo ví, třeba jim to bude klapat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
20.1.13 21:09

.

Příspěvek upraven 20.01.13 v 21:23

• Citovat
  • Upravit
14552
20.1.13 21:12

Ahoj, taky sleduju :lol: Nejvíc se mi líbí paní ze statku, je super. Nejméně zatím manažerka. Slečna samoživitelka je super také, jak to zatím zvládá. Přála bych jí vyřešení bydlení v nějaké hezčí části Prahy, než je Palmovka. Otec asi bude dělat ofuky pořád. Moc tomu nevěřím, že se za měsíc přijde na malou podívat :( ale uvidíme. Ostatně ta tu s vámi diskutovala minulý týden, třeba přijde znovu :pankac:

No pár Abel a Petra (snad se tak jmenuje)…u porodu se mi líbil, zvládal to skvěle, i když asi netušil, do čeho se to přimotal :lol: Ale budoucnost v Čechách asi moc pro něj nebude. Odhaduji, že odjedou zpátky do Afriky všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
20.1.13 21:14

Tak koukám, že to na mě působilo podobně jako na většinu z Vás. Abela je mi normálně líto. Jestli je to jenom trochu normální chlap musí cejtit, že tady v úplně cizím prostředí, neznaje jazyk může jenom přikyvovat Petře (nebo jak se ta holka jmenuje) a vůbec nemůže být schopnej se o ně postarat. A jestli to zvládnul, tak je fakt borec.
Jinak podnikatelka mi byla v prvním díle nesympatická, měla jsem pocit, že do toho šla, aby si udělala PR svojí firmy, ale v tomhle už podle mě nic blbýho neříkala.
A Lucky je mi líto moc, fakt jí obdivuju, snad jí dokument aspoň finančně pomohl (nebo to dělají zadarmo?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
20.1.13 21:16
@Petra Z píše:
Abel mi u toho porodu přišel super. A jak jí řekl že tam chce být protože ji pak bude milovat víc a víc to bylo hezký

Tak to naprosto souhlasím :pankac:, mě osobně to dojalo, přijde mi, že ji opravdu miluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
20.1.13 21:17

Ted jsem to cetla na strankach FB, ze jsou spolu. Je tam i odkaz na stranky te Lucie, ze kdo ji chce pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.1.13 21:18

@L-enny Ženské, nepište tady, jak to bude v dalších dílech :cert: Od toho se máme přece dívat, já se třeba vždycky těším, jak to v dalším díl bude pokračovat a ne, že si to tady přečtu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
20.1.13 21:19

Dnešní díl opět super :potlesk: Maminka samoživitelka má muj obdiv jak vše zvládá, Abel by moc statečný a myslím si že bude skvělý otec, paní ze statku byla dnes hodně unavená, no mohla by víc odpočívat a né si vzít ještě kravku i když ona je asi zvyklá na tvrdou práci :think: A ta manažerka holky já nevím mě přijde jak pubertačka a ten její přítel snad ani nemá zájem jak o ní tak o dítě, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
20.1.13 21:24

Ja si myslim, ze za to urcite dostanou nejakou penezni vypomoc… a Lucka se mi libi, klobouk dolu jak to zvlada a veci pro miminko ma taky pekne co slo videt drzim ji palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.1.13 21:26
@peanella píše:
Nevi nekdo, co to bylo za obchod s kocarky, kde byla ta manzerka?

vim babiez v letnanech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
20.1.13 21:33

Tak já sleduju a moc se mi to líbí. V minulém díle mi byla nejmíň sympatická manažerka, ale dneska bych řekla, že to bylo lepší, už tak nemachrovala a zvažovvlala i variantu dát si oraz na půl roku… :mrgreen: Lucie je mi líto, je v těžké situaci, ale tak zase na druhou stranu, mohla toho svýho Erika přitlačit ke zdi z otcovstvím a vším trochu dřív. Možná, ale tajně doufá, že když na něj pude po dobrým, že spolu na konec budou… :think: Jenže známe chlapy, jak to chodí, že???ˇ
Abela je mi líto, ale Petra má pravdu, že ho musí trochu cepovat, zřejmně zná prostředí a způsob života Etiopanů líp než my. :lol: Ale určo to pro něj není lehký, možná měl přiletět dřív, aby se tu stačil otrknout dřív.
Paní ze statku je dobrá, její manžel je divnej, něměl by všechno nechávat na ní, tyhle typy chlapů mi nesedí…měli by mít o svoje nenarozené dítě taky strach a ne vykládat, co všechno jejich žena zvládne, tak proč jí nezaměstat :zed: České dokumenty se mi líbí, právě proto, že jsou naše a né cizí. A z toho je třeba vycházet, je mi to blížší než dokumenty z ciziny, protože jsou to český holky a fakt mi nepřijde, že výběr je nějak extrémní. Mamin, co zůstanou samotné bez chlapa je hafo, těch, co budují kariéru až na dřeň taky, žen na vesnici, co lítaj okolo hospodářství taky, snad jen ta Petra a její Abel, ale to je přeci super spestření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
20.1.13 21:35

Mi se dnešní díl taky líbil.
Abela obdivuju, sama si jeho situaci vůbec neumím představut - cizí země, cizí kultura, Petru sotva zná, do toho porod a mimčo, no mě by asi piclo. Ale zvládl to dobře. Mi u toho jejího porodu šly slzy do očí, jsem si zavzpomínala na svoje 2 porody, ach jo, chtěla bych ten pocit zažít ještě aspoň jednou znova…

Statkářka je fajná, ta se s ničím nepárá, asi je zvyklá makat, ta je mi sympatická asi nejvíc.

Lucka taky úžasná jak to s mimčem zvládá, snad se jí bude dařit i nadále..to bydlení na Palmovce ale teda děs běs :(

Věra, no jsem na ni zvědavá po porodu. I když v Sama doma na mě působila i celkem normálně :mrgreen: Kočárek za 70tis mě teda dostal, mimochodem mě osobně ničím nenadchnul, nechápu co na něm stojí tolik prachů. Asi mám jiný vkus, mi se líbí i normální za 10tisíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.1.13 21:35

ahoj

Tak jsem si procetla par veci, co tady pisete..Porad se mi libi uz jen proto, ze v nem ucinkuje moje kamaradka, takze skrz tv. prozivam zpetne jeji tehotenstvi i porod:-)…Sama mam dve deti a druhy syn se mi narodil v zari:-)Takze hormony pracuji a dnes jsem si pobrecela:-)))ps:nesudte lidi podle vzhledu, ostatni neznam, ale Petru znam od skolky a je to opravdu hodne inteligentni a hodna holka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí