Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
19.1.13 16:25
@Mistessa píše:
@tehuzu A právě takové, které by se v tom našly, jako jsme my, by si asi do takového dokumentu ani nevybrali :mrgreen: Pač jsme tu většina průměrná mamina s průměrnými „problémy“ na mateřské… Ale třeba se tam ještě najdeme…je to přece jen dalších 5dílů.Vždycky když teď doma „šílím“, tak si vzpomenu na farmářku a jsem úúúúplně klidná :lol:

Tohle se mi právě líbilo na Manželských etudách. Tam byli všichni „obyčejní“ a hle, co se z většiny z nich pak vyklubalo :mrgreen: zvlášť pak po dvaceti letech.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
19.1.13 21:38

@tehuzu Ano, to je pravda, to by jeden nevěřil…a tohle by možná taky bylo zajímavé za těch 20let 8o…no jo, cesty života jsou někdy nevyzpytatelné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
19.1.13 21:58

Holky taky sem sledovala jeden díl potom co se jedna pani otom zmínila v dizkusi.. bylo to před týdnem ale jaksi si nevzpomínám kdy je další dil :-) diky za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.13 23:31

@beručka v neděli od osmi, na dvojce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.1.13 08:43
@Izzz píše:
@monika32 každej může vyjádřit názor, ne?
Já si myslim, že blondýna je prostě typická slepice, která radši půjde na císaře, než aby se jí roztáhlo všechno tam dole…a nejen to. Mě prostě přišla šíleně afektovaná a namyšlená.
Ale právě proto se mi to líbí, že jsou všechny jiný a zvláštní.

Nač tak radikální názory? Každý může mít své důvody, proč nechce rodit spodkem a ty o nich nic nevíš, tak neurážej a neodsuzuj. Možná si ta paní přečetla místní diskuse o výhřezu dělohy, análních píštělích nebo poporodní inkontinenci. Já tento Taliban vzorných matek opravdu nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
20.1.13 09:26
@Burj Chalifa píše:
Nač tak radikální názory? Každý může mít své důvody, proč nechce rodit spodkem a ty o nich nic nevíš, tak neurážej a neodsuzuj. Možná si ta paní přečetla místní diskuse o výhřezu dělohy, análních píštělích nebo poporodní inkontinenci. Já tento Taliban vzorných matek opravdu nemám ráda.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.1.13 10:13

@Burj Chalifa pokud se nepletu, ona tam zmínila, proč uvažuje nad císařem - nevim, jak to řekla doslova, ale něco v tom smyslu, že se to tam dole opotřebuje a že to v dnešní době není in a strašně se tomu smála. A mě to přišlo blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 12:37
@Izzz píše:
@Burj Chalifa pokud se nepletu, ona tam zmínila, proč uvažuje nad císařem - nevim, jak to řekla doslova, ale něco v tom smyslu, že se to tam dole opotřebuje a že to v dnešní době není in a strašně se tomu smála. A mě to přišlo blbý.

Přesně. Navíc jedinou výhodu přirozeného porodu spatřuje v tom, že tím pumpováním a tím že dítě proleze porodníma cestama je lépe připravené na svět. :lol: Takže podle mě je úplně blbá. Císař se jí líbí, že by si ho mohla napsat do diáře, ale to, že se pak leží na JIPce, že jizva po císaři bolí x měsíců a že je často problém s nástupem laktace tak to jí nějak uniká. Navíc mě dostala tím, co tam řekla o Apolináři. Já jsem při registraci zaznamenala velmi přátelský a vlídný přístup a nedávno jsem tam strávila půl dne a měla jsem tu čest s šesti různými zaměstnanci a všichni byli strašně přátelští, citliví, empatičtí, vlídní a ochotní - byla jsem z toho unešená, protože něco takového jsem ještě v žádné nemocnici nezažila. Ani se mi odtamtud nechtělo a utvrdilo mě to v tom, že jsem si vybrala dobře. Na úsměv mi odpověděl každý úsměvem, na jakoukoliv mou žádost reagovali všichni velmi vstřícně. A ona tam řekne, že se setkala s neosobním přístupem. :roll: No jestli se na ně tvářila jak kyselá prdel tak se nedivím… jinak si její tvrzení nedovedu vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 15:01
@Izzz píše:
@Burj Chalifa pokud se nepletu, ona tam zmínila, proč uvažuje nad císařem - nevim, jak to řekla doslova, ale něco v tom smyslu, že se to tam dole opotřebuje a že to v dnešní době není in a strašně se tomu smála. A mě to přišlo blbý.

no a ve finale stejne tim cisarem porodila…
mne dostalo, ze ma panickou hruzu ze strii a jizva po cisari by ji zrejme nevadila…

• Citovat
  • Upravit
16906
20.1.13 15:02

Dneska pokračování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 15:04

@Hanka1 No my se na to koukali dneska ve tři ráno s přítelem a když viděl jak si maže břicho a říká že nechce strie tak se začal smát. Já měla břicho furt mastný od krému a jednou ráno vstanu a hned jsem měla 4 strie. Mazala jsem jako divá a teď už mám břicho celý fialový - jedna strie vedle druhý. :lol: Já a přítel teda o účinku krémů proti striím víme své. Někdo je mít bude ať maže jak maže. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
20.1.13 15:18
@Lynette píše:
@Hanka1 No my se na to koukali dneska ve tři ráno s přítelem a když viděl jak si maže břicho a říká že nechce strie tak se začal smát. Já měla břicho furt mastný od krému a jednou ráno vstanu a hned jsem měla 4 strie. Mazala jsem jako divá a teď už mám břicho celý fialový - jedna strie vedle druhý. :lol: Já a přítel teda o účinku krémů proti striím víme své. Někdo je mít bude ať maže jak maže. :D

A proč jsis to břicho mazala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 15:20

@monika32 No přece protože jsem věřila tomu, že ten kdo pravidelně a pořádně maže, strie nemá. :lol: Proto mě baví ženský, co jsou stejně naivní jako já předtím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
20.1.13 15:25
@Lynette píše:
@monika32 No přece protože jsem věřila tomu, že ten kdo pravidelně a pořádně maže, strie nemá. :lol: Proto mě baví ženský, co jsou stejně naivní jako já předtím. :D

No jo, ale ona narozdíl od tebe nevysedává na emiminu :mrgreen: a bříško měla ještě tak malé, že k tomuto poznání možná taky dojde. Kvůli tomu není přece hloupá. Prostě je jinde než ty, které se baví tady na emiminu. To samé s apolinářem. kamarádka tam rodila a nebyla s přístupem spokojená vůbec, takže i tam na blbce narazíš :nevim: Měla jsi štěstí. Jako já, nemůžu si porodnici kde jsem rodila vynachválit a je spousta těch, co by tam už nerodily a haněj ji kde můžou. Ono záleží na lidech no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 15:38

@monika32 Možná k tomu dojde, možná že ne. To záleží na tom jak rychle jí poroste bříško a jak má elastickou kůži. Každopádně nás ten její výrok pobavil. To, že je hloupá si myslím, ale rozhodně ne kvůli tomuhle. Tohle je jen taková roztomilá naivita. A jak říkám, taky jsem byla taková.

A co se Apolináře týče, tak ano, vždy záleží na tom na koho narazíš. Na druhou stranu je to i hodně o tom, jaká jsi ty sama. Například učitele ve škole jsme měli všichni stejné a někteří je milovali a jiní je nesnášeli. Na mě se u Apolináře všichni usmívali, protože hlavně já jsem se tam na všechny usmívala a možná že byli tak ochotní protože jsem o všechno slušně požádala. Ono jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. A fakt je ten, že když s lidmi jednáš slušně, tak můžou mít náladu pod psa ale zlí na tebe nebudou - aspoň mně se to nikdy nestalo. Jinak nespokojenost s porodnicí plyne podle mě hodně z toho jaká má ženská očekávání a představy. Já chci aby dítě chytli a abychom to oba ve zdraví přežili. Všechno co bude na víc beru jako třešničku na dortu. Co by se mi nelíbilo, by bylo kdyby se mnou někdo jednal neslušně - na to jsem hodně citlivá. Naštěstí se mnou za celý život jednalo neslušně tolik lidí, že bych je spočítala na prstech jedné ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí