Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Niky123 píše:
Mě nejvíc zajímá jak to bude s tím černochem. Jestli to bude vážně takovej exot jako o něm mluvila. Že si nečistí zuby atp. Mě by hlavně zajímalo co tady bude dělat - čím uživí rodinu. Nebo jestli si přijede a starejte se o mě - já jsem otec…
Necháme se překvapit. Jinak chudák dítě. Nebude ani bílý ani černý - to si ve škole užije.
Ona řekla, že si nečistí zuby kartáčkem, ale větvičkami z nějakého keříku, jestli se dobře pamatuju. Nevím, proč by měl být hned exot jen protože má jiné zvyky
Ty si snad nevytáhla paty za hranice ČR
Jinak její dítě bude chudák především díky dětem, které vychovávají lidé jako ty ![]()
@Niky123 píše:
Mě nejvíc zajímá jak to bude s tím černochem. Jestli to bude vážně takovej exot jako o něm mluvila. Že si nečistí zuby atp. Mě by hlavně zajímalo co tady bude dělat - čím uživí rodinu. Nebo jestli si přijede a starejte se o mě - já jsem otec…
Necháme se překvapit. Jinak chudák dítě. Nebude ani bílý ani černý - to si ve škole užije.
Máš pravdu, že si možná „užije“…
Ale většinou za to můžou právě rodiče, kteří takhle „hezky“ mluví o jiných, v nějakých směrech odlišných lidech, před svými dětmi.
Takže, učme své děti toleranci a respektu svým vlastním příkladem. ![]()
No, to si nemyslím, ale je prostě pragmatická…Domorodí muži z Afriky jsou z 90% opravdu k ženám jiní… Tam ženy většinou se o rodinu musí starat samy a muži většinou jdou podle své rodiny a tradic, žena se musí přizpůsobit… možná jsou výjimky ze vzdělanějších, majetnějších vrstev, ale těch je pomálu…To nebude asi případ toho Etiopana… paní bude mít zřejmě ne jedno dítě, ale 2 děti (to druhé bude on)… nevidím to perspektivně… Jestli z Vás má některá romantické ideály, přečtěte si knížku Bílá Masajka… Jestli jste byla některá např. v Americe apod… tak barevní jsou větší rasisti a myslete si o mě, co chcete…
@Maculinka píše:
Niky123 je typický příklad zabedněnce.
Za 20 let své názory přehodnotíš…
Já myslim, že nejdebilnější poznámka byla o tom, že dítě nebude ani bílý, ani černý a tím pádem to bude chudák
To je fakt známka hlouposti. Podle mě jsou zrovna tihle míšenci nejkrásnější - ženy i muži.
A on si zuby čistí, ale né kartáčkem. Já znám jednoho moc bohatýho a úspěšnýho chlápka, co si čistí zuby jen ráno…a nemyslim si o něm, že to je exot ![]()
O tom, že je to Etiopan a že se nebude chovat jako Slovan, asi nikdo nepochybuje. Je to frajer, že sem vůbec přijel - nikdy nebyl mimo Etiopii, nikdy neletěl…takže zájem o mimino asi má. Bude to mít sakra těžký s prací…proto taky momentálně pracuje ona. Každý strůjcem svýho štěstí.
Příspěvek upraven 16.01.13 v 15:05
@Décima píše:
Za 20 let své názory přehodnotíš…
Netvrď, že za 20 let něco přehodnotím, když nevíš, kolik mi je a absolutně mě neznáš. Ze života vím, že takové názory se věkem nemění. Ty se nauč respektovat názor druhých a nevnucuj jim, že někdy něco přehodnotí jen proto, že s něcím nesouhlasí. To, že mi bude o 20 let víc, neznamená, že se můj názor ztotožní s Tvým, či s Niky123. Mimochodem, co člověk, to unikát. Neházej všechny do jednoho pytle. To je jak s Romy. ![]()
Zdravím,
diskutujte prosím k tématu, jinak snižujete kvalitu diskuze.
Díky,
Monika
Pořad mě zaujal, všechny maminky jsou svým způsobem trochu extrém, ale která z nás v něčem není že? ![]()
Nejvíce mě zaujala maminka Lucie, kterou musím moc obdivovat za to, jak to všechno sama zvládá a jak je statečná
Nejméně sympatická mi přijde Věra.
Na jedu stranu tvrdí, jak nechce mít strie, ale jizva po císaři by jí očividně nevadila… To mi hlava nebere… ![]()
V bonusech je další video ze Sama doma, kde je Věra s miminem…a už působí docela normálně ![]()
Tak jsem zkoukla ty bonusy a tam už na mě taky působí Věra dobře
jinak mě zaujalo u toho myslím druhého bonusu že točej i svatby tak ty mě taky velice zajímají, říkali teda že to bude taky v lednu, nevíte jestli už to taky nevysílaj?
@Michaela23 píše:
Holky, kde jsou ty bonusy? dejte odkazdííík
Já nechápu, jak se některé navážíte do maminky ze statku. Uvědomujete si, že většina těhotných od začátku lidstava se chovala jako ona? Že těhotenské polehávání je fenoménem necelého století? Navíc, pokud takto pracuje každý den, tak je na to její tělo zvyklé.
Moje prababička dostala kontrakce, dosadila brambory, poklidila zvířata, uvařila dětem večeři a porodila. Ona (98) i všechny její děti jsou živí a celý život zdraví.