Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Blondýna se mi nelíbila, přišla mi taková afektovaná a že se předváděla.
nejsympatičtější mi byla asi ta co čekala dítě s tím černochem, ale že mu vařit nebude-no potěš ![]()
ta co měla problém že přítel nechce nechat zapsat do rodnýho listu mi teda zase přišla taková lehkomyslná
asi to žádná nemá jednoduchý
@Teeeri píše:
Mě se to líbí, 4 různé holky, různé osudy a tak to má být. Aspon je to zajímavé.
Těším.se.na další díl.:)Ta co rodila, to byla asi Bulovka, což
K kolik to má dílů?
Ano, Bulovka. Děsně sterilní, brr…
A ten předporodní kurz byl jedlej.
Mě se 1.díl moc líbil. Nejméně sympatická je mi maminka manažerka. Nejvíc sympatická je mi ta maminka, která je sama a otěhotněla z prvního rande. Pak u maminky farmářky jen zírám, co vše dělá. V sestřihu jsem viděla toho Abela a teda, ti dva se k sobě opravdu nehodí.
na další díly se těším moc a moc.
@Mata132 Úplně s Tebou souhlasím, já taky viděla Mimina (Babies) během vánočních svátků na ČT2 a byla jsem nadšená (a manžel taky
). Bohužel jsme to chytli jen náhodou a utekl nám začátek. Od „Čtyři v tom“ jsem též čekala víc, nelíbilo se mi, jak to bylo sestříhané…Zvažuju, zda vůbec budu koukat na další díl.
@Zizalka mě se líbil ten porodní pokoj ![]()
jinak je fakt, že kdyby tam dali normální 4 ženský s obyč životem, tak by na to nikdo nekoukal, takhle je to aspoň nějaký vzrůšo
![]()
@peťulís píše:
@Mistessa pravda pravda…mě taky zajímá jak to chodí v jiných rodinách, no vlastně vše co se týká těhotenství a porodu
Někdy když jsem byla těhotná jsem přemýšlela, zda mám vše dobře připravené, zda budeme dobří rodiče, zda máme vhodné bydlení a bla bla…však víme…tak tohle mě uklidnilo, že naše dítě vyrůstá v běžné rodině, tak jsem snad i klidnější??? ![]()
@Blešík píše:
Mě přišly krapet ujetý všechny, už se těším na pokračování jestli přiletěl Abel
Přiletěl, byl v upoutávce na další díl. Také jsem čekala, jestli někdo založí tuhle diskuzi ![]()
Manžel v půlce odešel, že jsou to všechno krávy a ta co je sama, že mu jí je až moc líto a nemůže jí pomoct. Nemůžu než souhlasit. Opravdu mohli líp vybírat, ale asi si myslí, že když zvolí takové extrémy, budou mít větší sledovanost…
@Embl píše:
@Mata132 Úplně s Tebou souhlasím, já taky viděla Mimina (Babies) během vánočních svátků na ČT2 a byla jsem nadšená (a manžel taky). Bohužel jsme to chytli jen náhodou a utekl nám začátek. Od „Čtyři v tom“ jsem též čekala víc, nelíbilo se mi, jak to bylo sestříhané…Zvažuju, zda vůbec budu koukat na další díl.
Je to ono? http://ulozto.cz/…ve-filmu-avi
Tak celkem zajímavý dokument. Každá je úplně jiná, což bylo určitě námětem
Ale nejméně sympatická mi přišla ta blondýna. A moc mi neseděla ani ta bruneta co řešila toho Erika. Na mamču na statku jsem hleděla jak puk
Člověk se v těhotenství pomalu bojí chytit těžší tašku a ona tam tahá kolečka, jezdí na kole i na koni. A jak si projížděla ty diskuse a hleděla, co všechno maminy řeší za „blbosti“, tak jsem si říkala, že beztak mluví o emiminu
A ta červenovláska byla taky hodně sympatická. Už se těším na pokračování. Jinak pro ty, co nevlastní TV jako my, tak zde se můžou kouknout: http://www.ceskatelevize.cz/…62260200001/
Milé dámy, na 1. díl seriálu se můžete podívat zde: http://www.ceskatelevize.cz/…v-tom/video/ - poté budou na stránkách pořadu i další díly. Celkem je jich šest, vysílat se bude každou neděli v 20 hodin na ČT2. Další informace najdete také na facebooku pořadu - http://www.facebook.com/CtyriVTom
@Anabellkaa píše:
Přiletěl, byl v upoutávce na další díl. Také jsem čekala, jestli někdo založí tuhle diskuzi
Manžel v půlce odešel, že jsou to všechno krávy a ta co je sama, že mu jí je až moc líto a nemůže jí pomoct. Nemůžu než souhlasit. Opravdu mohli líp vybírat, ale asi si myslí, že když zvolí takové extrémy, budou mít větší sledovanost…
Proč hned krávy? ![]()
@78mamina píše:
Proč hned krávy?
Statkářka ohrožuje zdraví svého dítěte, zrzka nemohla najít nikoho v Čechách, tak vyrazila do ciziny a o blondýně bych se radši ani nevyjadřovala, i já jsem na tenhle typ žen vysazená (pokud tu nějaká taková je, tak promiňte…).
No nevím já jsem teda všechny tři těhotenství zvládala skvěle také jsem při nich skládala uhlí apd a pohoda, těhotenství není nemoc a tak to i beru.Kde jsi přišla na to že cizinec je horší člověk než našinec-láska je láska ![]()
Mě to připadalo jako oddechovka
…jinak souhlas, ta blondýna děs, ostatní tak normál…každá jsme nějaká ![]()
Me se to taky libilo, maminky samozivitelky mi je teda fakt docela lito a maminku ze statku moc nepobiram…jako ano tehotenstvi neni nemoc, ale tohle bych nedala ani omylem, ja byla rada, ze jakz takz funguju.