Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1821
13.1.13 21:30

Blondýna se mi nelíbila, přišla mi taková afektovaná a že se předváděla.
nejsympatičtější mi byla asi ta co čekala dítě s tím černochem, ale že mu vařit nebude-no potěš :)

ta co měla problém že přítel nechce nechat zapsat do rodnýho listu mi teda zase přišla taková lehkomyslná

asi to žádná nemá jednoduchý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
13.1.13 21:31
@Teeeri píše:
Mě se to líbí, 4 různé holky, různé osudy a tak to má být. Aspon je to zajímavé.
Těším.se.na další díl.:)

Ta co rodila, to byla asi Bulovka, což

K kolik to má dílů?

Ano, Bulovka. Děsně sterilní, brr… :) A ten předporodní kurz byl jedlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
13.1.13 21:32

Mě se 1.díl moc líbil. Nejméně sympatická je mi maminka manažerka. Nejvíc sympatická je mi ta maminka, která je sama a otěhotněla z prvního rande. Pak u maminky farmářky jen zírám, co vše dělá. V sestřihu jsem viděla toho Abela a teda, ti dva se k sobě opravdu nehodí. :oops: na další díly se těším moc a moc.

• Citovat
  • Upravit
22
13.1.13 21:32

@Mata132 Úplně s Tebou souhlasím, já taky viděla Mimina (Babies) během vánočních svátků na ČT2 a byla jsem nadšená (a manžel taky :D ). Bohužel jsme to chytli jen náhodou a utekl nám začátek. Od „Čtyři v tom“ jsem též čekala víc, nelíbilo se mi, jak to bylo sestříhané…Zvažuju, zda vůbec budu koukat na další díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
13.1.13 21:33

@Zizalka mě se líbil ten porodní pokoj :-)

jinak je fakt, že kdyby tam dali normální 4 ženský s obyč životem, tak by na to nikdo nekoukal, takhle je to aspoň nějaký vzrůšo :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
13.1.13 21:41
@peťulís píše:
@Mistessa pravda pravda… :potlesk:mě taky zajímá jak to chodí v jiných rodinách, no vlastně vše co se týká těhotenství a porodu :D

Někdy když jsem byla těhotná jsem přemýšlela, zda mám vše dobře připravené, zda budeme dobří rodiče, zda máme vhodné bydlení a bla bla…však víme…tak tohle mě uklidnilo, že naše dítě vyrůstá v běžné rodině, tak jsem snad i klidnější??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
13.1.13 21:49
@Blešík píše:
Mě přišly krapet ujetý všechny, už se těším na pokračování jestli přiletěl Abel :mrgreen:

Přiletěl, byl v upoutávce na další díl. Také jsem čekala, jestli někdo založí tuhle diskuzi :lol:
Manžel v půlce odešel, že jsou to všechno krávy a ta co je sama, že mu jí je až moc líto a nemůže jí pomoct. Nemůžu než souhlasit. Opravdu mohli líp vybírat, ale asi si myslí, že když zvolí takové extrémy, budou mít větší sledovanost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
13.1.13 21:51
@Embl píše:
@Mata132 Úplně s Tebou souhlasím, já taky viděla Mimina (Babies) během vánočních svátků na ČT2 a byla jsem nadšená (a manžel taky :D ). Bohužel jsme to chytli jen náhodou a utekl nám začátek. Od „Čtyři v tom“ jsem též čekala víc, nelíbilo se mi, jak to bylo sestříhané…Zvažuju, zda vůbec budu koukat na další díl.

Je to ono? http://ulozto.cz/…ve-filmu-avi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
13.1.13 21:57

Tak celkem zajímavý dokument. Každá je úplně jiná, což bylo určitě námětem :-) Ale nejméně sympatická mi přišla ta blondýna. A moc mi neseděla ani ta bruneta co řešila toho Erika. Na mamču na statku jsem hleděla jak puk :-O Člověk se v těhotenství pomalu bojí chytit těžší tašku a ona tam tahá kolečka, jezdí na kole i na koni. A jak si projížděla ty diskuse a hleděla, co všechno maminy řeší za „blbosti“, tak jsem si říkala, že beztak mluví o emiminu :mrgreen: A ta červenovláska byla taky hodně sympatická. Už se těším na pokračování. Jinak pro ty, co nevlastní TV jako my, tak zde se můžou kouknout: http://www.ceskatelevize.cz/…62260200001/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.1.13 22:02

Milé dámy, na 1. díl seriálu se můžete podívat zde: http://www.ceskatelevize.cz/…v-tom/video/ - poté budou na stránkách pořadu i další díly. Celkem je jich šest, vysílat se bude každou neděli v 20 hodin na ČT2. Další informace najdete také na facebooku pořadu - http://www.facebook.com/CtyriVTom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
13.1.13 22:08
@Anabellkaa píše:
Přiletěl, byl v upoutávce na další díl. Také jsem čekala, jestli někdo založí tuhle diskuzi :lol:
Manžel v půlce odešel, že jsou to všechno krávy a ta co je sama, že mu jí je až moc líto a nemůže jí pomoct. Nemůžu než souhlasit. Opravdu mohli líp vybírat, ale asi si myslí, že když zvolí takové extrémy, budou mít větší sledovanost…

Proč hned krávy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
13.1.13 22:18
@78mamina píše:
Proč hned krávy? :nevim:

Statkářka ohrožuje zdraví svého dítěte, zrzka nemohla najít nikoho v Čechách, tak vyrazila do ciziny a o blondýně bych se radši ani nevyjadřovala, i já jsem na tenhle typ žen vysazená (pokud tu nějaká taková je, tak promiňte…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
13.1.13 22:25

No nevím já jsem teda všechny tři těhotenství zvládala skvěle také jsem při nich skládala uhlí apd a pohoda, těhotenství není nemoc a tak to i beru.Kde jsi přišla na to že cizinec je horší člověk než našinec-láska je láska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
13.1.13 22:30

Mě to připadalo jako oddechovka :-)…jinak souhlas, ta blondýna děs, ostatní tak normál…každá jsme nějaká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.1.13 22:46

Me se to taky libilo, maminky samozivitelky mi je teda fakt docela lito a maminku ze statku moc nepobiram…jako ano tehotenstvi neni nemoc, ale tohle bych nedala ani omylem, ja byla rada, ze jakz takz funguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí