Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo tak trochu jsou extrémní všechny..
@Blešík já mrkla na netu na program a tam je popis příštího dílu
![]()
@Blešík koukni nahoře na info, tam jsou videa s autorkama…a ta s afričanem tam je i s miminem a povídá o tom, jak to maj
Koukala jsem a přišlo mi to zajímavé.
Nemám potřebu nijak hodnotit aktérky. Každá je jiná a o to tvůrcům dokumentu koneckonců šlo.
Těším se na další díl…
Mně asi ani jedna nepřijde normální a sympatická, ale nejvíc mi asi sedí ta mladá, jak se ji nechce zapsat otec dítěte do RL. Těžko říct proč?!Ale každá je nějaký extrém. Určitě se ale těším na další díl.
@Nikola92 myslim že to bude tim že s nim otěhotněla hned na prvním rande, takže se možná ani pořádně neznali..
@Nikola92 protože jejich první rande skončilo těhotenstvím. A chlapec si neni jistej tim, že zrovna on je otec. Nedivim se mu. Neurážim tu slečnu, ale pokud s nim šla na 1.schůzce, mohla to tak udělat několikrát v měsíci. Čekaj je tedy testy otcovství.
@Nikola92 http://ulozto. cz/xe8XfjA/babies-mimina-2010-dvdrip-xvid-cz-tit-ve-filmu-avi
@Nikola92 píše:
@Mata132 Dá se někde stáhnout tento film, dokument?
Taky by mě zajímalo. Mám 14 dní do termínu a chtěla bych to vidět celý ![]()
@peťulís @Izzz Tak to jo.No každá je prostě něčím extrém. Ale teď ve 30tt ráda shlédnu co vše mě čeká. Začínám mít už i větší strach z porodu po dnešku. ![]()
@Nikola92 neboj, to dáš, jako my všechny ![]()
@Izzz taky jsem říkala že je to nezodpovědný, od obou.. jak mu volala a on vůbec nevěděl jaká Lucka mu volá, až když mu řekla že ta co s nim čeká dítě se mu rozsvítilo, je vidět že to asi vůbec neřeší..
Vo tom to je, že je každá jiná
přece všechny nebudou stejné
to by pak bylo o ničem.
No a můj první dojem je, že mě to nějak zvlášť nezaujalo ze začátku, no pak se to dalo, ale určitě se budu dívat dál
![]()
Mě se to moc líbilo
Je pravda, že asi všechny 4 ženy se vymykají trochu tomu klasickému průměru těhotné, ale pro mě je to třeba zajímavé podívat se na těhotenství z jiného pohledu, byť bych tak žít nemohla… Těším se na další díl, každopádně pořád platí to, že dítě nemůže za to, jaké má rodiče a myslím, že když je o každé dítě postaráno a máma ho miluje, je jedno, jestli vyrůstá mezi ovcema nebo se na něj směje cizí spolubydlící či černošský tatínek…
Mě se to líbí, 4 různé holky, různé osudy a tak to má být. Aspon je to zajímavé.
Těším.se.na další díl.:)
Ta co rodila, to byla asi Bulovka, což
K kolik to má dílů?
@Mistessa pravda pravda… ![]()
mě taky zajímá jak to chodí v jiných rodinách, no vlastně vše co se týká těhotenství a porodu ![]()