Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přesně tak. Přišlo mi, že to chtěl někdo napodobit a výsledek se tak troch vůbec nezdařil. Myslím, že se podívám na všechny díly, ale Babies je prostě super. Bezkonkurenční!!!
@Anabellkaa píše:
Je to ono? http://ulozto.cz/…ve-filmu-avi
Ano to je ono
Viděla jsem jen útržky, musím dokoukat celé z netu. Mám ráda dokumenty, zajímavá sonda. Každá je jiná, jsem ráda, že jsem se nedostala do některých situací jako ony…Teď jdu koukat na Babies, díky moc za tip vypadá to báječně.
Ta první slečna bez muže mi je sice sympatická, ale co čekala? Nežijeme v pohádce, první rande a výsledek miminko, tam je to téměř jasné, že bude sama. Má můj obdiv, že se rozhodla miminko donosit. Moc jí držím palce, je mi ji líto, i když se tak rozhodla sama.
Mě pořad zaujal moc. těším se na další díly. Lucka mi je z nich nejvíc sympatická a obdivuji ji, jak to zvládá na vše sama.Ta farmařka me dostala, jak tam povalila toho berana a vůbec jak cele to hospodářství-no to bych nedala…ta s tím černochem, to bude taky ještě zajímavý a těším se na malého cernouska
no a ta blondýna..ta mi teda nesedla.
@peťulís píše:
@Zizalka mě se líbil ten porodní pokojjinak je fakt, že kdyby tam dali normální 4 ženský s obyč životem, tak by na to nikdo nekoukal, takhle je to aspoň nějaký vzrůšo
![]()
a jak by vypadaly 4 ‚normalni‘ zensky? ![]()
Treba ta blondyna ma ‚normalni‘ partnerstvi, bydleni, zazemi, tesi se na dite… a tady dostava coud ![]()
Tak co je ‚normalni‘?
Je fakt, že blondýna má z nich pro mě nejnormálnější životní situaci
ale neni mi vůbec příjemná a některé názory např CS mi přišli fakt úsměvné ![]()
Francouzsky dokument Bebez, mimina je jiny. Zaměřuje se na děti, vsechna miminka jsou stejna a vyviji se stejne, jen v jiném prostředí..za jinych podminek.
Tady jsou pribehy matek…
Mě se právě ty český dokumenty líběj, jak jsou pojatý. Rozhodně bych nesrovnávala s projektama, na který maj tvůrci spoustu peněz a obroský zázemí velký společnosti. A taky nevim, proč by ČT měla zkopírovat projekt Babies.
Souhlas s Izzz, perfektní byly i manželské etudy či jak se to jmenovalo nebo třeba Katka
Všechny mají své kouzlo ![]()
@Mata132 Jé, to jsem ještě neviděla, každopádně trailer je úžasný
hned si to stáhnu ![]()
Mně to připadne zajímavý. fakt je, že ani jedna z nich nežije úplně normálně, každá je trošku extrém. Obdivuju tu statkářku, tak bych asi v těhotenství nemakala a je mi líto té, co zůstala sama.
Taky jsem koukala a líbilo se mi to, budu koukat určitě i na další díly. Mi přišly zajímavé všechny 4, každá je jiná, netroufla bych si soudit, která je lepší a která horší. Nejvíc sympatická mi byla farmářka, ta se s ničím nepárá, přesně můj styl
Lucka si zaslouží obdiv, že to zvládá vše sama, vypadá celkem v pohodě na to, v jaké je situaci, sice se do ní dostala sama, ale líbí se mi, že myslí hlavně na to mimčo. U blondýnky jsem se musela smát jak říkala že má panickou hrůzu ze strií, tak se maže 2× denně, no jsem zvědavá co bude dělat až se jí fakt nějaké objeví. Taková trošku karieristka a perfekcionalistka, ale co, každý jsme nějaký ![]()
Já teda nevím, že tu blondýnu tak haníte. No tak to není zaprděná holka co sedí na netu a študuje jen blbosti
Ani jedna mi nepřišla extrémní, normální holky, každá je prostě jiná
a jako co má dělat ta statkářka? kdo tu napsal že ohrožuje svoje dítě je úplně mimo. Ty jo, dřív normálně ženský makaly až do porodu, jen dneska jsou ženský rozmazlené fiflenky a jak najdou dvě čárky běží si pro neschopenky. Sice ne všechny, ale velká většina ano
Těhotenství není nemoc a nevidím na tom, že dělá co musí a co ji baví nic špatného. Jediná ta servírka, co čekala? Vychrápe se s hostem a myslí si, že ji padne k nohám. Jako jemu se nedivím a ona smrdí korunou, ale začne hulit
Ale mě se to líbilo, normální českej dokument.