Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Abel mi u toho porodu přišel super. A jak jí řekl že tam chce být protože ji pak bude milovat víc a víc to bylo hezký
Mne se to libi. Nejvic mi asi vadi Petra co ma Abela, asi moc chtela dite, nevim, nerozumim tomu vztahu
. Lucky je mi lito, kdyz si predstavim, ze bych pri sestinedeli u prvniho ditete byla na vsechno sama, tak nevim jak by to bylo dopadlo. Kdyz vidim ty rozdilny situace, ona je na vsechno sama, bude obracet kazdou korunu a Vera resi kocar za 70tis. Ale holt takovej je zivot.
Nevi nekdo, co to bylo za obchod s kocarky, kde byla ta manzerka?
@Barusak78 píše:a v jake fazi presne
Komplet. Jak byla samoživitelka sama v porodnici, jak si musela se všim poradit. Ta zrzka toho měla taky na konci plný zuby. Wow, já mám úplně depku. Úplně jsem se vžila do tý situace…nemám ráda věci, který se dějou poprvý a já si nevim rady.
Tak jsem se dnes také dívala a nejméně sympatická je mi Petra, je mi líto Ábela…ten mi přijde, že k tomu přišel jak slepej k houslím
Bezvadná je farmářka, obdivuju ji, jak to všechno zvládá a ještě ke všemu s úsměvem na tváři. Bojím se, že až jednou budu těhotná, budu se chovat jako manažerka..čekáme na první miminko dlouho, obávám se, že se takhle šíleně chovám už teď, nedokážu si sebe představit až se nám to povede ![]()
Taky jsem se divala a me se to libi, nebo spis je to zajimave jake maji dotycne osudy. ale jak jsem dnes videla porod tak jsem malem brecela a rikala manzelovi ze bych to nezvladla ja rodila akutnim cisarem. No po porodu mam dlouho ale stale u takovych veci se mi derou slzy do oci
ale doufam ze se mi jednou u druheho splni rodit normalne a citit tu max. lasku od prvniho okamziku.
@peanella píše:
Nevi nekdo, co to bylo za obchod s kocarky, kde byla ta manzerka?
Babiez v Letnanech v Praze ![]()
@fayinka jo presne tak to na mne pusobi, ze k tomu prisel jak slepej k houslim, libilo se mi jak i ta jeji babicka rekla, ze to je od ni nezodpovedny.
Ja jsem se dneska zase presvedcila v tom, jak jsem rada, ze uz mam 2× odrozeno ![]()
Koukali jsme s manželem a v jedný chvíli jsme se oba shodli, že si nejsme jistý, jestli Abel rozumí Petře, co mu říká. Byl úplně mimo a lezlo z něj jen No, Yes
Ale pak už dobrý. U porodu se mi taky líbil. Ale připadá mi, že ona je do toho vztahu ponořená na 200% i za něj.
@Izzz mne prave ani neprijde nejak moc ponorena, spis na mne pusobila docela rozcarovanym dojmem, ale nejak nevim co od nej cekala
. S jeho anglictinou si nedelam iluze. Jsem zvedava jestli jsou spolu nebo jestli se vratil domu.
Nevite kolik to ma dilu?
Mně se líbilo, jak se manažerka šla podívat s tím přítelem do tý porodnice, kde chce rodit, na ten soukromej porodní box atd…
Úplně jsem viděla sebe, jak jsem se šla na předporodním kurzu dívat na ten porodní box v mojí porodnici a zajímali mě takový kraviny, jako jestli to tam hezky vypadá, jak to na mě působí atd…Když to přišlo, můžu vám říct, že mi bylo všechno úplně jedno, a kdybych rodila na hromadnym shromáždění, asi bych to vůbec nevnímala ![]()
@clovek píše:
@fayinka jo presne tak to na mne pusobi, ze k tomu prisel jak slepej k houslim, libilo se mi jak i ta jeji babicka rekla, ze to je od ni nezodpovedny.Ja jsem se dneska zase presvedcila v tom, jak jsem rada, ze uz mam 2× odrozeno
Take souhlas. Abel mi prijde, ze netusi vubec ktera bije
Ale u porodu byl takovy fajn. A ten jeho strach v ocich, jak se o nej opirala ![]()
Jo a Ábel, tomu to teda taky nezávidim. Dva měsíce si s někym užívá, slečna otěhotní a on se najednou musí stěhovat do jiný země, jiný kultury, nikomu nerozumí, nikoho tam nemá, má přijít dítě, a ještě ho natáčí na kameru do dokumentu, kterej běží v televizi…No nádhera, hned bych do toho šla ![]()