Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@shantiE Petra mi přijde v pohodě. Jen nás dostalo to, že ho chtěla nechat aby uvařil špagety!
Já bych ho nenechala se sporákem a mikrovlnkou doma samotnýho aby nezapálil byt a ona po něm chce špagety, když neví co je schránka a nepřilepí rovně plakát. Já na jejím místě bych se fakt bála nechat ho doma samotnýho vařit.
Dnešní díl se nám líbil. Přítel byl z Petřinýho porodu úplně vyplesklej až jsem se musela smát. Mně to přišlo naprosto pohodový a že tam ani nebylo nic vidět a on z toho byl úplně vykulenej. No ten teda u porodu nebude ani náhodou. ![]()
No co vim, tak Lucka se prestehovala do Tabora tusim, bydli tam jeji otec.
Petra s Abelem jsou spolu a setri na cestu do Etiopie, aby mohli Jonaska ukazat Abelove rodine. Jinak Abela obdivuji, cizi zeme, cizi kultura a pripada mi, ze ji ma hodne rad. Na Facebooku byl ted rozhovor s Petrou.
Veru jsem videla v Sama doma a pusobila sympaticky. Docela paradoxne pusobi existencni problemy Lucky a do toho vyber Verina kocarku.
O chlapecka Miky se bude po porodu hodne starat starsi dcerka. Osobne misto zarizovani bydleni si poridit tele mi prijde trochu na hlavu, ale je to jeji volba…
@shantiE Mně je Petra sympatická a má i hodně sympatickou rodinu. Abela mi teda taky bylo líto, v cizí zemi, bez rodiny nebo přátel, vypadal dost vyjukaně a ještě ho u toho sleduje kamera
No já bych to nevydejchala, ale nejsem extrovert a do takového pořadu bych nešla. Ale ani pro Petru to nemohlo být jednoduché, taková situace je náročná, i když se odehraje s českým tatínkem.
Jen nevím jestli tenhle „střet kultur“ dopadne dobře…
ale držím Petře pěsti.
A jinak pořad zatím zajímavý, uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Všechny vybrané holky vypadají na zajímavé osobnosti, takže nuda to asi nebude ![]()
@shantiE píše:
Tak jsem si procetla par veci, co tady pisete..Porad se mi libi uz jen proto, ze v nem ucinkuje moje kamaradka, takze skrz tv. prozivam zpetne jeji tehotenstvi i porod:-)…Sama mam dve deti a druhy syn se mi narodil v zari:-)Takze hormony pracuji a dnes jsem si pobrecela:-)))ps:nesudte lidi podle vzhledu, ostatni neznam, ale Petru znam od skolky a je to opravdu hodne inteligentni a hodna holka:-)
Myslím, že zrovna Petru tu nikdo nesoudí, naopak vyvolává obdiv, tím jakej bič i na sebe ušila, že vlastně žije trochu převráceně, nejdřív miminko a poznávání partnera až potom
Obdivuju jí, protože já znám toho svého 16 let, žijeme spolu 12, manželé jsme tři a někdy mám pocit, že spadnul z měsíce před třema minutama, zvláště když pečuje u naše dítě
Takže ona má vlastně teď na ráz dvě děti najednou ![]()
Jo a mě rozsekalo jak ten Věry chlap nevěděl co je klystýr
Působí na mě jak všechno vím všechno znám a pak toto ![]()
@mamartina píše:
Jo a mě rozsekalo jak ten Věry chlap nevěděl co je klystýrPůsobí na mě jak všechno vím všechno znám a pak toto
mne je teda nejmin sympatickej z celeho dokumentu. Jak desne resil, ze ma Vera vystouply pupik… ![]()
Tak sem těd zkoukla facebookové stránky : a musím říct že pořád eště existujou hodní lidé
jak Lucce nabízeji pomoct jak hmotnou tak finanční snad kní všecky věcičky dostanou. Má muj obdiv! Petra je dosti alternativní ale její Etiopian mi přijde v pohodě je vidět že jí má hodně rád měla by mu ale vše vysvětlovat s menším nasazením podle mě nechat vařit špagety člověka který ani neví co špagety sou je nelogické! Manažerka (já nevím nák mi nepadla do oka ). A farmářka je super
extrém ale milá.. na Fb je rozhovor s Petrou..
@Hanka1 píše:
mne je teda nejmin sympatickej z celeho dokumentu. Jak desne resil, ze ma Vera vystouply pupik…
jn mě taky vadí, už minule jak řešil tu bagetu jak se má krájet..
nesnesla bych vedle sebe ani minutu
@Lynette píše:
@shantiE Petra mi přijde v pohodě. Jen nás dostalo to, že ho chtěla nechat aby uvařil špagety!Já bych ho nenechala se sporákem a mikrovlnkou doma samotnýho aby nezapálil byt a ona po něm chce špagety, když neví co je schránka a nepřilepí rovně plakát. Já na jejím místě bych se fakt bála nechat ho doma samotnýho vařit.Dnešní díl se nám líbil. Přítel byl z Petřinýho porodu úplně vyplesklej až jsem se musela smát. Mně to přišlo naprosto pohodový a že tam ani nebylo nic vidět a on z toho byl úplně vykulenej. No ten teda u porodu nebude ani náhodou.
Co vim, tak ho chtela naucit „samostatnosti“a zda se, ze se to povedlo:-)Uz se tady v Praze docela zabydlel:-))
Teda, jsem z dnešního dílu nadšená
Nikoho jsem neodsuzovala a beru každého, jaký je…člověk má možnost vidět ty rozdíly
Někdo za cenu Věřina kočárku žije půl roku…někdo ani netuší, že takový kočárek vůbec existuje
Asi víte jak to myslím… No je to zajímavé…ale nevědět, co je klystýr, ten člověk mě zvedá ze židle už jen svým pohledem ![]()
Jinak můžete mě pražané poučit, co je ta Palmovka za čtvrť, že se mi chtělo brečet z těch záběrů???
@Mistessa píše:
Jinak můžete mě pražané poučit, co je ta Palmovka za čtvrť, že se mi chtělo brečet z těch záběrů???
paradoxne je nedaleko od centra, cca 15-20 minut tramvaji z Vaclavaku a do 10 minut metrem.
Je to hnus, souhlasim, pritom kousek od Palmovky je Karlín, ktery byl kdysi to same, ale diky povodnim se strasne zvednul.
@Mistessa píše:
Palmovka je Praha 8,ja tam bydlela 14 let:-))))prave tam jsme spolu s Petrou chodily do skolky i skoly:-)
@Hanka1 Díky za vysvětlenou, bylo to hrozné, prakticky mi přišlo nechutné, že musí taková mamina vyjet ven a nemá kam jinam než takové prostředí. Joo, Praha je krásná v knize, ale žít tam, to je pro mě noční můra, když mi bratr vypráví příhody ze studií…mám o něj normálně strach ![]()
@Mistessa neni to tak hrozne:-))),jsou i pekne casti Prahy:-)