Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
20.1.13 21:44

@shantiE Petra mi přijde v pohodě. Jen nás dostalo to, že ho chtěla nechat aby uvařil špagety! 8o Já bych ho nenechala se sporákem a mikrovlnkou doma samotnýho aby nezapálil byt a ona po něm chce špagety, když neví co je schránka a nepřilepí rovně plakát. Já na jejím místě bych se fakt bála nechat ho doma samotnýho vařit.

Dnešní díl se nám líbil. Přítel byl z Petřinýho porodu úplně vyplesklej až jsem se musela smát. Mně to přišlo naprosto pohodový a že tam ani nebylo nic vidět a on z toho byl úplně vykulenej. No ten teda u porodu nebude ani náhodou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 21:50

No co vim, tak Lucka se prestehovala do Tabora tusim, bydli tam jeji otec.

Petra s Abelem jsou spolu a setri na cestu do Etiopie, aby mohli Jonaska ukazat Abelove rodine. Jinak Abela obdivuji, cizi zeme, cizi kultura a pripada mi, ze ji ma hodne rad. Na Facebooku byl ted rozhovor s Petrou.

Veru jsem videla v Sama doma a pusobila sympaticky. Docela paradoxne pusobi existencni problemy Lucky a do toho vyber Verina kocarku.

O chlapecka Miky se bude po porodu hodne starat starsi dcerka. Osobne misto zarizovani bydleni si poridit tele mi prijde trochu na hlavu, ale je to jeji volba…

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
20.1.13 21:51

@shantiE Mně je Petra sympatická a má i hodně sympatickou rodinu. Abela mi teda taky bylo líto, v cizí zemi, bez rodiny nebo přátel, vypadal dost vyjukaně a ještě ho u toho sleduje kamera :D No já bych to nevydejchala, ale nejsem extrovert a do takového pořadu bych nešla. Ale ani pro Petru to nemohlo být jednoduché, taková situace je náročná, i když se odehraje s českým tatínkem.
Jen nevím jestli tenhle „střet kultur“ dopadne dobře… ;) ale držím Petře pěsti.

A jinak pořad zatím zajímavý, uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Všechny vybrané holky vypadají na zajímavé osobnosti, takže nuda to asi nebude :)

• Citovat
  • Upravit
9075
20.1.13 21:54
@shantiE píše:
Tak jsem si procetla par veci, co tady pisete..Porad se mi libi uz jen proto, ze v nem ucinkuje moje kamaradka, takze skrz tv. prozivam zpetne jeji tehotenstvi i porod:-)…Sama mam dve deti a druhy syn se mi narodil v zari:-)Takze hormony pracuji a dnes jsem si pobrecela:-)))ps:nesudte lidi podle vzhledu, ostatni neznam, ale Petru znam od skolky a je to opravdu hodne inteligentni a hodna holka:-)

Myslím, že zrovna Petru tu nikdo nesoudí, naopak vyvolává obdiv, tím jakej bič i na sebe ušila, že vlastně žije trochu převráceně, nejdřív miminko a poznávání partnera až potom :D Obdivuju jí, protože já znám toho svého 16 let, žijeme spolu 12, manželé jsme tři a někdy mám pocit, že spadnul z měsíce před třema minutama, zvláště když pečuje u naše dítě :lol: :lol: Takže ona má vlastně teď na ráz dvě děti najednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
20.1.13 22:02

Jo a mě rozsekalo jak ten Věry chlap nevěděl co je klystýr :mrgreen: Působí na mě jak všechno vím všechno znám a pak toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 22:05
@mamartina píše:
Jo a mě rozsekalo jak ten Věry chlap nevěděl co je klystýr :mrgreen: Působí na mě jak všechno vím všechno znám a pak toto :mrgreen:

mne je teda nejmin sympatickej z celeho dokumentu. Jak desne resil, ze ma Vera vystouply pupik… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1403
20.1.13 22:12

Tak sem těd zkoukla facebookové stránky : a musím říct že pořád eště existujou hodní lidé :-) jak Lucce nabízeji pomoct jak hmotnou tak finanční snad kní všecky věcičky dostanou. Má muj obdiv! Petra je dosti alternativní ale její Etiopian mi přijde v pohodě je vidět že jí má hodně rád měla by mu ale vše vysvětlovat s menším nasazením podle mě nechat vařit špagety člověka který ani neví co špagety sou je nelogické! Manažerka (já nevím nák mi nepadla do oka ). A farmářka je super :-) extrém ale milá.. na Fb je rozhovor s Petrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
20.1.13 22:19
@Hanka1 píše:
mne je teda nejmin sympatickej z celeho dokumentu. Jak desne resil, ze ma Vera vystouply pupik… :roll:

jn mě taky vadí, už minule jak řešil tu bagetu jak se má krájet.. :roll: nesnesla bych vedle sebe ani minutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.1.13 22:26
@Lynette píše:
@shantiE Petra mi přijde v pohodě. Jen nás dostalo to, že ho chtěla nechat aby uvařil špagety! 8o Já bych ho nenechala se sporákem a mikrovlnkou doma samotnýho aby nezapálil byt a ona po něm chce špagety, když neví co je schránka a nepřilepí rovně plakát. Já na jejím místě bych se fakt bála nechat ho doma samotnýho vařit.Dnešní díl se nám líbil. Přítel byl z Petřinýho porodu úplně vyplesklej až jsem se musela smát. Mně to přišlo naprosto pohodový a že tam ani nebylo nic vidět a on z toho byl úplně vykulenej. No ten teda u porodu nebude ani náhodou. :mrgreen:

Co vim, tak ho chtela naucit „samostatnosti“a zda se, ze se to povedlo:-)Uz se tady v Praze docela zabydlel:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.1.13 22:28

Teda, jsem z dnešního dílu nadšená :palec: Nikoho jsem neodsuzovala a beru každého, jaký je…člověk má možnost vidět ty rozdíly 8o Někdo za cenu Věřina kočárku žije půl roku…někdo ani netuší, že takový kočárek vůbec existuje :lol: Asi víte jak to myslím… No je to zajímavé…ale nevědět, co je klystýr, ten člověk mě zvedá ze židle už jen svým pohledem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.1.13 22:30

Jinak můžete mě pražané poučit, co je ta Palmovka za čtvrť, že se mi chtělo brečet z těch záběrů???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 22:33
@Mistessa píše:
Jinak můžete mě pražané poučit, co je ta Palmovka za čtvrť, že se mi chtělo brečet z těch záběrů???

paradoxne je nedaleko od centra, cca 15-20 minut tramvaji z Vaclavaku a do 10 minut metrem.
Je to hnus, souhlasim, pritom kousek od Palmovky je Karlín, ktery byl kdysi to same, ale diky povodnim se strasne zvednul.

• Citovat
  • Upravit
14
20.1.13 22:36
@Mistessa píše:

Palmovka je Praha 8,ja tam bydlela 14 let:-))))prave tam jsme spolu s Petrou chodily do skolky i skoly:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.1.13 22:36

@Hanka1 Díky za vysvětlenou, bylo to hrozné, prakticky mi přišlo nechutné, že musí taková mamina vyjet ven a nemá kam jinam než takové prostředí. Joo, Praha je krásná v knize, ale žít tam, to je pro mě noční můra, když mi bratr vypráví příhody ze studií…mám o něj normálně strach 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.1.13 23:00

@Mistessa neni to tak hrozne:-))),jsou i pekne casti Prahy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí