Cvičení doma se dvěma dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14313
28.1.19 17:40

@verisek26 Já si myslím že kvalitně cvičit když máš doma děti nejde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
28.1.19 17:47

A co by to nešlo. My jsme cvičili všichni, já jsem musela (RHB) a kluci to dělali se mnou, jako. Nebo jsem jim vymyslela jejich vlastní cviky. Když je to nebavilo, tak si dělali něco jinýho. Když řvali, cvicila jsem jindy. Základem je zacvičit najednou dlouho, ale rozkouskovat si to do menších úseků. Dětí ti nevydrží být ukázkové půl hodiny (pokud pak nechceš zbytek dne uklizet). Ale 3× 10 minut už se zvládnout dá. Nebo ještě víc, ja jsem kolikrát cvicila po 5 min, několikrát dopoledne i odpoledne. Nebo pokaždé, když si sednete k vlackum, stavebnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
28.1.19 17:48

Roční spí a tříletá je ve školce. Když ve školce není, tak se buď kouká na pohádky, maluje si, nebo „cvičí“ vedle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.19 17:48

Ahoj :) já osobně nemám zkušenost se cvičením se 2 malými dětmi, ale s jedním ano :) Klukovi je teda už 7 ale pamatuju si, jak sem s ním cvičila když byl mladší :D Mimi bych dala spinkat nebo si hrát vedle mě a s 3 letým prckem bych to cvičení právě zkloubila :) na internetu je plno cviků, jak do cvičení zařadit i dítě. Kdyby ti to samozřejmě nevyhovovalo, tak se u toho nějak aspoň věnuj malýmu a 3 letého prcka třeba nech koukat na pohádku :) já si pamatuju že sem cvičila aktivně po porodu a třeba když sem dělala různé dřepy, tak sem u toho mimčo chovala a nebo když sem dělala cviky na zemi, měla jsem ho jednoduše furt u sebe, položila sem si ho pod sebe a dělala sem kliky, vždycky když sem šla dolů sem mu dala pusu nebo sem na něj udělala nějakej ksichtík ;) ale stejně, uplně pořádně se tak zacvičí jen někdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
28.1.19 17:51

Fitfabstrong.cz, Blogilates.com, jilian michaels… Je toho mraky, stačí si vybrat ;) mám dva kluky a cvičím s nimi od miminek. Napřed když spali, teď už si spolu hrají a mě nechají cvičit. Když je doma jen mladší pustím na půl hodiny pohádku když nejde zabavit jinak. Jde to, jen si musíš najít systém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.1.19 17:53

Třeba přes poledne pokud obě děti budou spát, tak se to dá, na večerní cvičení já třeba nemám energii :mrgreen: …na internetu je spousta cvičení a různých programů např. fitfabstrong, jillian michaels atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
28.1.19 17:54

Taky plánuju v létě až budu po porodu, pro začátek běhat s kočárem, starší pojede na kole, nebo celá rodina chodíme bruslit na ovál. Na doma bych chtěla aspoň švihadlo, to by se malému mohlo líbit, uvidím jak náročné bude miminko. Nějaké cvičení u TV třeba podle videí jsem vzdala, to se pak malý válel po mě a moc sem toho neudělala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.1.19 17:59

S jedním jsem cvičení zvládala, malá je akční takže cvičila se mnou a bylo to super, klidně vydržela i půl hoďky a dýt. Teď si to právě nedovedu představit s tím druhým dítkem jak se mi to podaří dát dohromady. Jinak moc děkuji na odkazy, určitě mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.1.19 18:00

Mam stepper, cvicim když mladší spí - starší uz se zabavi sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.1.19 18:08

Pokud máš třeba mimino a pak nějakého cca tříleťáka, tak dát spát mimčo a tříleťákovi dát také podložku a cvičit dohromady. Těch 15 minut by ti mohl dát k dobru… Nebo vzít kočárek, naložit obě děti a jít na dlouhou procházku. Někam, kde se to dětem nebo tomu staršímu líbí. Malé usne v kočárku a s větším si můžeš povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.1.19 18:31

Běhala jsem večer, jinak s vozíkem online, kolo. Turistika s kočárem a šátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
28.1.19 18:33

Urvat si chvilku, kdyz mimi spi, vse zorganizovat tak, abys mela tu trictvrtehodinku pro sebe na cviceni (posunout si obed, uvarit hned rano, uklizet jindy apod.)jde to, ale musis tomu prizpusobit rezim dne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
28.1.19 18:35

Fitnessblender na YouTube hiit … cvicis doma a s dětmi se to v poho da ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
28.1.19 18:36

Večer jsem chodila běhat, přes den cvíčo do 30minut podle YouTube, nejlépe HIIT. Vymakala jsem se jako nikdy (na váhu 54 kg :pankac: při 170cm), brisaky konečně šly vidět :mrgreen: ale chce to i držet stravu ;)

Teď mě to čeká znovu, jen co porodím třetí dítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
28.1.19 21:26

@verisek26 Kdyz mladsi spi, starsi neco dela, ja cvicim podle fitshaker.sk - videa kolem 30min. Nekdy se nezadari, tak cvicim vecer, kdyz prijde manzel z prace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková