Jarní "restart"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35438
26.1.19 19:08

:mavam: Držím palce, ať se podaří dodržet předsevzetí. U nás jsme také děti zapojili hodně do chodu domácnosti, někdy je to téměř válka a někdy se o úkoly perou. :mrgreen: Co se týká životního stylu, tak maso úplně neomezujeme, cukr ano a hlavně se snažíme dávat přednost sportovním akcím před sedacími dýchánky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Twixinka
26.1.19 19:22

Zacinam neera detoxem a pak chci najet na odlecenou stravu,pak se taky chci vic hybat - uz jsem prihlasena na pole dance od brezna a taky planuji nejake vylety na kole s mensim zavazim,kterym myslim,tohoto casu,rok a ctvrt starou dcerku :D

• Citovat
  • Upravit
6307
26.1.19 19:31

Ráda bych se k vám přidala, ale nevím, jestli v mých letech se dá ještě restartovat. Potřebovala bych restartovat život , dále bych chtěla zhubnout a vymyslet si nějaký sport, ale nechci mezi lidi( tzn. chodit někam veřejně sportovat), který bych konala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
26.1.19 19:36

Já taky plánuju trochu změny :) hlavně v jídle, už sem začla vyřazovat cukr tak to chci dotáhnout, maso sem omezila já, kluci ho milujou :mrgreen: chemii prakticky nepoužívám, když nepočítám takové ty běžné věci jako přípravek na nádobí nebo gel na praní. Co chci je nějaký sport a do toho chci dokopat celou rodinu, ale to až na léto až budu po porodu :D jinak sem docela spokojená, co se týče chodu domácnosti tak funguji já, chlap i 3 letý syn dost pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
26.1.19 19:49

Ahoj restart bych chtěla ale vše je proti me🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.1.19 20:08

Taky bych se ráda přidala. Maso nejím už dlouho. Ale potřebuju zhubnout, najít egergii do života a děti taky zapojit. Poslední dobou nějak ryju nosem v zemi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
26.1.19 20:18

Skupina je kdyžtak tady: https://www.emimino.cz/…tni-restart/
vítáni jsou všichni :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.1.19 19:45

re

ten bych potřebovala doslova také :D ale už se na tom pracuje tak snad to půjde.:) držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.1.19 13:41

To je super napad a do skupiny uz sem se s nadsenim hlasila. Mam 2 male deti a doposud jsem jim venovala hodne ze sebe a ted citim, ze uz nastal nejvyssi cas zacit opet vyrovnavat skore a sebeobnovit se.Delam male krucky, a z kazdeho mam radost, ale jde to vsechno saaakra pomalu.Mam na sobe permanentne nalepene deti, energie malo,unava znacna ale nevzdavam se.Potrebuji se dat do kupy zdravotne,zlepsit kondicku, vydobyt si alespon male chvilky na sve radosti, jinak budu brzo zrala pro blazinec.Rada se necham inspirovat ostatnimi a vubec, zensky drou furt jak kone a musi se navzajem podporovat, proste musi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.2.19 19:36

re

Děti nech babičce :D já zatím děti nemám ale nevím co budu dělat až budu chtít jít cvičit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková