Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Čau holky, chodite nekdo na fitbox? podarilo se vam tim neco schodit? udejchate to? diky
Chodila jsem /teď není hlídání/ a je to super cvičení
Zhubnout se tím dá určitě, dost záleží na cvičiteli.
Já taky chodila, pro mě to bylo výborný vybití energie. Ze začátku teda trochu záhul ale super. Hodně záleží na cvičiteli. Zhubnout jsem nepotřebovala, ale zlepšila se mi kondička! ![]()
Chodily jsme s kámoškou na fitbox pravidelně a až si odbydu i tohle těhotenství tak bych zase ráda začala. Zhubnout se dá, ale spíš si zlepšíš kondičku a zpevníš postavu. A s tím udýcháním… Mám astma a zvládala jsem to.Ale záleží na tom jestli už nějal cvičíš a jak na tom jsi s kondicí. Ze začâtku je to dost nářez.
Prave na zacatku, tak zitra jdu na to, doufam, ze se moc neztrapnim ![]()
Chodila jsem na fitbox pravidelně, zhubnout se tím taky trochu dá pak spíš nabíráš svaly a zpevňuješ se, a ze začátku je to vážně makačka to udýchat
Já po porodu chodím na piloxing, jsou tam taky prvky z fitboxu, ale je to na nižší tepový frekvenci, takže se u toho spíše hubne než svalnatí ![]()
Holky myslíte, že můžu začít cvičit Fitbox dva měsíce po porodu když kojím? Nevadí to na tvorbu mléka? Nemám s tím to sportem žádnou zkušenost ![]()