Cvičeni Fitbox

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3478
21.3.13 21:36

cviceni Fitbox

Čau holky, chodite nekdo na fitbox? podarilo se vam tim neco schodit? udejchate to? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
21.3.13 22:07

Chodila jsem /teď není hlídání/ a je to super cvičení ;) Zhubnout se tím dá určitě, dost záleží na cvičiteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
21.3.13 23:29

Já taky chodila, pro mě to bylo výborný vybití energie. Ze začátku teda trochu záhul ale super. Hodně záleží na cvičiteli. Zhubnout jsem nepotřebovala, ale zlepšila se mi kondička! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
22.3.13 12:39

Chodily jsme s kámoškou na fitbox pravidelně a až si odbydu i tohle těhotenství tak bych zase ráda začala. Zhubnout se dá, ale spíš si zlepšíš kondičku a zpevníš postavu. A s tím udýcháním… Mám astma a zvládala jsem to.Ale záleží na tom jestli už nějal cvičíš a jak na tom jsi s kondicí. Ze začâtku je to dost nářez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.3.13 15:16

Prave na zacatku, tak zitra jdu na to, doufam, ze se moc neztrapnim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.3.13 13:51

Chodila jsem na fitbox pravidelně, zhubnout se tím taky trochu dá pak spíš nabíráš svaly a zpevňuješ se, a ze začátku je to vážně makačka to udýchat :lol: Já po porodu chodím na piloxing, jsou tam taky prvky z fitboxu, ale je to na nižší tepový frekvenci, takže se u toho spíše hubne než svalnatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
13.10.13 20:22

Holky myslíte, že můžu začít cvičit Fitbox dva měsíce po porodu když kojím? Nevadí to na tvorbu mléka? Nemám s tím to sportem žádnou zkušenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková