Cvičení na rotačním disku

2458
8.5.12 15:14

Cvičení na rotačním disku

Zdravím všechny, našla jsem na chalupě po manželových prarodičích tuto cvičební pomůcku. Většina z nás si ji zcela jistě pamatuje z dob komunismu, zelený železný kruh na točení, jako děti jsme s tím blbli. Nějak jsem na to zapomněla, až dnes jsem náhodou narazila na stránky kde se tyto pomůcky, samozřejmě již v moderním provedení, prodávají. Údajně je toto cvičení dobré na zpevněná šikmých břišních svalů, zádových svalů a boků. Ty záda mě celkem zajímají a tak jsem se rozhodla tento komický pohyb vyzkoušet. Žádné bližší informace o cvicích atd. jsem nikde na netu nenašla, proto se ptám, máte někdo zkušenosti, cvičíte na tom, jak dlouho, pozitivní či negativní, pomáhá to vůbec? Díky za ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3832
8.5.12 15:26
@papavlinka33 píše:
Zdravím všechny, našla jsem na chalupě po manželových prarodičích tuto cvičební pomůcku. Většina z nás si ji zcela jistě pamatuje z dob komunismu, zelený železný kruh na točení, jako děti jsme s tím blbli. Nějak jsem na to zapomněla, až dnes jsem náhodou narazila na stránky kde se tyto pomůcky, samozřejmě již v moderním provedení, prodávají. Údajně je toto cvičení dobré na zpevněná šikmých břišních svalů, zádových svalů a boků. Ty záda mě celkem zajímají a tak jsem se rozhodla tento komický pohyb vyzkoušet. Žádné bližší informace o cvicích atd. jsem nikde na netu nenašla, proto se ptám, máte někdo zkušenosti, cvičíte na tom, jak dlouho, pozitivní či negativní, pomáhá to vůbec? Díky za ohlasy.

Já jsem si ho kdysi koupila, právě kvůli šikmým břišním svalům, ale moc na něj necvičím , nějak mě to nebaví. Ale prý je to dobré. Jinak žádný cvik speciální nedělám. Jen dělám krátké pohyby doprava a doleva, nebo nevím, jak to popsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
8.5.12 15:33

ahoj,neporadím,ale,to by mě taky zajímalo,jestli to má nějaký efekt :think: takže jsem zvědavá na odpovědi tobě..a taky,jestli je nějak efektivní cvičení s kruhem,myslím takový ten plastový,velký,co se s ním kroutí kolem pasu :) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
8.5.12 15:38
@peprle píše:
ahoj,neporadím,ale,to by mě taky zajímalo,jestli to má nějaký efekt :think: takže jsem zvědavá na odpovědi tobě..a taky,jestli je nějak efektivní cvičení s kruhem,myslím takový ten plastový,velký,co se s ním kroutí kolem pasu :) :?:

Klasická obruč je dobrý. Prý stačí deset minut denně a výsledku jsou brzy vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
8.5.12 15:42
@RencaVlkova píše:
Klasická obruč je dobrý. Prý stačí deset minut denně a výsledku jsou brzy vidět :)

díííky,tak to asi hned zítra povalím do obchodu koupit,snad někde budou mít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
8.5.12 15:48

Já ten rotační disk mám. Dostala jsem ho od kamarádky po porodu a myslím, že mi dost pomohl. Sice nemám nějaké ploché břicho, ale cvičím na něm denně asi 20 minut a cítím se líp. Jinak já jsem se inspirovala tady tím videem http://www.youtube.com/watch?… 8)

• Citovat
  • Upravit
2458
8.5.12 17:05

Díky všem, něco zkusím, uvidíme jestli budou nějaké výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
8.5.12 21:11

Kdysi jsem doma (jeste u nasich) vyhrabala ten stary - moc se mi neosvedcil, desne vrzal a hlavne nechaval cerne fleky na koberci. Ty nove jsou mozna lepsi, ale stejne si myslim, ze stejny ucinek by mel klasicky twist - zkus, je to zadarmo a uvidis, jestli te to bude bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.10.16 13:54

Chtěla bych obnovit tuto diskuzi..
Jsem dva měsíce po porodu, tak si říkám, že je čas na zpevňování postavy. Vyhovuje mi „domácí cvičení“, tak bych se tímto chtěla zeptat na vaše zkušenosti s touto pomůckou..
Jak dlouho cvičíte, kolikrát týdně, kdy se dostavily první výsledky apod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.10.16 10:26

@sendy27711 tak jdu do toho, mám ten disk doma a jenom leží, zkusím to podle toho videa co tu bylo doporučeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.10.16 10:30

@Tess Sina Já do toho jdu taky, jen si časem pořídím ještě jeden. 8)
Tak dej pak vědět, jak ti to šlo, já se taky podělím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.10.16 10:51

@sendy27711 určitě ti dám vědět, jdu to zkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková