Cvičení podle Mojžíšové, komu pomohlo k otěhotnění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1415
29.10.15 10:56

@Kriistyna Aaaha :) Však uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.10.15 17:43

@AlčinkaZ nevim jestli jsem v tom :-( spis zpozdeni, ale velky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
30.10.15 10:01

@Kriistyna tak šup udělat těhotenský testík a hned budeš mít jasno, nemá cenu se trápit, hm? Já už se vyučila s tím, že vždycky, když jsem si nebyla jistá a taky jsem měla zpoždění, tak než abych se trápila nejistotou a doufala v nějakou naději, tak jsem si udělal tt a bylo jasno hned. Uvidíš, že se ti samotné uleví, i kdyby to bylo negativní. Takhle to psychice moc nepřidá. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
30.10.15 10:57

@AlčinkaZ jo,ale takle jsem to delala 4 roky za testy jsem utratila majlant…tak sem si rekla az o vikendu a ted jsem to konecne/bohuzel dostala…takze v pondeli tradaaa na mobilizaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
30.10.15 11:57

@Kriistyna Joo to chápu, já raději zpětně ani nepočítám, kolik jsem to toho dala penez, vitamíny, bylinky, ovutesty, tt, nepovedené IVF, raději nevědět…taky jako čekám vždycky třeba týden když mám zpoždění a pak testuji, ale psala jsi už měla veliké zpoždění, tak to už bych ten tt udělala…kolik jsi měla teda DC?
Uvidíš, že ta mobilizace tě zase posune dál…myslím si, že ta je stěžejní pro to aby se těhu povedlo, že samotné ty cviky jsou málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3387
30.10.15 12:15

@AlčinkaZ ahoj :mavam: já jsem mojžíšovou cvičila podle obrázků z internetu a k tomu pila ten čaj podle Mojžíšové celkem poctivě asi 3 měsíce. pak už jsem na to nějak neměla nervy, to cvičení mi zabíralo strašně času (byla jsem v té době docela dost pracovně vytížená), tak jsem to pak nechala bejt a asi za další 2 nebo 3 měsíce jsem otěhotněla :-) nevim, jestli to bylo těma cvikama, ale rozhodně to ničemu neublížilo a docela jsem se i po tom cítila dobře - jak fyzicky, tak psychicky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
30.10.15 12:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
30.10.15 12:40

@AlčinkaZ 35. Den cyklu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
30.10.15 13:06

Nevíte kdo cvičí mojžíšovou v plzeňském kraji? TZV. na pojišťovnu? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
30.10.15 14:19

@Barissima Supr, díky za příspěvek. Já právě prochzím tím, že jak jsem ze začátku cvičení vůbec nevěřila a myslela si, že mě spasí jen IVF, tak jsem najednou poznala, že cvičení opravdu funguje a mám pocit, že když ještě chvíli vydržím, že se miminka dočkám úplně v pohodě přirozenou cestou a naopak jsem přestala věřit řečem doktorů, najednou to vidím z úplně druhé strany, v IVF vidím jen jeden velký kšeft, ze kterého podle mě profitují i obvodní gynekologové! Bohužel než jsem došla k tomuhle přesvědčení, stálo mě to 2 roky psychického napětí…
Ale každá taková zpráva, třeba i ta tvoje, mě jen dál a dál žene dopředu a usvědčuje mě v tom, že se věnuju konečně správné věci, která má smysl. Takže opravdu moc děkuji za tvůj příspěvek, zase jsi mi dodala další elán!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
30.10.15 14:20
@Kriistyna píše:
@AlčinkaZ 35. Den cyklu :,(

Já měla po prvním měsíci cvičení 36DC neobvykle jsem to dostla o týden později a to jsem ještě brala Utrogestan, po kterém jsem to žvdy měla po 28 dnech…další cyklus i bez Utroše krásných 31 dní, takže jde vidět, že se s tělíčkem rozhodně něco děje a na cvičení i mobilizaci reaguje. A jinak myslím, že 35DC je pořád ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
30.10.15 14:25
@kapyka píše:
Nevíte kdo cvičí mojžíšovou v plzeňském kraji? TZV. na pojišťovnu? díky

Ahojky, netuším, ale zkus zavolat do nějaké porodnice a přímo se na to zeptat. Já v Brně vlastně chodím do porodnice, kde je součástí rehabilitační oddělení a tam to fyzioterapeutky cvičí…a tím, že je to státní zařízení, tak je to na pojišťovnu!
Anebooo se zeptat přímo ve své pojišťovně, tam by to přece taky mohli vědět, ne?
Přeju ať brzy najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
30.10.15 15:54

@AlčinkaZ coz to jo, ale ja teprve zacla…a pul roku jsem to mela jako hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.11.15 14:45