Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
za mesic nam bude rok a tak bychom chteli krome plavani zacit jeste cvicit. Nemohu ale krome cviceni v Kenny (kam se nemohu uz asi 2 mesice dovolat) a Motylka (ktery je az v Letnanech) nic najit
Nemate nektera nejaky tip???
Na lokalite nesejde, jen snad krome tech Letnan.
Diky predem za nejake tipy ![]()
Simona&Kristynka(11 mesicu zitra:-))
Ja bych doporucila MC Benjaminek na HAjich, kde maji cviceni rodicu s detmi od 9M do 2let a pak od 2 do 3 let atd. Chodime tam az od tech 2 let, predtim jsem o tom nevedela, a jsme s malou Nikou moc spokojene. Jediny problem bude v tom, ze o prazdninach maji taky prazdniny, takze pak az od zari. Doporucuji zavolat a poptat se … zde adresa na webovky http://benjamin.webpark.cz/index2.html . OVsem dle mne taky zalezi, ve ktere casti mesta bydlite, cviceni porada mnoho materskych center, tak bych se poptala i mistne. Na Rodine najdes seznam MC v Ph a treba objevis i nejake cviceni blizko vas.
Preju uspech ve hledani a spokojenost s cvicenim
Sulanek
Já se do BC kenny dovolala, ale měli volné jen plavčo a navíc se mi jejich aktivity zdají dost drahé. Nevíte někdo o cvičení někde blíž v centru Prahy (P2,P2,P10, P7)? Chtěla jsem chodit do A-centra (www.materstvi.cz) tam mi ovsem nevyhovuje hodina - malý ve tři odpoledne spí.
Zkus materske centrum v Karline A-centrum … www.materstvi.cz
chodila jsem tam s dcerou na afrotance, kdyz byla malinka, ted ji je take 11m a chystam se tam zacit znovu chodit do skupinky pro vetsi deti. Funguji i pres prazdniny.
Ale upozornuju ze se tam tak 3/4 hodiny prokeca jak se kdo ma co dela a reseji se „problemy“ s detickama no a pak se tak 1 a 1/4 hodky cvici, je to stridave spolecne cviceni a nebo si deti hrajou a cviceji jen mamky.
Myslim ze maji i nejake cviceni na gymnastickym mici, ale to nevim jak probiha.
Tak se tam treba potkame:-) pa Zuzana
Ahoj Simonko,
my jsme to s Péťou 13 měs. také začali zjišťovat, měli jsme kliku, do Kenny jsme se dovolali. Začínají objednávat na září až ke konci června nebo o prázdninách (prý se také cvičí). Takže pokud budeš mít zájem o Kenny, tak se tam třeba sejdeme
)
Alča.
Ahoj Alco, radi se tam s vami potkame, zkusim tam jeste zavolat a dame si vedet.
S.
Simonko, bezva. Tak kdyby to vyšlo, dáme si vědět, pokud na sebe nezapomeneme
)