Cvičení - Uherské Hradiště

108
9.7.14 14:15

cvičení Uh

Ahoj hledám kamarádku na cvičení a pokec u kafíčka s UH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
17.2.17 19:52

Ahoj,
obnovuji téma. :mrgreen:
Jsem v UH nová, není tady mezi Váma holka, co hledá parťačku na cvičení a kafíčkování? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.2.17 20:44

@miomi1 Ahoj :mavam: Jaké cvičení máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
20.6.17 10:59

Ahoj holky bydlí u UH půl roku a hledám kamarádku, ráda bych chtěla chodit i na cvičení ale sama se mi do toho nechce. Neměla by některá zájem. Třeba se mezi vámi najde někdo s kým si padnu do oka.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.6.17 11:06

@MMisha Když člověk začíná sám, je to blbé-znám to :(…My jsme s holkama chodili na Pilates, ale jelikož jsme se stěhovali (o 2-3km dál než jsme bydleli :lol: ), tak jsem cvičení nestíhala, tím pádem teď asi 2 měsíce nechodila. A jelikož už je hezky, tak se chci věnovat nějakým venkovním aktivitám. Dneska jsem začala běhat, pak s manželem jezdíme na kole, chci zase hrát tenis a jezdit na bruslích…A taky jsem jednu dobu chodila 3× týdně do posilovny :) Jsem otevřená všemu :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
20.6.17 14:00

@Kajule21 pilates jsem kdysi také cvičila ale je to docela náročné.. teď občas jezdím na bruslích nebo na kole ale pouze sama. Nemám tušení kde se dá v okolí UH chodit na cvičení. Klidně bych se teď i věnovala venkovním sportům. Nejsem sice žádný vrcholový sportovec ale rekreačně mě baví spoustu věcí. A odkud jsi jestli se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.6.17 19:38

Pošlu ti SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie