Cvokra bejvalá 2 (syn v péči prarodičů)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5907
22.8.10 20:34
Shílenka píše:
milhaus píše:
Já taky pořád nechápu.Ty jsi s ním žila od začátku,nebo jsi ho nevídala,jak to,že ha mají v péči tchánovci,co otec dítěte?
Ahoj Mil :lol:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.8.10 22:16
milhaus píše:
Shílenka píše:
milhaus píše:
Já taky pořád nechápu.Ty jsi s ním žila od začátku,nebo jsi ho nevídala,jak to,že ha mají v péči tchánovci,co otec dítěte?

Ahoj holky :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.8.10 00:34

svokra bejvalá 2

ne ty tomu pořád nerozumíš já i malej sme u nich bydleli a „ona“pořád chodí do práce takže se jaksi stará jen když přijde z práce.od narození malího sem s nim byla 8 let u nich krom toho půl roka co sme byli my 3 s jeho tátou v podnájmu a jeho táta ho v péči mít nemůže 1 je alkoholik 2 je nespolehlivej 3 na to že je mu 36 tak i puberta zaseklá......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
23.8.10 01:15
:roll: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
23.8.10 05:50

Proc jsou tady dve diskuse na toto tema?
Gegi -** a co chces?** Chces se o syna ted starat? Chces ho do dostat do sve pece nebo jen chces dodrzovat navstevy, umoznit svym rodicum, aby vnuka vidali? Co chces, abychom ti tady poradili, na co se nas ptas? Pokud maji tchanovci syna v opatrovnictvi nebo pestounske peci, jakoukoliv zmenu pomeru musi resit soud. Pokud nedodrzuji rozhodnuti soudu o styku ditete s matkou, je treba se taky obratit na soud.
Nerozumim, proc ted po letech vycitas tchanovcum, ze se starali o tveho syna, kdyz ty jsi ho odmitala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.8.10 08:33

Kdo to dítě má ÚŘEDNĚ v péči???Kdo je za něj odpovědnej????TY???- Jestli jo,tak to úplně mění situaci :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
23.8.10 09:29

No nějak si to furt nemohu srovnat.Teď bydlíš kde a jak se ptá Enny,kdo má dítě úředně v péči?A kdo se o něj stará,když tchýně chodí do práce?Já vím,je to spousta otázek,ale jinak se asi nedohodnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.8.10 10:49

Gegi - bohužel ani z tvého dalšího rozboru situace není vůbec jisté, kdo má úředně dítě, proč a co vlastně chceš..proč ti ho vzali atd..

Místo abys to obecně věcně objasnila píšeš nesmysly o žehlení a drbech.. Že tcháně každé 3 hodiny brala dítě byla pořád s ním, a potom zase, že se o něj stará jen až příjde z práce..

Nebylo to kupříkladu tak, že jsi celou dobu trpěla depresemi ( možná laktační psychozou), nebo jinými duševními problémy a oni se prostě o malého starali??
Já nevím, ale jistě uznáš sama, že nejsi zdravotně v pořádku..
Odpovíš nám, jak je možné, že je dítě v jejich péči a jak dlouho. Proč ti ho vzali. Jaká máš na něj soudem práva???
Nepiš o křivdách ( uklízení, žehlení a podobné šarvátky), ale o zásadních věcech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.8.10 10:53

navíc, když si přečtu ještě jednou tvůj první diskuzní příspěvek z nedávna, tak mi běhá mráz po zádech..
drogy, tráva, alkohol, nechtěné těhotenství, něchtěné dítě, půl roku jsi se nestarala vůbec ( a nyní si stěžuješ, že oni se starali moc), žádné city k dítěti atd..
Já mít takovou snachu ,tak se o kluka také postarám a straním se jí co nejdál..
Byla jsi máme na H*vno a ted se cítíš ukřivděná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.8.10 13:09

cvokra bejvalá 2

1 byla jsem u nich a měla jsem ho ve své péči 8let. těch 8 let sem se jak finančně tak normálně starala/děti co se narodily jako malej jeho kamarádi se mě už pomalu 2 roky ptaji proč sme přestali já a malej chodit s nima na hřiště proč nepodepisuju úkoly atd.hrály sme si spolu učily…Ale cvokra se do nás pořád sr.....i když malej s nima nechtěl za prababičkou nebo na houby…vždycky mi bylo řečeno že musí protože u nich bydlíme.Jeho táta byl od jeho narození nespolehlivej a tak sme museli být u nich.U svých rodičů sem s malím být nechtěla aby si o mě nemysleli že nejsem schopná sama se o malího postarat.Moje babička řekla,že můžu být u nich v baráku nebo sama v jejich bytě ale bez otce dítěte ato zas kvůli malímu i když na něj nějak zvlášt hodnej nebyl chtěl ho taky u sebe mít svýho tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.8.10 13:24

cvokra bejvalá 2

starala sem se ale pomalu bez citu než sem se naučila mít nás ráda nesnášela sem sebe za to že sem se nechala od toho pána oplodnit a zkazila nám oběma život sobě i malímu a JEDINÝ CO CHCI ABY MI HO DÁVALI KDYŽ SE DOHODNE MOJE MAMINA S MALÍM A SE MNOU ŽE BUDEM SPOLU.NEBOJTE SE ŽE S NIM SEM SAMA NEJSEM KDYŽ UŽ SME SPOLU TAK BUD S MOJI MÁMOU NEBO S MÍM PŘÍTELEM já vim že sem nemocná jestli se tomu tak dá říkat ale moje doktorka tvrdí že to mám z ní cvokry a že sem měla přijít dřív a nenechat to dojít tak daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.8.10 13:31

Gegi, pořád jsi nám nenapsala, jak je to tedy s tou pěstounskou péčí? Malý je tedy v pěstounské péči rodičů otce dítěte, ale odkdy a proč se tak stalo? Jinak pokud ti tedy brání ve styku s malým a ty to máš soudně povoleno, tak máš tři možnosti (možná mě někdo doplní):

1. s oběma si v klidu promluvit a dohodnout se na pravidlených návštěvách,
  2. řešit svůj styk s dítětem soudně,
  3. dál jenom skuhrat na nepřízeň osudu, nic neřešit a s malým se nevídat.

Žádná další možnost mě nenapadá a doufám, že tu třetí si nevybereš. Já bych byla pro řešení číslo jedna, zdá se mi nejjednodušší a pro všechny strany nejlepší, byť ti to nemusí být dvakrát příjemné. Já být tebou tak zkousnu zuby a jdu do toho. Ale musí to proběhnout v klidu a druhá strana musí poznat, že to zvládneš. Pokud nebude možné se dohodnout, tak potom bych přistoupila k bodu číslo dva. Obávám se, že jiné řešení zde není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
23.8.10 16:02
enny3 píše:
milhaus píše:
Shílenka píše:
milhaus píše:
Ahoj holky :mavam: :kytka:

Ahoj Enny :lol: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
23.8.10 16:15

Gegi,
takže si to všechno shrneme. Kde bude chyba oprav mě.

Hodně jsi řádila (alk, drogy), otěhotněla jsi, dítě se narodilo, ty jsi ho odmítala, ale naučila ses se o něj starat a byla jsi normálně s ním i s otcem. Bydleli jste u otcových rodičů.

A tady tomu nerozumím…co se stalo, že teď ty žádáš prarodiče o to, abys směla syna vidět? Proč už není s tebou? Nebo s tebou je? Tady v této fázi mám děsnej chaos a asi všichni tady.

Protože dál už píšeš, že když ho chceš vidět, nechtějí ti ho dát? Proč ti ho nedají, když jsi s ním normálně žila?

Píšeš, že bereš antidepresiva a jsi nemocná. Proč, co se stalo???

Zkus zodpovědět tyto otázky a asi se dostaneme dál.

Jo a v čí péči je syn úředně, to znamená, komu soud určil, kdo se o malého bude starat???

A neboj, pokud chceš, tak se to srovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
23.8.10 16:30

hmm,to co píšeš tak nemá hlavu ani patu,pleteš pátý přes devátý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...