Cvokra bejvalá 2 (syn v péči prarodičů)

12
22.8.10 20:03

cvokra bejvalá 2

Tak Vám všem pěkně děkuji :potlesk: :potlesk: .Můžu si za to sama,měla jsem Vám napsat všechno a ne jen to co jsem ze sebe chtěla dostat.Moje zlost opět byla kvůli ní silnější a jestli jsem psala jak kdybych vylezla z 5 hospody :pankac: je mi úplně jedno jsem ráda,že jsem to ze sebe dostala a ulevila si. Tak dál jen chci napsat aby jste byli v obraze¨¨Byla a žila jsem u nich u Cvokry a Cvokra proti mé vůli 8let.Každý den odnarození mimi jsem do jeho roka vstávala po 3 hodinách na krmení a jestli si myslíte,že neumim přebalit dítě tak i ze zavřenýma očima ano umím.Celých 8 let (pardon bez 1 roku co jsme bydleli v podnájmu)mi bylo řečeno skoro denně,že sem si to dítě jen vypr…a porodila jinak ,že se snažim nebo spíš nesnažim na ho… Mimochodem co byste dělali kdyby vám cvokra 14 dní po porodě řekla,že s nima ukázat(tenkrát sem si myslela,že svý dítě)jejich příbuzenstvu ukázat nepůjdete protože jim stačí moje odstříkané mléko a přebalit a uspat a nakrmit ho zvládne sama.To jsem po prvé zjistila,že je něco špatně.Takže jakmile se někam jelo ani se mi už s nima nechtělo.Raději sem jim vytřela byt umyla nádobí apod.Když sem pak slyšela(když už teda se uráčili a vzali mě ssebou)jak sem si minule co tam byli odpočinula,MÁLEM SEM VYSKOČILA Z KŮŽE.Na jednu stranu to bylo „dej sem prádlo já ráda žehlim“a na druhou „venku s kamarádkama nebo u nás v paneláku "já musela žehlit jsem tak unavená“A to bylo se všim.Bud jsem si musela vzít prádlo ze sušáku a po tají si ho vzít ke svým rodičům a tam ho vyžehlit,nebo si vlést taky potají do její ložnice vybrat malího prádlo a pak vyžehlit a stihnout ještě bud vytřít vyprat pověsit umýt atd..než přijeli z nějakého výletu kam jsem samozřejmě pozvaná nebyla.No asi budu končit jen o tom píšu a unavuje mě to.Mimochodem jak ste někdo psal at se jdu léčit naučte se číst¨¨vysloveně píšu že se už léčim od minulého roku a už ani moc netrpím vražednýma myšlenkama i když co jsem si na malího zvykla a začla ho mít ráda si to jen vyčítám že jsem utekla ale to zas příště až se mi bude chtít psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15413
22.8.10 20:08

No, možná bys nám ještě měla napsat, jak je to teď s malým? Rodiče otce dítěte jsou tedy určeni jako opatrovníci? A ty máš soudem nařízené návštěvy, nebo jak to tedy je? A jak se k tomu staví syn, chce tě vidět? Každopádně pokud ti soud návštěvy schválil, tak máš prostě právo ho vídat, tedy pokud se chováš zodpovědně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.8.10 20:10

Já to teda vubec nechápu.Pokud to nenapíšeš vše a jak to opravdu bylo těžko ti k tomu muže někdo něco napsat.nejdřív píšeš že jsi dítě skoro od jeho pul roku neviděla a nakonec jsi s ním celou dobu těch 8 let žila.Fakt nechápu :think:
V této diskuzi jsi naopak vše ještě víc zamotala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.8.10 20:11

Ještě i když je to mimo téma tak proč jim říkáš cvokra???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.8.10 20:15

No, mě to taky přijde celé nějaké zmatené a moc to nechápu. Prostě by bylo fajn tady podrobně popsat všechny okolnosti a pocity, protože potom se v tom teprve může někdo vyznat a poradit ti. Jinak cvokra je podle mě slovensky tchýně, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
22.8.10 20:16
Kamča.dalmatinka píše:
Já to teda vubec nechápu.Pokud to nenapíšeš vše a jak to opravdu bylo těžko ti k tomu muže někdo něco napsat.nejdřív píšeš že jsi dítě skoro od jeho pul roku neviděla a nakonec jsi s ním celou dobu těch 8 let žila.Fakt nechápu :think:
V této diskuzi jsi naopak vše ještě víc zamotala :nevim:

Tak taky to nechápu :nevim: V té první diskusi si psala úplně o něčem jiném,než píšeš teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.8.10 20:16

Cvokra bejvalá 2

no víš nemám jen návštěvy ale styk s dítětem kdykoliv se domluvim a prý může se mnou i být dýl jak pár hodin může u mě prej spát ale oni jaksi taksi nějak nepochopili rozsudek a brání jak jen můžou kontaktu nejen mě,ale i mím rodičům a oni žádný antidepresiva neberou :think: a u soudu tvrdila ta samosoudkyně,že to na to vliv nemá.bye

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.8.10 20:21

No, tak v tom případě bych se být s tebou zkusila domluvit s oběma rodiči otce dítěte, abyste se sešli, že potřebuješ všechno probrat. No a zkusila bych jim v klidu vysvětlit, že máš své dítě ráda, a že bys ho chtěla pravidelně vídat a starat se o něj, že to máš mimo jiné povolené soudem a byla bys ráda, abyste se rozumně dohodli. Vysvětlila bych jim, že se léčíš, snažíš atd., že prostě děláš všechno proto, aby se malý s tebou cítil dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
22.8.10 20:22

Ahoj,

teda musíš být asi psychicky totálně na dně, protože ani já absolutně nerozumím tomu, co píšeš.
Možná, pokud ti mohu trošku poradit, by bylo dobré, kdyby sis na chvíli sedla, vypnula a napsala nám, jak to tedy vlastně je. všechno pěkně popořádku. Klidně to piš za prvé, za druhé, za třetí atd, určitě to bude srozumitelnější. Vážně hlaně klídek, to je nedjůležitější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.8.10 20:22

Cvokra bejvalá 2

víš proč jim říkám cvokra Moje kamarádky jsou slovenky a já je tím zlobim že si to za prví počeštuju to „svokra“normálně po slovensky a jinak po mím cvokra bye :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.8.10 20:28

Gegi stejnak moc nechápuTy si se o dítě 8 let starala v jejich přítomnosti???Nebo kde byl syn?píšeš že jsi ho neviděla a pak že s nim 8 let bydlíš tak tomu nerozumim.
Napiš jestli si se o dítě teda starala?Má tě malej rád a nebo k tobě nechce?
Pokud jde jen o bránění styku s dítětem tak ti zde někdo určitě poradí,ale pokud jsi si na něj vzpoměla až ted tak ti těžko někdo poradí proto že každej brání zájmy dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672

Nechci to nijak řešit- Ale z právního hlediska- aby si byla v obraze- jestliže je syn v péči svých prarodičů,tak to task musel určit soud(pravomocně rozhodl) a oni ti ho ani půjčovat nemusí- být tebou tak si dohledám,zda jsi úplně zbavena rodičovských práv,prostě najdi to co ti přišlo od soudu,jestli tam bylo napsáno,že jsi pod vlivem léků- tzn.,že se léčíš,kde s léčíš- jak je to z tvou způsobilostí k právním úkonům nevím- jako jestliza tebe náhodou nemusel jednat někdo jiný,soudem určený atd. Popravdě rozhodně neexistuje žádný soud,který by ti dal syna do péče- viz tvá minulost,stavy,nesnášenlivost k němu,léky, nemoc…Podle mě jediné,co můžeš dělat,je se poctivě léčit,dlouhodobě a taky dojít ke tchánům a omluvit se jim,poěkovat,že se o malého starají,říct jim,že se léčíš,že děláš pokroky a snažit se s nimi domluvit,že by si se třeba časem se synem setkávala,samozřejmě po rozhodnutí soudu a pod dohledem. To je jediná cesta,běh na dlouhou trať,ale jediná možnost,jak se někdy v budoucnu stýkat se synem.Nechci tě nijak soudit,ale podle mě můžeš být ráda,že je tvůj syn u tchánů,že má rodinuzázemí,že ho milují a starají se o něj,ať už jsou jakýkoli k tobě,o něj se starají a ty ne- takže kdyby neměl je ,tak určitě skončil v dětském domově při nejmenším!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972

Ty Gegi, začni úplně od začátku. Co otec? Kde je? Vychovává ho také? Nebo jen prarodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
22.8.10 20:32

Já taky pořád nechápu.Ty jsi s ním žila od začátku,nebo jsi ho nevídala,jak to,že ha mají v péči tchánovci,co otec dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
22.8.10 20:33
milhaus píše:
Já taky pořád nechápu.Ty jsi s ním žila od začátku,nebo jsi ho nevídala,jak to,že ha mají v péči tchánovci,co otec dítěte?

Ahoj Mil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová