Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kecačka píše:
hmm,to co píšeš tak nemá hlavu ani patu,pleteš pátý přes devátý
To přece neva, rozmotáme to ![]()
A nestalo se něco zásadního co jsi nenapsala??
Něco, na jehož základě jsi právně o dítě přišla??
Je to jen ta nemoc??
![]()
Doufám, že se brzy uzdravíš.
Shílenko,nevím jestli tohle rozmotáme…ale zkusíme to.Jenže to by tady měla být zakladatelka téhle diskuze,ne? ![]()
No, jak to tak pročítám… já bych skoro řekla, že tahle povedená „maminka“ od dítěte jednoho dne prostě a jednoduše utekla… proto ho dostali do péče prarodiče (její tchánovci). Teď změnila názor (zřejmě) a chce něco řešit… Ovšem nechci být zlá, ale já osobně bych jen po přečtení proběhlých dvou diskusí pisatelce dítě nesvěřila ani čirým omylem. Každé dítě potřebuje především vyrovnanou, klidnou mámu… až toho Gegi dosáhne, pak možná… ale takto
![]()
Lizbeth píše:
A nestalo se něco zásadního co jsi nenapsala??
Něco, na jehož základě jsi právně o dítě přišla??
Je to jen ta nemoc??![]()
Doufám, že se brzy uzdravíš.
Ahoj Lizbeth, mně se to právě také tak jeví ![]()
kecačka píše:
Shílenko,nevím jestli tohle rozmotáme…ale zkusíme to.Jenže to by tady měla být zakladatelka téhle diskuze,ne?
Asi tu teď nemůže být ![]()
kecačka píše:
Asi jo,ale těžko něco rozebírat bez něj
Až si to přečte, tak nám to snad trošku osvětlí ![]()
Tak mně už to začíná pomalu docházet…
Vy jste tedy bydleli dohromady a po tom, co tě tchán napadl, jsi odešla ke svým rodičům (?). To bylo malému 7? Pak jsi začala brát antidepresiva a léčíš se. Mezitím proběhl soud o opatrovnictví a ty jsi o dítě přišla a ačkoliv máš rozsudkem určené návštěvy, tak ti syna stejně nedají. Je to tak? A ty teď chceš vědět, co máš dělat, aby ti ho dávali???
Ještě by bylo dobré napsat, proč bereš ta antidepresiva? ![]()
Shílenka píše:
Tak mně už to začíná pomalu docházet…Vy jste tedy bydleli dohromady a po tom, co tě tchán napadl, jsi odešla ke svým rodičům (?). To bylo malému 7? Pak jsi začala brát antidepresiva a léčíš se. Mezitím proběhl soud o opatrovnictví a ty jsi o dítě přišla a ačkoliv máš rozsudkem určené návštěvy, tak ti syna stejně nedají. Je to tak? A ty teď chceš vědět, co máš dělat, aby ti ho dávali???
Ještě by bylo dobré napsat, proč bereš ta antidepresiva?
shílenko, kdes vzala tyto informace??
Nebo jsem něco zaspala
![]()
Lizbeth píše:Shílenka píše:shílenko, kdes vzala tyto informace??
Tak mně už to začíná pomalu docházet…Vy jste tedy bydleli dohromady a po tom, co tě tchán napadl, jsi odešla ke svým rodičům (?). To bylo malému 7? Pak jsi začala brát antidepresiva a léčíš se. Mezitím proběhl soud o opatrovnictví a ty jsi o dítě přišla a ačkoliv máš rozsudkem určené návštěvy, tak ti syna stejně nedají. Je to tak? A ty teď chceš vědět, co máš dělat, aby ti ho dávali???
Ještě by bylo dobré napsat, proč bereš ta antidepresiva?
Nebo jsem něco zaspala![]()
Lizbeth
nezaspala. Přečetla jsem si znovu pořádně, asi 20krát, obě diskuze od zakladatelky a nějak mi z toho „mišmaše“ vyšlo tohle… Zkus to taky, jestli ti vyjde to samé nebo něco jiného ![]()
Ale ona nejdřív píše, že litují s otcem dítěte, že se ho dobrovolně vzdali do pěstounské péče.. A potom popisuje tchánuv útok za její blbé kecy..
Tak nevím..
Je to zamotané ![]()
ted jsem si opět pročítala tu první diskuzi,pokud to dobře chápu,tak ty jsi dítě nechtěla,ale porodila si,s otcem dítěte se nemáte rádi,dítě si neměla ráda a bydlela si sním u jeho rodičů,kteří se o něj starli,protože ty si brala ty antidepresiva a to jsem pochopila jako že si byla závislá na nějacích prášcích…oni to dítě měli rádi a starali se o něj se vším všudy a nakonec ho získali do pěstounský péče…a ty ted ho snad chceš zpátky,tak jsem to pochopila já
kecačka píše:
ted jsem si opět pročítala tu první diskuzi,pokud to dobře chápu,tak ty jsi dítě nechtěla,ale porodila si,s otcem dítěte se nemáte rádi,dítě si neměla ráda a bydlela si sním u jeho rodičů,kteří se o něj starli,protože ty si brala ty antidepresiva a to jsem pochopila jako že si byla závislá na nějacích prášcích…oni to dítě měli rádi a starali se o něj se vším všudy a nakonec ho získali do pěstounský péče…a ty ted ho snad chceš zpátky,tak jsem to pochopila já
Každá to chápeme úplně jinak… ale ono to nějak bude ![]()