Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky. Prosím nemáte zkušenosti s některým z těchto dvou kočárků? Skoro žádné recenze na webu nemůžu najít. Děkuji!
Mám eezy s+2. Máme ho jako druhý kočárek do auta, města a na dovolenou. Je super lehoučký a skladný. Projela jsem s ním i lesní cesty ale úplně primárně na to není ![]()
@Housenka2021 píše:
Mám eezy s+2. Máme ho jako druhý kočárek do auta, města a na dovolenou. Je super lehoučký a skladný. Projela jsem s ním i lesní cesty ale úplně primárně na to není
Děkuju moc za napsání, já bych ho měla do města, takže max park a max kostky, no Praha. Myslíte, že by to šlo? Hledám lehký skladný kočárek, protože ho nosím do třetího patra denně sama a syna bez výtahu a tento mě zaujal. Valco nechci, teď se rozbila i brzda a už mu nevěřím, tak hledám jiný.
Měla jsem Eesy S 2+ jako golfky cca půl roku (pak syna do kočárku nikdo nedostal) a musím říct, že byl skvělý.
Nosila jsem do čtvrtého patra bez výtahu a je lehoučký-takže jsem to v pohodě sama zvládla.
Jediné, co mi na něm kdy vadilo, byl malý úložný prostor pod kočárkem.
Ale projel i mírný terén, má dost dlouhou stříšku na léto (syn v něm spával, tak to pro mě bylo důležité). Je skvěle odpružený (srovnání s golfkama od Iglesiny, to byla naopak katastrofa).
@Ounou píše:
Měla jsem Eesy S 2+ jako golfky cca půl roku (pak syna do kočárku nikdo nedostal) a musím říct, že byl skvělý.Nosila jsem do čtvrtého patra bez výtahu a je lehoučký-takže jsem to v pohodě sama zvládla.
Jediné, co mi na něm kdy vadilo, byl malý úložný prostor pod kočárkem.
Ale projel i mírný terén, má dost dlouhou stříšku na léto (syn v něm spával, tak to pro mě bylo důležité). Je skvěle odpružený (srovnání s golfkama od Iglesiny, to byla naopak katastrofa).
Děkuju moc!!
myslíte ze zkušenosti, že se do něj vejde dvou a půl létě dítě v zimě s fusakem?? Ten malý košík oželím, vezmu batoh, spíš když nebudu muset tahat denně nahoru ty patra třeba 12,5 kila jen kočárek. Mám asi 50 kilo, tak tu váhu strašně řeším no. Mírný terén je super, to by mohl zvládnout park ala stromovka a nějaké kostky, které zrovna máme u baráku… A ještě dotaz, paní na heurece píše, že dítě v sedu je spíš v pololehu, máte taky ten dojem??
@PaniBambulinova To bohužel nevím-syn tam přestal jezdit na podzim, když mu ještě ani dva nebyly.
Tu váhu chápu-já vážím stejně a dost jsem to řešila.
Stromovku a kostky dá bez problému. Já jsem s ním jezdila i mírnější polňačky a dal to v pohodě. Nemá tak malá kola, jak většina golfek, projede to.
S tím pololehem jsem se musela zamyslet a je to skoro tak. Já bych to označila něco mezi sedem a pololehem
Dítě nesedí úplně v rovině.
@Ounou píše:
@PaniBambulinova To bohužel nevím-syn tam přestal jezdit na podzim, když mu ještě ani dva nebyly.Tu váhu chápu-já vážím stejně a dost jsem to řešila.
Stromovku a kostky dá bez problému. Já jsem s ním jezdila i mírnější polňačky a dal to v pohodě. Nemá tak malá kola, jak většina golfek, projede to.
S tím pololehem jsem se musela zamyslet a je to skoro tak. Já bych to označila něco mezi sedem a pololehemDítě nesedí úplně v rovině.
Mockrát děkuju za všechny postřehy. Zkusím najít jiný, levnější a když nenajdu, tak holt objednám tenhle nový, na bazaru je teď leda ve Zlíně a mě se rozbil kočárek dnes, takže potřebuji nový rychle
děkuji a hezký den!
@PaniBambulinova do Prahy úplně ideální
dcera má teď 15 měsíců a místa má habaděj. Určitě nebere twix, ten je hodně úzký kvůli tomu otáčení.
@Housenka2021 píše:
@PaniBambulinova do Prahy úplně ideálnídcera má teď 15 měsíců a místa má habaděj. Určitě nebere twix, ten je hodně úzký kvůli tomu otáčení.
Já ještě hledám něco levnějšího no
Moc děkuju!!
@PaniBambulinova koukněte na fcb do skupiny cybex bazar, tam se občas nějaký objeví ![]()
@Housenka2021 píše:
@PaniBambulinova koukněte na fcb do skupiny cybex bazar, tam se občas nějaký objeví
Sakra, to abych si ten fb založila
![]()