Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky mate nekdo autosedacku Cybex Pallas 2014?Bohuzel u nas neni k sehnani aby jsme mohli vyzkouset do auta, mame Toyotu Avensis tak by rada ji objednala pres internet ale mam obavu jestli bude pasovat do auta kvuli pasum. Nekde jsem docetla ze novejsi verze ma ten pultik jakoby zkoseny tak z pasama by nemel byt problem.
Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?
Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2Já mám tedy verzi 2012 a seata ibizu, tam byli pásy tak tak, takže třeba v zimě bych ho nepřipoutala… koupila jsem prodlužovák pásu a mám bez problému
@irenakovarova -podle oficiálních stránek výrobce by tam pasovat měla : http://cybex-online.com/…llasfix.html#…
@xsaleen o tom jsem taky premyslela, zkoumala jsem tu vsechny diskuze o autosedacce a moc to nedoporucuji kvuli bezpecnosti, tak tedy nevim ![]()
My ji máme, resp. Pallas 2, ale to je to samé a brácha má Avensis, tak bych to mohla vyzkoušet. Ale jestli na stránkách píšou že to jde, tak to půjde. Akorát já mám isofixovou, je to ta samá?
@Králičice dekuji moc za odkaz ja jsem to nikde nemohla najit! Tak super uz jenom staci objednat ![]()
@irenakovarova tak mě by tam nešla podle té jejich tabulky nešla ani ta nová.. jenže já měla sedačku dřív než auto, to co jsem měla před tím, tam šla úplně normálně, tohle auto je našich,… kamarádka má galaxy a taky to šlo blbě..
prodlužovák pásu je v zahraničí normálně homologován, jen tady ne
Tak my máme ford smax a máme pallas 2012 (asi). Když jsme ji zkoušeli, tak měli ještě takovou novější (asi Pallas 2) s těmi „polštářemi“ okolo hlavy. Ta se nám tam nevešla, resp. jsme nebyli schopni dceru do auta připoutat. Ta bez těch polštářů byla v pohodě. Jen jak jsme se blížili k těm 15 kg a v zimě, tak to bylo horší.
@mila.dka1
Dobrý den, byla by jste tak laskavá a vyzkoušela sedačku Pallas 2 v té Toyotě Avensis, prosím? Můžete prosím i uvést, který rok výroby je ta Toyota Avensis?
Děkuji Tichavský
My jsme ji nakonec nebrali kvuli pultiku, znama ji mela tak jsme zajeli vyzkouset a vubec tam nechtel sedet, nakonec mame Maxi-Cosi ![]()
Mně by zajímalo, jestli je opravdu pultík použitelný do čtyř let, kamarádka má starší verzi a holčinu poutají pásem už asi od 2,5 let, a to se mi nechce. malej je sice hubenej, ale nevím jak dlouho mu to vydrží.
Já mám starší typ, holka byla bez pultíku tak od 3,5 roku(na zimu se tam nabalená nevlezla). Kluk má 2,5 roku a má ještě velkou rezervu.