Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?
Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2Tak v tom případě mi podle odpovědí vychází, že by to neměl být problém
a nejen podle odpovědí, ale i podle toho, jak já znám ISIS.
@j.a.n.i1 Já si to myslím taky, srovnávám s Junem. Dík, to jsem potřebovala slyšet. Doufám, že se ještě ozve steeve, uvidím, co napíše…
Co vím, tak on je v nabídce nemá, tak nevím, zda o nich má takový přehled.
@j.a.n.i1 Ale já už jsem rozhodnutá do toho jít, diskuze mi to potvrdila… A ty také, díky, fakt.
Tak my jsme spokojenými uživateli ISIS a budeme ji kupovat i pro druhé dítko
Pallaska mi přijde zbytečná, jelikož už má dítko přes 2 roky, takže polohování už fakt moc nevyužiju.
@j.a.n.i1 Já šla do Pallasu kvůli Solutionu, polohování skoro nevyužíváme. Díky a pa zítra, te´d dobrou noc…
Držel bych se návodu, a tam je jasně dáno, že u Pallasu v kat. I tedy 9-18 kg má být pultík i se základnou, a v kat II tedy 15-36 kg se pultík i základna sundají
tedy v rozmezí 15-18 se najednou sundá pultík i základna, nedá se použít sedačka jen s pultíkem bez základny a naopak,
to že někdo anonymně na diskuzi napíše že se to může, a pak při bouračce sedačka nebude fungovat tak jak má a třeba se vyvlíkne pás, tak ti nikdo nic nedá, drž se návodu a pokud má dítě pouze 13 kg tak používej pultík i základnu
@j.a.n.i1 Tak to vím stoprocentně já…