Cybex vs Maxi-cosi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
9.8.19 21:13

@Bubla Bůčková Neni problem u te protismerne, ze nevidis na mimco?…jestli treba neblinka atd???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.8.19 21:14
@Piiimiii píše:
@Bubla Bůčková Neni problem u te protismerne, ze nevidis na mimco?…jestli treba neblinka atd???

Vajíčko je taky proti směru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.19 21:16

@Kukacka123 :D I tak dekuji za nazor…je fajn vedet, ze vybirame mezi kvalitnimi vyrobky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712

@Bubla Bůčková nekde jsem nedavno i cetla doporuceni, ze minimalne do 16 mesicu by dite melo jezdit protismerne. Nemaji vyvinute krcni svaly a kdyby se nekde prudce zabrzdilo nebo nekdo do auta zezadu naboural, tak si muzou srazit vaz :? Mame Cybex sedacku s isofixem a ani po smeru do urcite vysky nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
@Piiimiii píše:
@Bubla Bůčková Neni problem u te protismerne, ze nevidis na mimco?…jestli treba neblinka atd???

Vajicko mas tez protismeru a delaji i takova zrcatka na sedadla ;) takze dite vidis… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.19 21:17

@Bubla Bůčková Vzdy musi byt?…ja jsem v tom naprosta „panna“, takze tohle je pro me uplne nova informace :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.8.19 21:18
@Piiimiii píše:
@Kukacka123 :D I tak dekuji za nazor…je fajn vedet, ze vybirame mezi kvalitnimi vyrobky ;)

Neni za co :kytka: podle me neudelas chybu ani jednim. Koukala jsem i na vysledky dTestu a tam prave byl Romer a Cybex v kategorii 9-18 kg, Maxi Cosi spis vajicka teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.19 21:19

@Kukacka123 @Bubla Bůčková Mam se hooodne co ucit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
@Piiimiii píše:
@P4ja Super, moc dekuji za nazor a info, hlavne ohledne poctu sedacek…my myslime, ze vajicko na kocarku vyuzijeme hlavne pri pobytu u babicek (prijde mi to pohodlnejsi nez mit vajicko a navic s sebou korbu nebo sportak)…

Upřímně, já nevidím smysl, proč dítěti ničit záda tím, že u babiček bude jezdit na procházku ve vajíčku. Pohodlné je to možná pro rodiče, ale určitě ne pro prcka. Nám doktor říkal, že vajíčko je jen na přejezd v autě. A malá nám hodně spí v kočárku, takže jsme běžně vozili korbičku a teď sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226

Doporučuji fb skupinu Děti proti směru, doporučí vám tam vhodnou sedačku i vzhledem ke značce auta. Nejlépe pokud budete mít možnost zajet do prodejny autosedaček a vyzkoušet v autě, kvůli sklonu sedaček je možné, že vajíčko i pokračující sedačky nebudou v lehu, ale téměř v sedě. Já se o to začala zajímat před pár měsíci, měli jsme půjčené vejce z trojkombinace a to byla naprostá katastrofa, na FB jsem se dověděla o této skupině a moc dobře mi poradili, na prodejně jsme vyzkoušeli 6 značek vajíček a vybrali opravdu to dobře padnoucí. Nyní jezdí syn ve vajíčku Cybex Aton 5, v protisměru hodláme pokračovat aspoň do 4 let, je to nejbezpečnější způsob přepravy dětí. V našem autě Ford S-Max máme vejce na základně, bohužel sklon sedaček je šílený, takže jsme ještě podkládali ručníkem, aby se sklon vyrovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.8.19 21:20
@Piiimiii píše:

Dá se pořídit zpětné zrcátko, které nalepíš dozadu do auta a pak krásně vidíš i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.19 21:20

@Kukacka123 Priznam se, ze jsem se chtela vyhnout kupovani dvou ruznych zakladen :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
9.8.19 21:22

Pořídili jsme cybex cloud q, líbí se mi hlavně to, že lze polohovat na kočárku do úplného lehu, takže např. když mi ve vajíčku vytuhne v autě na nákup, prehodim jen na kočár, položím a může v klidu spát. Má taky novošskou vložku, takže ve vajíčku to malý miminečko nepladná, občas mě děsí, když vidím, jak miminkům v těch vajíčkach padají hlavičky a jsou tam celý zkroucený. Má snad osm poloh na záda a nohy, to vajíčko s miminkem trochu “roste”, takže vždy co nejvíc díky tolika pozicím vyhovíš aktuálním potřebám dítěte. Celkově mi teď z nejnovějších testů přišlo, že cybex má lepší hodnocení než maxi cosi. A přesně jak píšeš, rada bych držela značku a i ty větší autosedačky se mi líbí více od cybexu. Ale samozřejmě ty testy, to je jak to kdo píše, no,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.8.19 21:22
@Piiimiii píše:
@Kukacka123 Priznam se, ze jsem se chtela vyhnout kupovani dvou ruznych zakladen :andel:

Jak dvou různých základen?? Podle mě vždycky bude mít každá sedačka svoji základnu. Nefunguje to tak, že koupíš vajíčko se základnou a potom na něj nacvakneš větší sedačku. Jinak máte v autě isofix?? a plánuješ dítko vozit i jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.19 21:23

@P4ja Takze i vajicko i „nastavba“ na kocar…dalsi nova informace 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí