Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Piiimiii píše:
@NinaU. Ne to ja jsem to ani nebrala osobne…nove auticko by bylo urcite fajn, ale to jaksi momentalne nepripada v uvahu…tak aspon poctive servisujeme, kdyz se nam neco nezda tak hned resime…no hlod starsi auticko…Ono ve vsem, v cem ziskas grif, tak to nakonec neni takovy problem…ale porad lepe si rovnou zvyknout na pasy, nez treba prejit z pohodlne zakladny na pasy
Ale zbytečně to dramatizujes. Člověk si zvykne, když musí. ![]()
@Piiimiii píše:
@P4ja Proto se mi financne libila ta myslenka, ze by jedna zakladna vydrzela i pro naslednou sedacku…
No, mně to teda tak výhodné nepřijde. Protože pořád budeš omezená jedním modelem a ten třeba nemusí ditku sedět. Navíc v akcích se dá pořídit sedačka ještě levněji. Teď si vem, že dáš cca 7 tisíc jen do základny a vajíčka, pokud jsem dobře koukala.
@NinaU. píše:
@P4ja
No uznej ale, že líp se zvyká na lepší než na horší
To sice ano, ale fakt zbytečný stres. Navíc tu větší sedačku už člověk x krát nevyndává a nepoutá, tam je ti fakt jedno, jestli tam jsou pásy nebo isofix. Max, pokud měníš auta To je jen u vajíčka.
@Piiimiii jestli jste omezeni financne, tak bez zakladny a pak nejste ani na nic vazani. My chceme zakladnu jen na vajicko