Cystokéla

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
11.4.14 12:48
@viilete píše:
@jana97 Já taky 8o Tady je ještě něco podobného, v určitých věcech se úplně poznávám :lol:
http://vilcakul.extra.hu/modules.php?…

/úžasné dočtu si to dukladně večer..Hele prosímtě porad mi ještě s tím dávkováním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.4.14 12:55

Jé, já si toho dotazu nevšimla. 30CH a 30C je to samé, důležité je to číslo, to udává koncetraci té účinné látky. Já vycucala vždycky 2 dny za sebou 3 kuličky a pak 5 dní pauza. Celkem asi 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.4.14 13:00

Děkuju zkusím to.Byla jsem k homeopatii hodně skeptická, ale myslím že se ponořím do studia..Baví mě něco nového načítat hi..Doporučuji hezké stránky. www.jajsem.com..
Děkuju za reakci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.14 13:51

Ahoj, včera jsem se na tuhle diskusi dostala víceméně náhodou, nevěděla jsem o co jde… No a protože jsem ji pročetla, sice nemam žádný subjektivní potíže ale vím, že mi není po porodu příjemný hopsání na trampošce, tak jsem to večer taky radši omrkla… No a co nevidím (vlastě spíš vidím :x )… Tak se hlásím i já do klubu, s rektokélou. Ach jo. Sice by to asi mohlo být o dost horší, ale i tak mě to vyvedlo z míry. Plánovali jsme ještě jedno dítě, což mi za stávající situace přijde vyloučený. Jsem zvyklá nosit i staršího syna (20 kilo) a nešetřim se s tahánim věcí, tak i možná to mi nepřidalo. Jen by mě zajímalo to cvičení, myslíte, že by běhání mohlo uškodit? Přeci jen jsou to otřesy…chtěla jsem začít teď na jaře běhat. A ještě - kdybych se pro třetí přeci jen rozhodla a vyprosila si císaře, myslíte že by mohlo dojít ke zhoršení? Musím se optat na gyndě až půjdu. No jinak podle sebe soudím, že to bude problém hodně žen po porodu, jen o tom nebudou vědět…jako já.

• Citovat
  • Upravit
88
11.4.14 14:15
@Anonymní píše:
Ahoj, včera jsem se na tuhle diskusi dostala víceméně náhodou, nevěděla jsem o co jde… No a protože jsem ji pročetla, sice nemam žádný subjektivní potíže ale vím, že mi není po porodu příjemný hopsání na trampošce, tak jsem to večer taky radši omrkla… No a co nevidím (vlastě spíš vidím :x )… Tak se hlásím i já do klubu, s rektokélou. Ach jo. Sice by to asi mohlo být o dost horší, ale i tak mě to vyvedlo z míry. Plánovali jsme ještě jedno dítě, což mi za stávající situace přijde vyloučený. Jsem zvyklá nosit i staršího syna (20 kilo) a nešetřim se s tahánim věcí, tak i možná to mi nepřidalo. Jen by mě zajímalo to cvičení, myslíte, že by běhání mohlo uškodit? Přeci jen jsou to otřesy…chtěla jsem začít teď na jaře běhat. A ještě - kdybych se pro třetí přeci jen rozhodla a vyprosila si císaře, myslíte že by mohlo dojít ke zhoršení? Musím se optat na gyndě až půjdu. No jinak podle sebe soudím, že to bude problém hodně žen po porodu, jen o tom nebudou vědět…jako já.

Ahoj :kytka:
No asi bych si zašla nejdřív k dr abys věděla co a jak. Já když jsem se hned po porodu hroutila cože mi to leze ven, upřímně jsem si myslela že je to děloha. byla to cystokéla, ted mám teda i rektokélu, už mám načteno a nagoogleno tak už si jsem jistá co tam je.
Jinak rektokélu lze dle literatury ovlibnit cvičením více než cystokélu..Chce to asi nechat se zkouknout u dr…Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.14 14:30

@jana97 Určitě zkonzultuji s Dr., to je jasné. A začnu cvičit. Jsem po porodu dva roky, tak předpokládám, že už se „samo“ nic nespraví. Je „to“ bohužel nepřehlédnutelné, prošla jsem obrázky, myslím že jsem se nemohla v diagnoze minout :,( Myslím ale, že by okolo toho měla být větší osvěta, ženy by měly vědět o správném cvičení a o tom že nemají nosit a zvedat těžké věci když mají takové problémy. Jsou někde srozumitelné stránky ohledně toho cvičení? Děkuju a držím palce ať je to jen lepší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.14 15:24
@Anonymní píše:
Ahoj, včera jsem se na tuhle diskusi dostala víceméně náhodou, nevěděla jsem o co jde… No a protože jsem ji pročetla, sice nemam žádný subjektivní potíže ale vím, že mi není po porodu příjemný hopsání na trampošce, tak jsem to večer taky radši omrkla… No a co nevidím (vlastě spíš vidím :x )… Tak se hlásím i já do klubu, s rektokélou. Ach jo. Sice by to asi mohlo být o dost horší, ale i tak mě to vyvedlo z míry. Plánovali jsme ještě jedno dítě, což mi za stávající situace přijde vyloučený. Jsem zvyklá nosit i staršího syna (20 kilo) a nešetřim se s tahánim věcí, tak i možná to mi nepřidalo. Jen by mě zajímalo to cvičení, myslíte, že by běhání mohlo uškodit? Přeci jen jsou to otřesy…chtěla jsem začít teď na jaře běhat. A ještě - kdybych se pro třetí přeci jen rozhodla a vyprosila si císaře, myslíte že by mohlo dojít ke zhoršení? Musím se optat na gyndě až půjdu. No jinak podle sebe soudím, že to bude problém hodně žen po porodu, jen o tom nebudou vědět…jako já.

Mam stejny problem a lekar mi vyslovene zakazal behani a trampolinu. Nic s velkymi otresy neni fajn, me driv vadila i treba zumba. Jak jsem psala vyse, pomohly mu kegel balls.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.14 15:44
@Anonymní píše:
Mam stejny problem a lekar mi vyslovene zakazal behani a trampolinu. Nic s velkymi otresy neni fajn, me driv vadila i treba zumba. Jak jsem psala vyse, pomohly mu kegel balls.

A kolo? Třeba na rotopedu by to nemuselo vadit ne? Mám ušetřeno na běžecký trenažer, dlouho jsem ho chtěla sakryš… Jen jak jsem pátrala po netu tak jsem se dostala i na nějaké angl. stránky o správné pozici na WC… a tam (jak jsem s tou svou chabou anj. vyrozuměla), že v sedě je to nepřirozené a správné je to na bobku (bylo to přímo k problému rektokéla)… Slyšeli jste o tom? Nedovedu si to tedy moc představit, to abych si doma snad nechala nainstalovat takové ty chorvatské šlapky :lol:

• Citovat
  • Upravit
88
11.4.14 16:27

Píšu v rychlosti páč vařím. Já jen vyčetla, že je potřeba nemít zácpy, páč si to můžeš ještě více vytlačit, to je jasný, a spoustu holek má vyprázdnění s digit asistencí- to si třeba nedovedu představit, zkrátka musíš si strčit prst do vaginy, vytlačit kličku střevní pryč z pochvy aby ses mohla vykadit. Já mám zatím jen to, že se mi chce zničehonic NA VELKOU A MUSÍM HNED BĚŽET jinak se po…To už se mi taky stalo.Ale třeba to nemáš v takovém rozsahu ještě když tito neleze do kalhotek a krásně to ještě spravíš cvičením a režim. opatřenímipapapaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.14 16:47
@Anonymní píše:
A kolo? Třeba na rotopedu by to nemuselo vadit ne? Mám ušetřeno na běžecký trenažer, dlouho jsem ho chtěla sakryš… Jen jak jsem pátrala po netu tak jsem se dostala i na nějaké angl. stránky o správné pozici na WC… a tam (jak jsem s tou svou chabou anj. vyrozuměla), že v sedě je to nepřirozené a správné je to na bobku (bylo to přímo k problému rektokéla)… Slyšeli jste o tom? Nedovedu si to tedy moc představit, to abych si doma snad nechala nainstalovat takové ty chorvatské šlapky :lol:

Kolo je podle mého doktora v pohodě. Jak normální, tak rotoped - přímo jsem se na něj ptala, protože jezdím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.14 10:17

Cystokéla

Ahoj, také jsem v klubu, ale ztratila jsem heslo, tak jsem se musela registrovat znovu.
Mám dotaz, je tu někdo po operaci-poševní plastika-cystokéla, několik let s odstupem? A případně, kde byl operován?
Mám za sebou operace dvě, bohuž. nepomohla ani jedna. Jedna byla klas. plastika po porodu (velké mimčo), ale do půl roku jsem to měla, jako předtím. Z nemocnice mě vypakovali, co chci a mám být ráda, že mám zdravé mimčo a nemám úniky moči. Skončila jsem na psychiatrii, když si páni doktoři nevěděli rady. Nechtěla jsem problém lakovat narůžovo, ale řešit. Našla jsem si na netu kontakt na Gyncentrum v Praze Hloubětín, Dr. Pícha platická gynekologie. Někdo ho strašně vychvaloval, někdo haněl. Jela jsem do Prahy a doktor napřed příjemný, nadšený, sliboval, byla jsem na operaci u něho, rekonstrukce dna pánevního, ale bohužel, nepomohlo. Když jsem šla na poop. prohlídku a říkala, že mám ty samé obtíže, odbyl mě a poslal na urogyndu, kde mě taky vypakovali, když nemám úniky. Tak jsem se zase vrátila k nám na ves k obvoďákovi, co mi píše léky na bolest a antidepresiva. Prý nezvedat nic těžkého - s malým děckem se lehko řekne a s nákupama tahanýma z města. Můj dojem je, že Dr. Pícha - reklama, nevím, každopádně mě nepomohl. Chtěli bychom s manželem ještě jedno mimčo, ale takto? Nevím, jestli mám ještě něco zkoušet. Jedna paní tady psala, že prý měla něco podobného, byla v Podolí a taky výsledek nic moc.
Je tady někdo, kdo byl na plastice a s jakým efektem? Díky

• Citovat
  • Upravit
88
27.5.14 12:48

Ahoj!!! Taky bych moc ráda potkala nějakou ženu co je po plastice a je spokojená s výsledkem operace..Já takového nikoho neznám, tak doufám, že existujete :lol:…jí jinak zkusila homeopatika a u mě bez většího efektu, jen jsem vypozorovala, že po ovulaci až do ms mám relativní klid, a hned po ms -mám vždy větší problémy..Ale ještě nechodím do práce a doma si teda dost ulevuji..Na operaci nepujdu, zatím to neplánuji..Máte problémy při sexu? Díky a hodně zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.14 12:55

Ahoj Hoky, už jsem tady psala, také mám tento problém a pořád pátrám jak to vyřešit… Nedávno jsem četla nějakou diskuzi - asi ne tady, už nevím… No a psala tam paní, která je po operaci 3 roky má to pořád dobré :palec: Takže šance asi je.
Jo a s tím dalším porodem by mě to také zajímalo. Rodila jste opět některá přirozeně i s tímto problémem a pokud ano, nezhoršilo se to ještě? Máte o tom nějaké info? Také bych ráda další dítě, ale nerada bych bouli do půlky stehen :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.14 15:40

Ahoj, tak se hlásím do klubu, jsem cca 7 měsíců po porodu a na začátku července jdu na vaginoplastiku do Podolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.14 19:39

Za plastiky se platí nebo je hradí pojištovna???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa