Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tezko rict. Zalezi co jsi tam poskodila. Zanes to do opravny a uvidis. Opravit jde asi v podstate vse. Jen aby to nestalo vic nez novy mobil…
jsem debil, ale rvala jsem ji tam v noci a bez brýlí a ten vstup tam je takový nešikovný ![]()
Vem to do servisu a uvidis. Treba to bude drobnost. Jen si predtim zazalohuj vsechna data - kontakty, fotky, maily…
Jeste me napadlo. Nemas tam tu sim opacne? Pokud to slo spatne a bylo to za tmy, tak by mohl byt problem i tady.
@nozu píše:
Jeste me napadlo. Nemas tam tu sim opacne? Pokud to slo spatne a bylo to za tmy, tak by mohl byt problem i tady.
To by tam asi ani nedala, jako že by to tam nepasovalo, nešlo zastrčit…myslím, že ten servis bude nejlepší.
Stalo se mi to před nedávnem s paměťovkou v novém mobilu - byla jsem zrovna nějak vynervovaná a přendávala tam a sem, hlásilo to to samé. A bohužel už nešla. Ale tak v tomto případě je to něco jiného - jsem holt dala další 200kč za novou paměťovku a za nějakou tu minutku mi chlapík přes PC z té staré (ta je v předešlém mobilu) na novou vše stáhnul, ale SIMka…ty jo
,to je přímo „číslo dotyčného“,tak doufám, že s tím půjde i tak něco dělat.
@rsisa a nepoškodila jsi spíše tu sim kartu? Vyzkoušej ji v jinem telefonu
@tterka píše:
@rsisa a nepoškodila jsi spíše tu sim kartu? Vyzkoušej ji v jinem telefonu
no právě..já ano, ale v tom starém (ta paměťovka) šla. ![]()
A nemohla bys to vyfotit? Takhle ti těžko poradíme, když ani nevíme, jaký tam máš systém na tu sim.
@rsisa A zkoušela jsi ten telefon restartovat? Mně takhle čas od čas telefon simku „nevidí“. Po restartu zase normálně funguje
@rsisa Hmmm… Tak v tom případě už jen servis. Mohla jsi jen utrhnout nějaký kontakt, ale také to může být zničená celá ta „čtečka“
Holky, včera jsem vyndala sim z telefonu a když jsem ji tam chtěla dát zpět, nějak to nešlo, je tam takový blbý chlíveček, pak jsem to tam nějak narvala, ale mobil hlásí, že sim není vložena, prostě to nefuhguje. Myslím, že jsem tam něco poškodila.., říkal mi to i chlap. Nemáte zkušenosti, zda to lze opravit??? Na tom tel. mi dost záleží a nebyl nejlevnější…díky