Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to možné pouze v případě,ze se ti posune ovulace.zalezi taky,jak mas pravidelne cykly.
Mozne to neni. Jedine, ze by se posunula ovulace, ale tim padem by dorazila spravne MS nejdriv za 10 dni, jenze bys to nevedela a myslela si, ze jsi otehotnela tesne pred.
Pokud nesleduješ ovulaci a tedy ta MS je za 5 dní skutečně jen teoreticky očekávaná, tak se klidně mohlo něco posunout a otěhotnět můžeš.
Jestli ovulaci sleduješ a 5 dní před MS je už určitě dávno po vajíčku, tak tam je to téměř nemožné (píšu téměř, než zas někdo vytasí druhou ovulaci v cyklu a tak…) ![]()
Bez toho aniž bys věděla ovulaci se nedá říct zda ano či ne. Nicméně v běžném cyklu s lutealkou alespoň těch 10 dni to možné není.
Holky ti tu budou psát, jak otěhotněly dva dny před ms apod, ale to vždy znamená posunutou ovulaci a tedy by ta ms dorazila také později. Jen už se to nestalo - Jak píše @blumen
Ja otehotnela 2 dny pred ms
vim, kdy presne jsme meli s muzem sex.
@karkarka Menstruaci mám nepravidelnou, tak proto se ptám
no, nechám se překvapit.
@Anonymní píše:
@karkarka Menstruaci mám nepravidelnou, tak proto se ptámno, nechám se překvapit.
Tak ale to nevíš, kdy má dorazit ne? To se pak nedá odpovědět už vůbec
Ahoj holky, ptám se anonymně z důvodu že tu mám známé a nechci aby se toho dopídily. Chci se jen optat, zda je možné otěhotnět 5dni před očekávanou menstruaci. Zadařilo se některé z vás, takto přijít do jiného stavu?