Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dcera nalila do klávesnice pití. Dá se to nějak vyčistit? Lepí se písemenka, zůstávají dole, můžu je vydloubat a nějak to vyčistit? A jak? Je to klávesnicek tableto acer 2v1. Díky
@terinka4444 jj, vyfoť si to, ať víš, co kam, vydloubat, přejet navlhčeným hadrem a šup s tim zpět ![]()
@terinka4444 Já takhle jednou čistila klávesnici… Vydloubala jsem písmenka, umyla, a zase naskládala, a vše ok, funguje dál ![]()
Externí jako nic
Já čistila klávesnici z notebooku, to už byl větší oříšek ![]()
Jo počkej, teď koukám, že ona to není vyloženě klávesnice. Ono to vypadá vyloženě jako notebook, když se to dá dohromady, že?
@martina.se píše:
@terinka4444 jj, vyfoť si to, ať víš, co kam, vydloubat, přejet navlhčeným hadrem a šup s tim zpět
@Tunrida píše:
Jo počkej, teď koukám, že ona to není vyloženě klávesnice. Ono to vypadá vyloženě jako notebook, když se to dá dohromady, že?
jo, ale dá se to oddělit.
Normálně navlhčeným hadříkem vodou obyč?
@terinka4444 píše:
Dcera nalila do klávesnice pití. Dá se to nějak vyčistit? Lepí se písemenka, zůstávají dole, můžu je vydloubat a nějak to vyčistit? A jak? Je to klávesnicek tableto acer 2v1. Díky
hele za mě toto bych raději vezla na servis, mě vyčistili klávesnici u notasu, je jak nová a stálo to 200,– aspoň jsem měla jistotu, že to nějak nepotentonoc ty čudlíky.. no víš jak ![]()
@jdukolem píše:![]()
to se pozná praktik
poprvé jsem vydloubala, aniž bych měla ponětí, jak to potom dát zpět - jako puzzle jak sviňa ![]()
@terinka4444 píše:
jo, ale dá se to oddělit.Normálně navlhčeným hadříkem vodou obyč?
Tak to ty tlačítka nedloubej. To se musí rozdělat a propláchnout. Jestli si troufáš, navedu tě, jestli ne, dej to někomu odbornýmu ![]()
@martina.se píše:
poprvé jsem vydloubala, aniž bych měla ponětí, jak to potom dát zpět - jako puzzle jak sviňa
@terinka4444 píše:
jo, ale dá se to oddělit.Normálně navlhčeným hadříkem vodou obyč?
jj, navlhčeným hadrem.. kluk tam vylil jakou sladkou bžundu, no otřes
jsem to čistila půl dne - možná ten servis je lepší volba
![]()
@martina.se píše:
poprvé jsem vydloubala, aniž bych měla ponětí, jak to potom dát zpět - jako puzzle jak sviňa
@Tunrida píše:To mohla být dobrá zábava
jo, to jo.. jsem se bila do hlavy, jaký jsem pitomec
![]()