Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, je možné aby bylo v bytě 99% vlhkosti? Máme zvlhčovač s ukazatelem vlhkosti a nejvíc jsme tu měli když se vařilo 70%… Ted mi to ukazuje 99% aniž by jsme vařili… myslíte že je možné když už je okno zavřené několik hodin aby byla v bytě vlhkost taková? Třeba tím že je venku hodně vlhko?… Nezdá se mi že by to bylo tolik…
doufám že to není porucha ![]()
To už by se vám pomalu kondenzovala voda na nábytku…Máte porouchaný ukazatel.
@Marky983 Asi by ti ukázal 100, kdyby na to měl místa. Je prostě rozbitý. Nemohl se namočit? Došla baterka? (I když to by spíš míň svítil, když je digitální…).
No ja si právě říkám ze by jsme tu museli byt asi na sněhu… To je paráda…a to ho máme chvíli..ze druhé ruky
..Tudiz bez záruky…
@Litta píše:
@Marky983 První ruka s měřením asi taky nebyla spokojená.
Fungoval nám krásně celý měsíc… bez problému… každý den…
… Kéž by se to teda vrátilo zpět do normálu…Holt bude servis. Kupovala jsem ho dokonce tady.
@Marky983 píše:
Fungoval nám krásně celý měsíc… bez problému… každý den…… Kéž by se to teda vrátilo zpět do normálu…Holt bude servis. Kupovala jsem ho dokonce tady.
To je škoda no.
A vy to potřebujete kvůli plísním/monitoringu po úpravách, nebo jen tak? Já nemám ani teploměr a taky žiju. ![]()
@Marky983 Lol, promiň, já si nevšimla že jsi psala, že je to zvlhčovač s ukazatelem, vybavil se mi normální vlhkoměr na domácí meteostanici.
Úplně to přebila ta hodnota, že jsem neviděla.
Tak to chápu, že je někdy potřeba. A asi to nebylo levné. ![]()
Zažil jsem mockrát vlhkost 96 a víc, takhle u nás vypadá srpen - a to bys rozhodně poznala sama bejt to tak vysoko.
No nevím jestli míváte vlhkost okolo 70 tak by to chtělo spíš odvlhčovač
My se kvůli plísním snažíme držet do 60 ale spíš níž. Záleží kolik teda máte když nevaříte. ![]()
Uz je to v poradku. Zvlhcovac jsem nechala mimo zasuvku pres noc a rano bylo 35%…Tak nevim cim by to mohlo byt…Ale hlavne ze zase funguje..