Aplikace zrcadlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
236
18.1.16 09:22

Aplikace zrcadlo

Ahoj, máte někdo tuhle aplikací? Je zdarma nebo ne? Já jsem si ji ztahla, otevřela a koukla na ní, nelíbilo se mi to, tak jsem to odinstalovala. Neměla jsem přes operátora nastavenou fakturaci na obchod play, tak by mě zajímalo jestli nejakymu vývojáři teď nedluzim prachy??? Děkuji za odpovědi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
18.1.16 09:35

Pokud by byla za peníze tak vás to bez potvrzení platby nenechá stáhnout nebo jste si stáhla demo zdarma. Jinaku všech aplikací je v popisu cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
18.1.16 09:41

Potvrzení platby vypadá jak? Nic to teda po mě nechtělo, nic jsem nikam nezadavala, takže v pohodě. Ale rada bych měla představu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
18.1.16 09:43

Jinak na stránkách vývojáře je psáno stáhnout v google play zdarma a pak pak v informacích bylo „nákupy v aplikací 50 Kč za polozku“ tak jsem nevěděla co to znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
18.1.16 10:31

To potvrzení se vám ukáže když položku stahujete tak by tam měla být potvrzovací obrazovka o platbě. Jinak nákupy v aplikaci znamenají že když si chcete odblokovat nějaké další funkce je to už za peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
18.1.16 10:39

Aha a to se platí pomocí platební karty nebo tak něco? Já si tam teda asi stejně nechal platbu přes operátora, to bude jednodušší. Teda moc děkuji za odpovědi, hned jsem klidnější a v obraze :) jste super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák