Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj moc prosim o pomoc uz 4 den se nemuzu prihlasit na Facebook mam tam. hodne fotek tak me to Stve. pritelovo funguje muj nejde ani na Telefonu ani na pocitaci I kamosce sem rikala at se zkusi prihlasit a nejde to. porad mi tam. naskoci tohle. jedna fotka je z pc druha z Telefonu. zkousela sem I obnovit ucet zadat o jine heslo a furt to ukazuje to stejny. Nebo I nekdy prazdnou bilou obrazovku
A nemohl tě někdo nahlásit, že tě FB zablokoval?
Kdyby šlo o heslo objeví se jasná hláška, že je špatné heslo.
@Princess-ka píše:
Zkousela jsi vygenerovat nove heslo? Pratele Te mohou normalne vyhledat?
Jj pratele me vyhledaj normalne. Zkousela sem jak dam move heslo ukaze se mi but bila obrazovka Nebo ta hlaska
@Vorvaň obrovský píše:
A nemohl tě někdo nahlásit, že tě FB zablokoval?
Kdyby šlo o heslo objeví se jasná hláška, že je špatné heslo.
Nenapada me nic za Co by me Mel nekdo hlasit. A myslim ze kdybych neco porusovala tak by me upozornily
Vypadá to, že ti FB zablokoval účet, neklila jsi náhodou na nějaký děsně zajímavý odkaz typu: Karel Gott zemřel, v klobáse se našlo bůh ví co nebo podobné „zaručené“ senzace? Je toho teď všude plno, zaviruješ si tím počítač a tvým jménem jsou pak ty odkazy rozesílané dál, dokud tě nezablokují.
@Michelle_M píše:
Vypadá to, že ti FB zablokoval účet, neklila jsi náhodou na nějaký děsně zajímavý odkaz typu: Karel Gott zemřel, v klobáse se našlo bůh ví co nebo podobné „zaručené“ senzace? Je toho teď všude plno, zaviruješ si tím počítač a tvým jménem jsou pak ty odkazy rozesílané dál, dokud tě nezablokují.
Tak tohle je mozny to me Nenapadlo. Asi sem klikla na nejaky ten odkaz Co ted? ![]()
@Barborka4 Tady je nápověda pro problémy s přihlášením, snad to tam někde bude: https://www.facebook.com/…05707596942/
@lizzka píše:
@Barborka4 Tady je nápověda pro problémy s přihlášením, snad to tam někde bude: https://www.facebook.com/…05707596942/
Nenašla jsem.. ach jo když změním heslo ukazuje se mi jenom prázdna stránka
@Barborka4 píše:
Tak tohle je mozny to me Nenapadlo. Asi sem klikla na nejaky ten odkaz Co ted?
Přesně to bohužel nevím, jak postupovat. Ale stalo se to jedné známé, co mám v přátelích, několik dní neměla přístup vůbec a pak byl profil jen omezeně funkční, myslím že neměla přístup do skupin a nemohla psát soukromé zprávy. Jak to dopadlo nevím, je to jen pár dní. Zkus obnovení profilu podle návodu, co poslala @lizzka v tom odkazu a určitě bych si nechala počítač zkontrolovat antivirem, bůh ví, co sis tam zatáhla.
@Barborka4 doufam, ze u FB nemas permanentne zadanou platebnikartu, to vypada na pokus nejakeho hackera dostat se ti na ucet a pouzit tvoji platebni kartu k zaplaceni napr. reklamy nebo nejake podobne sluzby, FB to obvykle automaticky blokuje, reseni: napsat mail nebo zpravu na FB a oni pomerne rychle sdeli, kde je problem, pak se da dle toho neco delat
Tak podle těch obrázků co jsi poslala ti to sděluje: "Facebook Error 500 Internal server " a když to sdělení zadáš do vyhledávače (například google) tak zjistíš tak s tou chybou se potýkalo už dříve spousta lidí a někteří psali co jim pomohlo:
Například níže uváděl jeden přispěvovatel, že mu pomohlo nainstalovat do mobilu aplikaci facebook a před přihlášením v jejím nastavení deaktivovat volbu zabezpečení a kódů a pak to údajně fungovalo se přihlásit:
https://www.facebook.com/…ty/question/?…
Originál:
Hey Allison. Sorry about my English ( i'll try ) but i had the same problem today.. I found my solution by downloading Facebook app into my phone and logging in from there, only way i found i could log in.. Go to settings and from the security tab uncheck all kinds of security options as in required codes ( login approvals ) and such.. Also you can see " where you're logged in ", close everything else except the fb app. After i did this i was able to log in again myself.. no infernal 500 errors… hope this helps, i couldn't find anything on google myself
@Barborka4
Zde další návod na řešení:
https://www.facebook.com/…89002826200/
Important Notice - „INTERNAL SERVER ERROR 500“
Afternoon everyone! Hope you're all okay!
Lots of you have been commenting on a serious error that seems to occur when you try and log in to your account on our website. The most common error is a blank page with „Internal Server Error 500“ and won't let you access the website through any broswer/phones etc.
We have investigated this problem and can see it seems to occur if a customer has left an item in their cart, and then we've deleted it from our back office system (usually COTD promotions). Unfortunately, there is no solution to this at the moment. When we look at your account from the back end, it will produce the same blank page error and won't let us have access to your account either.
However, a way around this so you can access the site is to delete your cookies on your browser. I appreciate this might sound like absolute jibberish to most people so i've included some points below on how to do this on the different broswers!
Internet Explorer
Tools - Internet Options - Browsing History - Delete
Ensure ‚Temporary Internet Files, Cookies, and History‘ are TICKED in the little check boxes and click delete.
Google Chrome
Click the little spanner on the right hand side - Options - ‚Under the Bonnet‘ - ‚Clear Browsing Data‘ and follow the steps from there.
This should then log you out of your account so you can access the site and make purchases. However, these will need to be as a guest rather than through your account. Unfortunately, this will then mean your guest orders are not on your normal account. However, we are hopeful that we can merge accounts in the future.
I hope this helps you all and you can get back online soon. If you can't, post below and i'll try and help as much as possible.
Sorry for the website issues, they are being ironed out every day!
BIG KISSES
@Barborka4 bráchoví se stalo to samé. Prý se mu tam někdo naboural, mimo to, to předevčírem dávali i v televizi ze jsou tu nějací hackeři… Bráchoví to fb obnovili asi po 4 dnech
Ahoj holky, potřebuji poradit.Ode dneška vpravo jak je sloupeček chatu se mi mimo přátel objevují na chatu v tom sloupečku i lidé, s kterýma jsme si třeba jednou napsala zprávu, ale v přátelích je vůbec nemám
Jak to mám udělat aby se mi tam neobjevovali? Díky