Facebook problém

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3662
16.1.16 04:09

@Barborka4 bráchoví se stalo to samé. Prý se mu tam někdo naboural, mimo to, to předevčírem dávali i v televizi ze jsou tu nějací hackeři… Bráchoví to fb obnovili asi po 4 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.3.16 10:05

Ahoj holky, potřebuji poradit.Ode dneška vpravo jak je sloupeček chatu se mi mimo přátel objevují na chatu v tom sloupečku i lidé, s kterýma jsme si třeba jednou napsala zprávu, ale v přátelích je vůbec nemám :nevim: Jak to mám udělat aby se mi tam neobjevovali? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
8.3.16 10:10

Ahoj, podle mě nejde nastavit, kteří lidé se ti tam zobrazují, je to podle toho, s kým si jak píšeš. Pokud tam některé lidi nechceš, tak si je můžeš zablokovat. Nebo si zapnout chat jen pro některé přátele a vypsat si tam všechny, které chceš v tom sloupečku mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.3.16 10:27
@Liliana08 píše:Ahoj, podle mě nejde nastavit, kteří lidé se ti tam zobrazují, je to podle toho, s kým si jak píšeš. Pokud tam některé lidi nechceš, tak si je můžeš zablokovat. Nebo si zapnout chat jen pro některé přátele a vypsat si tam všechny, které chceš v tom sloupečku mít.

To jsem si taky myslela a najednou tam mám lidi, se kterými jsem si v životě napsala a předběhli ty, se kterými si píšu minimálně jednou do týdne 8o Já to vyřešila tak, že jsem si zapla chat jen pro vybrané lidi, takže ty mám na začátku a ostatní jsou v šedé zóně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.3.16 10:43

Přesně radkka ale jinak přátele jsem tam měla taky kolikrát napřeskáčku to mi ale nevadilo, ale abych tam měla lidi s kterýma jsem si napsala třeba jednou před měsícem to se mi fakt nelíbí a když u konkrétního člověka dám „vypnout chat“tak ho tam stejně mám ale zas zablokovat si ho úplně nechci, když jsou to třeba lidi s kterýma si občas napíšu ohledně bazaru, ale mezi přátele je rozhodně řadit nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.3.16 11:02

@Jajo82 chat je prpopojenej se zprávama. vymaž si ze zpráv konverzace s těmi lidmi a už by tam být neměli. snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
8.3.16 11:18

@Jajo82 rozklikni lištu chatu a je tam na te liště oblíbené a upravit dej upravit a tam by to mělo jít teda já to tak dělala odeberete jen kliknutím na plusko já tam mám i lidi který nemám v přátelích a jen jsem kjoukala na jejich profil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.3.16 11:25

Když zase konverzaci mazat nechci, nikdy člověk neví, kdy se mu to hodí, navíc pokud jde o prodej věcí na bazaru :nevim: jinak já mám dole jen takovou tu kytičku kde jsou možnosti chatu ale nic o oblíbených tu nemám. a dřív šlo i vyloženě otevřít u někoho okno a dát vypnout chat pro toho uživatele a zmizel než jsme ho zase zapnula, ale teď tam je max. možnost"přerušit konverzaci"a to mi nic nedělá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.8.16 15:48

vstup do uzavřené diskuze

Mohla bych někoho poprosit o radu s Facebookem? Zřídila jsem si ho včera na stará kolena :-) Chtěla jsem se přidat do uzavřené skupiny, na jejich stránce jsem klikla na „přidat se do skupiny“, dnes mi na mail došlo potvrzení od správkyně, že mě přijímá a mohu vidět příspěvky a komentovat. Ale když zadám skupinu do vyhledávání, otevře si mi jejich stránka a pořád vypadá uzavřeně, nic nevidím a na stránce je opět „přidat se do skupiny“. Musím někde něco potvrdit, nebo mám něco s nastavením, nebo to funguje až později, nebo prostě nevíte, kde by mohl být problém? Děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.8.16 16:34

@Ewiczka: Opravdu ti prislo na mail tohle? Neprislo ti na mail, ze si odeslala zadost a ze mas cekat, az te nekdo schvali a budes moc cist a komentovat? I kdyz ted tak premyslim, kdyz nekam odeslu zadost a nejakou dobu to trvam mrknu tam znovu a je tam napsano neco v tom smyslu ze zadost uz byla odeslana…takze spis to bude v tom, ze nejdriv te prijali a pak zase smazali, coz je divny…Zkus to znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.8.16 16:40

@eliska.mb V mailu je určitě, že XY schválila vaši žádost o přidání do skupiny… Nyní můžete..
Každopádně jsem to zkusila ještě jednou. Teď je tam „čekání“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.8.16 16:44

@Ewiczka: Ok, uvidis, pokud se to bude opakovat, muzes napsat spravkyni zpravu, kde se zeptas, kde je problem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.8.16 17:17

@kire Na ten aktivační mail jsem klikala, následně mi došlo ještě nějaké uvítání, v tom by problém být neměl. Díky za nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.8.16 17:29
@Pesimista píše:
@Barborka4 doufam, ze u FB nemas permanentne zadanou platebnikartu, to vypada na pokus nejakeho hackera dostat se ti na ucet a pouzit tvoji platebni kartu k zaplaceni napr. reklamy nebo nejake podobne sluzby, FB to obvykle automaticky blokuje, reseni: napsat mail nebo zpravu na FB a oni pomerne rychle sdeli, kde je problem, pak se da dle toho neco delat

není nad to být na síti ostatním k dispozici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.8.16 22:50

Druhý pokus byl úspěšný, díky za vaše připomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák