Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Barborka4 bráchoví se stalo to samé. Prý se mu tam někdo naboural, mimo to, to předevčírem dávali i v televizi ze jsou tu nějací hackeři… Bráchoví to fb obnovili asi po 4 dnech
Ahoj holky, potřebuji poradit.Ode dneška vpravo jak je sloupeček chatu se mi mimo přátel objevují na chatu v tom sloupečku i lidé, s kterýma jsme si třeba jednou napsala zprávu, ale v přátelích je vůbec nemám
Jak to mám udělat aby se mi tam neobjevovali? Díky
Ahoj, podle mě nejde nastavit, kteří lidé se ti tam zobrazují, je to podle toho, s kým si jak píšeš. Pokud tam některé lidi nechceš, tak si je můžeš zablokovat. Nebo si zapnout chat jen pro některé přátele a vypsat si tam všechny, které chceš v tom sloupečku mít.
@Liliana08 píše:Ahoj, podle mě nejde nastavit, kteří lidé se ti tam zobrazují, je to podle toho, s kým si jak píšeš. Pokud tam některé lidi nechceš, tak si je můžeš zablokovat. Nebo si zapnout chat jen pro některé přátele a vypsat si tam všechny, které chceš v tom sloupečku mít.
To jsem si taky myslela a najednou tam mám lidi, se kterými jsem si v životě napsala a předběhli ty, se kterými si píšu minimálně jednou do týdne
Já to vyřešila tak, že jsem si zapla chat jen pro vybrané lidi, takže ty mám na začátku a ostatní jsou v šedé zóně ![]()
Přesně radkka ale jinak přátele jsem tam měla taky kolikrát napřeskáčku to mi ale nevadilo, ale abych tam měla lidi s kterýma jsem si napsala třeba jednou před měsícem to se mi fakt nelíbí a když u konkrétního člověka dám „vypnout chat“tak ho tam stejně mám ale zas zablokovat si ho úplně nechci, když jsou to třeba lidi s kterýma si občas napíšu ohledně bazaru, ale mezi přátele je rozhodně řadit nehodlám.
@Jajo82 chat je prpopojenej se zprávama. vymaž si ze zpráv konverzace s těmi lidmi a už by tam být neměli. snad ![]()
@Jajo82 rozklikni lištu chatu a je tam na te liště oblíbené a upravit dej upravit a tam by to mělo jít teda já to tak dělala odeberete jen kliknutím na plusko já tam mám i lidi který nemám v přátelích a jen jsem kjoukala na jejich profil ![]()
Když zase konverzaci mazat nechci, nikdy člověk neví, kdy se mu to hodí, navíc pokud jde o prodej věcí na bazaru
jinak já mám dole jen takovou tu kytičku kde jsou možnosti chatu ale nic o oblíbených tu nemám. a dřív šlo i vyloženě otevřít u někoho okno a dát vypnout chat pro toho uživatele a zmizel než jsme ho zase zapnula, ale teď tam je max. možnost"přerušit konverzaci"a to mi nic nedělá ![]()
Mohla bych někoho poprosit o radu s Facebookem? Zřídila jsem si ho včera na stará kolena
Chtěla jsem se přidat do uzavřené skupiny, na jejich stránce jsem klikla na „přidat se do skupiny“, dnes mi na mail došlo potvrzení od správkyně, že mě přijímá a mohu vidět příspěvky a komentovat. Ale když zadám skupinu do vyhledávání, otevře si mi jejich stránka a pořád vypadá uzavřeně, nic nevidím a na stránce je opět „přidat se do skupiny“. Musím někde něco potvrdit, nebo mám něco s nastavením, nebo to funguje až později, nebo prostě nevíte, kde by mohl být problém? Děkuji za pomoc.
@Ewiczka: Opravdu ti prislo na mail tohle? Neprislo ti na mail, ze si odeslala zadost a ze mas cekat, az te nekdo schvali a budes moc cist a komentovat? I kdyz ted tak premyslim, kdyz nekam odeslu zadost a nejakou dobu to trvam mrknu tam znovu a je tam napsano neco v tom smyslu ze zadost uz byla odeslana…takze spis to bude v tom, ze nejdriv te prijali a pak zase smazali, coz je divny…Zkus to znovu ![]()
@eliska.mb V mailu je určitě, že XY schválila vaši žádost o přidání do skupiny… Nyní můžete..
Každopádně jsem to zkusila ještě jednou. Teď je tam „čekání“
@Ewiczka: Ok, uvidis, pokud se to bude opakovat, muzes napsat spravkyni zpravu, kde se zeptas, kde je problem ![]()
@kire Na ten aktivační mail jsem klikala, následně mi došlo ještě nějaké uvítání, v tom by problém být neměl. Díky za nápad.
@Pesimista píše:
@Barborka4 doufam, ze u FB nemas permanentne zadanou platebnikartu, to vypada na pokus nejakeho hackera dostat se ti na ucet a pouzit tvoji platebni kartu k zaplaceni napr. reklamy nebo nejake podobne sluzby, FB to obvykle automaticky blokuje, reseni: napsat mail nebo zpravu na FB a oni pomerne rychle sdeli, kde je problem, pak se da dle toho neco delat
není nad to být na síti ostatním k dispozici. ![]()