Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky všem, po dlouhém uvažovaní jsem si založila blog, budu moc ráda když se na něj podíváte http://kafearelax.blogspot.cz/ Mám tam zatím jen úvodní článek, protože je založený jen pár dní, ale určitě budu ráda za Váš názor, nebo klidně i komentář. Ale pokud se Vám něco nelíbí, ocenila bych radu, jak to změnit, nebo, co by bylo lepší. Předem moc děkuji
Moc mi tím pomůžete.
@BlackRose99 název se nápadně podoba úspěšnému blogu kafe a cigarko od Marie Doležalové, že? asi inspirace…
Jinak zatím je to o ničem, takových blogu je milion. a graficky nic moc…pardon za upřímnost, ale chtěla jsi názory a postřehy.
@ka2ka píše:
@BlackRose99 co máme hodnotit??? Máš tam jednu větu
Musíš si ten článek otevřít ![]()
Udělala bych něco s tím layoutem-je děsně nudný.
A hlavně bych zamakala na češtině, je tam fakt dost chyb.
@lupto píše:
@BlackRose99 název se nápadně podoba úspěšnému blogu kafe a cigarko od Marie Doležalové, že? asi inspirace…Jinak zatím je to o ničem, takových blogu je milion. a graficky nic moc…pardon za upřímnost, ale chtěla jsi názory a postřehy.
Název mého blogu byl vymyšlen podle toho, že mám velice ráda kafe, blog Marušky jsem si vygooglila až teď, ikdyž ji jako herečku samozřejmě znám. Klidně buď upřímná, je to upřímný názor, bez nadávek, takže se cení, s grafikou taky spokojená nejsem, ostatně to píšu i v tom prvním článku, je v plánu vylepšení, ale zatím se jen učím, jsem zvyklá na blog.cz a tam to funguje malinko jinak. S tím, že je takových blogů mnoho máš pravdu, ale ostatně, jakého tématu hodně není? V dnešní době jsou blogy natolik rozšířené, že témata jsou hodně obdobná, ale samozřejmě holčičích blogů je opravdu hodně.
@jenny.fields píše:
Udělala bych něco s tím layoutem-je děsně nudný.
A hlavně bych zamakala na češtině, je tam fakt dost chyb.
Jj s designem souhlasím, ostatně to vysvětluji i v tom prvním článku, dess se budu vyvíjet, jen si musím zvyknout na trochu jiný způsob, než jako to funguje u blogu.cz,ale děkuji za názor
@BlackRose99 Ale jako jo, baví tě to? Super, každý by měl mít něco, co ho baví… Tam se tomu věnuj. Na druhou stanu to na mě působí strašně amateristicky, tak nějak ve stylu - blogu je hodně, tak chci být taky blogerka. Ale jak říkám, bude-li tě to naplňovat, tak Super. Za mě určitě nebudu mít potřebu se na blog vrátit. Čím nijak nesnizuju tvou zábavu…
@lupto píše:
@BlackRose99 Ale jako jo, baví tě to? Super, každý by měl mít něco, co ho baví… Tam se tomu věnuj. Na druhou stanu to na mě působí strašně amateristicky, tak nějak ve stylu - blogu je hodně, tak chci být taky blogerka. Ale jak říkám, bude-li tě to naplňovat, tak Super. Za mě určitě nebudu mít potřebu se na blog vrátit. Čím nijak nesnizuju tvou zábavu…
Jj, baví mě to, osobně již zkušenost s blogem mám na blog.cz, vedla jsem ho tam 4roky, jen pak přišla potřeba změnit platformu, takže to není tím, že blogů je hodně, chci ho taky, před 4 lety těch blogů tolik nebylo, teda bylo jich dost, ale ne tolik. Naplňuje mě to, proto to dělám ![]()
@barakaaa píše:
Příšerně hrubek.
Nevím, které hrubky máš zrovna na mysli, ale určitě děkuju za názor. Podle mě je ale nejdůležitější kvalita článků, nikoli jestli je v článku jedna chyba nebo pět. Samozřejmě, ale nesmí být chyba v každém slově ![]()
@BlackRose99 píše:
Nevím, které hrubky máš zrovna na mysli, ale určitě děkuju za názor. Podle mě je ale nejdůležitější kvalita článků, nikoli jestli je v článku jedna chyba nebo pět. Samozřejmě, ale nesmí být chyba v každém slově
příliž… výkend… to jen tak na první mrknutí, pořádně jsem to ani nečetla… když dáváš veřejně na odiv psaný text a měl by tě reprezentovat a ukázat světu to nejlepší, co jsi vyprodukovala, tak se jaksi předpokládá absence chyb… jinak si čtenář řekne, že dnes píše každej blbec a že ten blog za to nestojí, když jsou tam hrubky… a to přece nechceš… ![]()
@BlackRose99 píše:
Musíš si ten článek otevřít
tak když jsi sem dávala odkaz byla tam úvodní věta nic víc se mi neotevřelo, ted po druhém otevření je tam toho víc, takže jsi to tam nejspíš dávala ted ![]()