Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Regina Hero píše:
![]()
![]()
příliž… výkend… to jen tak na první mrknutí, pořádně jsem to ani nečetla… když dáváš veřejně na odiv psaný text a měl by tě reprezentovat a ukázat světu to nejlepší, co jsi vyprodukovala, tak se jaksi předpokládá absence chyb… jinak si čtenář řekne, že dnes píše každej blbec a že ten blog za to nestojí, když jsou tam hrubky… a to přece nechceš…
Děkuji, vážím si tvého komentáře, přesto si myslím, že záleží spíš na kvalitě, než chybě, ale díky ![]()
Než začneš svůj blog propagovat, nejdřív na něm zapracuj. Třeba to bude pár článků do prázdna, ale jinak lidi nepřilákáš, naopak odradíš ![]()
@ka2ka píše:
tak když jsi sem dávala odkaz byla tam úvodní věta nic víc se mi neotevřelo, ted po druhém otevření je tam toho víc, takže jsi to tam nejspíš dávala ted
Ne, jen jsem odstranila rozdělení článku na dvě člásti, předtím tam byla věta a pod větou nápis zobrazit celý článek, pokud by jsi tam učinila, zobrazil by se ti celý článek ![]()
@tartaletka píše:
Než začneš svůj blog propagovat, nejdřív na něm zapracuj. Třeba to bude pár článků do prázdna, ale jinak lidi nepřilákáš, naopak odradíš
Pracuji na něm, ale tahle diskuse byla založena hlavně i pro rady do začátku, vychytávky a základní názor ![]()
@BlackRose99 píše:
Děkuji, vážím si tvého komentáře, přesto si myslím, že záleží spíš na kvalitě, než chybě, ale díky
no jak myslíš… ptala ses na názor, dál je na tobě, jak si to uděláš… ty chceš, aby byl blog čtený a líbil se…
@BlackRose99 píše:
Děkuji, vážím si tvého komentáře, přesto si myslím, že záleží spíš na kvalitě, než chybě, ale díky
Tak to je omyl, když chceš psát, musíš ovládat i gramatiku
když narazím na opakující se hrubky, přestávám číst. Tříská mě to do očí ![]()
Navíc nemám pocit, že bys měla talent na psaní ![]()
@BlackRose99 jo, ještě mě trklo přižazeno… a to příliž si neopravíš?
@Verunecka289 píše:
Tak to je omyl, když chceš psát, musíš ovládat i gramatikukdyž narazím na opakující se hrubky, přestávám číst. Tříská mě to do očí
Navíc nemám pocit, že bys měla talent na psaní
Názoru si vážím, ale tak nějak beru jako urážku „Navíc nemám pocit, že bys měla talent na psaní“ podle jednoho a navíc úvodního článku takhle soudit mi příjde hnusný, ale samozřejmě je to TVŮJ názor.
@BlackRose99 píše:
Názoru si vážím, ale tak nějak beru jako urážku „Navíc nemám pocit, že bys měla talent na psaní“ podle jednoho a navíc úvodního článku takhle soudit mi příjde hnusný, ale samozřejmě je to TVŮJ názor.
Neumíš přijmout kritiku a hned jsi v opozici. Dáš k posouzení blog, kde není vůbec nic a zcela upřímně, je na úrovni žáka páté třídy. Není tam ani náznak něčeho zajímavého, skutečně žádný talent nevidím. Jestli tě baví psát - piš, ale pro sebe. I poutavě psát je umění a vyžaduje práci. Až budeš mít, co nabídnout, zkus to znovu. Chápu, že je to tvoje forma najít v internetovém světě to, co v reálu chybí, ale i tam musíš mít, co nabídnout, aby komentáře byly podle tvých představ.
@BlackRose99 Nejdříve bych se trochu polepšila v gramatice, protože hrubkami na nikoho dojem neuděláš
A web bych určitě vyplnila nějakými články ještě před tím, než jej vůbec začneš zveřejňovat - člověk si musí přečíst něco zajímavého a čtivého, aby měl důvod se vrátit. Z tvého úvodního článku (i když jsi jej určitě psala s pečlivostí) se toho člověk možná něco málo dozví, ale já upřímně už bych neměla chuť se na stránky vrátit ![]()
@Nicolettee píše:
@BlackRose99 Nejdříve bych se trochu polepšila v gramatice, protože hrubkami na nikoho dojem neudělášA web bych určitě vyplnila nějakými články ještě před tím, než jej vůbec začneš zveřejňovat - člověk si musí přečíst něco zajímavého a čtivého, aby měl důvod se vrátit. Z tvého úvodního článku (i když jsi jej určitě psala s pečlivostí) se toho člověk možná něco málo dozví, ale já upřímně už bych neměla chuť se na stránky vrátit
Díky za objektivní názor
Tahle diskuze byla vytvořena hlavně taky kvůli nějakým vychytávkám, které se dají na blogspot použít, bohužel mi nikdo neporadil, ale nevadí. S články máš pravdu, ale taky si myslím, že je důležité nalákat lidi už od začátku, lidi si přečtou úvodní článek, něco se dozví a ze zvědavosti, jak se bude blog vyvíjet příjdou znovu a zjisti, zda je blog zaujal, nebo ne, to jsi myslím já, ale je to zase opět o názoru
@BlackRose99 Nemáš vůbec zač
Třeba tu zkrátka není nikdo, kdo by s blogspotem uměl a kdo by ti mohl poradit ty vychytávky, ale na druhou stranu tu budeš mít zpětnou vazbu a názory na web jako celkově - což taky není k zahození
Vzhledem k tomu, že se psaní článků věnuji již více jak rok a půl a momentálně rovněž spouštím své stránky, tak si troufnu tvrdit, že už v tom trochu umím chodit a vím, že web není jen o článcích. Jak ti tu již někdo psal, ani ten vzhled není „nic moc“ a chtělo by na něm zapracovat, protože kdokoli ti na ty stránky přijde, tak si jako první všimne vzhledu stránek - a už ty stránky musí umět zaujmout. No dobře, máš pravdu, že možná někdo bude zvědavý, jak se to s blogem bude dál vyvíjet, ovšem upřímně - z tvého úvodního článku nic až tak zajímavého nekouká, tak v kolika lidech si myslíš, že ten zájem vrátit se skutečně vzbudíš? ![]()
@Nicolettee píše:
@BlackRose99 Nemáš vůbec začTřeba tu zkrátka není nikdo, kdo by s blogspotem uměl a kdo by ti mohl poradit ty vychytávky, ale na druhou stranu tu budeš mít zpětnou vazbu a názory na web jako celkově - což taky není k zahození
Vzhledem k tomu, že se psaní článků věnuji již více jak rok a půl a momentálně rovněž spouštím své stránky, tak si troufnu tvrdit, že už v tom trochu umím chodit a vím, že web není jen o článcích. Jak ti tu již někdo psal, ani ten vzhled není „nic moc“ a chtělo by na něm zapracovat, protože kdokoli ti na ty stránky přijde, tak si jako první všimne vzhledu stránek - a už ty stránky musí umět zaujmout. No dobře, máš pravdu, že možná někdo bude zvědavý, jak se to s blogem bude dál vyvíjet, ovšem upřímně - z tvého úvodního článku nic až tak zajímavého nekouká, tak v kolika lidech si myslíš, že ten zájem vrátit se skutečně vzbudíš?
Co se týče designu, je jednoduchý a to mi příjde fajn.
Z blogy mám taky zkušenosti asi čtyři roky jsem působila na blog.cz,takže nějaké zkušenosti taky mám, ale co se týče blogspotu, jsem začátečnice
@BlackRose99 Tak já nevím, co od těch lidí tady vlastně chceš
chceš názor - tak ti ho dají a řeknou ti, že ten vzhled se jim moc nelíbí. A ty oponuješ tím, že tobě přijde fajn. No tak budiž, ale v tom případě se neptáš na názory, ale chceš jen slyšet pochvaly, jak je to všechno TIP TOP ![]()
@Nicolettee píše:
@BlackRose99 Tak já nevím, co od těch lidí tady vlastně chcešchceš názor - tak ti ho dají a řeknou ti, že ten vzhled se jim moc nelíbí. A ty oponuješ tím, že tobě přijde fajn. No tak budiž, ale v tom případě se neptáš na názory, ale chceš jen slyšet pochvaly, jak je to všechno TIP TOP
Ne, to vůbec ne, respektuji názor těch lidí tady, sama jsem zde někde psala, že se vzhledem nejsem stopro spokojená, že se bude měnit, ale nemyslím si, že ten aktuální „není nic moc“ na holčičí blog je vhodný, sice ne stoprocentní, ale zatím mi moc nejde ho upravit, jsem zvyklá na trochu jiný systém blog.cz