Blogspot - poraďte, názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.1.16 12:25

Mě se líbí vzhled blogu, je jednoduchý a není přeplácaný barvami. Co se týče hrubek, chce to vymakat, ale souhlasím, že hlavně záleží na kvalitě, než na těch hrubkách, navíc jich tam zase tolik není. Akorát bych blog prezentovala až budeš mít více článků. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
16.1.16 12:25

@BlackRose99 V tom případě se s tímto systémem nejdříve nauč a teprve potom jej prezentuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.16 12:58
@Slečnazlobiva píše:
Mě se líbí vzhled blogu, je jednoduchý a není přeplácaný barvami. Co se týče hrubek, chce to vymakat, ale souhlasím, že hlavně záleží na kvalitě, než na těch hrubkách, navíc jich tam zase tolik není. Akorát bych blog prezentovala až budeš mít více článků. Hodně štěstí!

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.1.16 13:20

@BlackRose99 pokud jsi mladší, napiš něco o sobě. Pak mnozí pochopí tvé případné gramatické chyby, budou shovívavější, ale spíš bych na to nespoléhala. S blogem jdi ven v okamžiku, kdy budeš mít možnost nalákat čtenáře na něco. Pokud to budou dva články, myslím, že se moc lidí vracet nebude. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.16 14:21
@JanaKr píše:
@BlackRose99 pokud jsi mladší, napiš něco o sobě. Pak mnozí pochopí tvé případné gramatické chyby, budou shovívavější, ale spíš bych na to nespoléhala. S blogem jdi ven v okamžiku, kdy budeš mít možnost nalákat čtenáře na něco. Pokud to budou dva články, myslím, že se moc lidí vracet nebude. Držím palce.

Pokusila jsem se o nějaký větší návodový článek, teď jsem ho vydala, tak se klidně koukni a můžeš mi napsát, co na to říkáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
16.1.16 14:35
@BlackRose99 píše:
Díky za objektivní názor :) Tahle diskuze byla vytvořena hlavně taky kvůli nějakým vychytávkám, které se dají na blogspot použít, bohužel mi nikdo neporadil, ale nevadí. S články máš pravdu, ale taky si myslím, že je důležité nalákat lidi už od začátku, lidi si přečtou úvodní článek, něco se dozví a ze zvědavosti, jak se bude blog vyvíjet příjdou znovu a zjisti, zda je blog zaujal, nebo ne, to jsi myslím já, ale je to zase opět o názoru
.

Příspěvek upraven 07.02.16 v 23:34

• Citovat
  • Upravit
29350
16.1.16 16:23

@BlackRose99 doporučovala bych ti opravit si to „přižazeno“ a hlavně to „příliž“… to první každý pochopí jako překlep, ale to druhé určitě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.16 17:05
@Regina Hero píše:
@BlackRose99 doporučovala bych ti opravit si to „přižazeno“ a hlavně to „příliž“… to první každý pochopí jako překlep, ale to druhé určitě ne…

To příliž jsem si již opravila, akorát jsem si nevšimla, že ho mám v textu 2krát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.1.16 19:58
@BlackRose99 píše:
Názoru si vážím, ale tak nějak beru jako urážku „Navíc nemám pocit, že bys měla talent na psaní“ podle jednoho a navíc úvodního článku takhle soudit mi příjde hnusný, ale samozřejmě je to TVŮJ názor.

Jenže ten, kdo opravdu psát umí, dokáže zaujmout i v krátkým úvodním příspěvku a tomu jsi na hony vzdálená :nevim: pokud to bereš jako urážku, tvůj problém, pak se ale neptej na názory, když chceš slyšet jenom pochvalu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
18.1.16 19:59
@Verunecka289 píše:
Jenže ten, kdo opravdu psát umí, dokáže zaujmout i v krátkým úvodním příspěvku a tomu jsi na hony vzdálená :nevim: pokud to bereš jako urážku, tvůj problém, pak se ale neptej na názory, když chceš slyšet jenom pochvalu :roll:
:potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barakaaa
18.1.16 21:46

Opravdu při četbě posuzuji „kvalitu“ i dle pravopisných hrubek. Při četbě ruší, obtěžují, odradí. Koneckonců i prosté slohové cvičení by mělo být bez hrubek. Hrubka není překlep.

• Citovat
  • Upravit
23.1.16 17:39
@barakaaa píše:
Opravdu při četbě posuzuji „kvalitu“ i dle pravopisných hrubek. Při četbě ruší, obtěžují, odradí. Koneckonců i prosté slohové cvičení by mělo být bez hrubek. Hrubka není překlep.

Jistě, každý při četbě posuzuje něco jiného, pro mě je důležitá kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.1.16 21:46
@BlackRose99 píše:
Jistě, každý při četbě posuzuje něco jiného, pro mě je důležitá kvalita.

No to asi sotva. Vždyť neumíš ani aplikovat pravidla pravopisu. O jaké kvalitě tady mluvíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.16 13:41
@hanka.br. píše:
No to asi sotva. Vždyť neumíš ani aplikovat pravidla pravopisu. O jaké kvalitě tady mluvíš?

Tolik bych to nedramatizovala, zase tolik chyb tam není. Kritizovat umí každý, ocenit už málo kdo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.1.16 14:07
@BlackRose99 píše:
Tolik bych to nedramatizovala, zase tolik chyb tam není. Kritizovat umí každý, ocenit už málo kdo. ;)

Co je tady podle tebe hodno ocenění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák