Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@hanka.br. Snaha a vasen, to nevis? Gramaticke chyby, stylistika zadna, design nulovy, bez napadu…ale ocenovat se musi uz jen to, ze neco dela…
@BlackRose99 Proc se tu obhajujes? Konstruktivni kritiky jsi tudostala dost, ale jestli jsi chtela chvalu, tak bohuzel, za co? Pokud te to bavi a jsi s tim vsim spokojena-tedy gramatika neva, ze jede, napady tvrdis, ze mas apod.-tak se tu nezdrzuj a funguj na blogu. Celou tuhle diskusi ala „zalozim s otazkou, co na to rikate, nic neupravim a jen se obhajuju“ nejak nema smysl pro nikoho, ne?
@hanka.br. píše:
Co je tady podle tebe hodno ocenění?
Místo toho, aby jsi hodnotila kvalitu a obsah článek, hledáš jestli ve slově je nebo není chybička, neříkám, že mám výborně kvalitní články a ani si to nemyslím, ale příjde mi ubohý hledat chyby.
@lupto píše:
@hanka.br. Snaha a vasen, to nevis? Gramaticke chyby, stylistika zadna, design nulovy, bez napadu…ale ocenovat se musi uz jen to, ze neco dela…@BlackRose99 Proc se tu obhajujes? Konstruktivni kritiky jsi tudostala dost, ale jestli jsi chtela chvalu, tak bohuzel, za co? Pokud te to bavi a jsi s tim vsim spokojena-tedy gramatika neva, ze jede, napady tvrdis, ze mas apod.-tak se tu nezdrzuj a funguj na blogu. Celou tuhle diskusi ala „zalozim s otazkou, co na to rikate, nic neupravim a jen se obhajuju“ nejak nema smysl pro nikoho, ne?
Neobhajuji se, jen cítím potřebu se k názoru člověka taky vyjádřit, člověk napíše, co si myslí, já se k tomu vyjádřím podle sebe, není to obhajování. Z každého komentáře si něco vezmu a alespoň o kousek dál mě to posune, jen komentáře typu „Máš taky chyby“ mi příjdou ubohý, o pár chyb ve článku, přeci nejde, jde o obsah článku, jasně chyba v každé větě je asi problém, ale troufnu si tvrdit, že tolik chyb tam zase není. Ano, baví mě to, od téhle diskuze jsem čekala spíš, že se vyjádří někdo zkušený s blogspotem a třeba poradí nějaké vychytávky, bohužel tu nikdo takový není, ale co už. Jinak děkuji Ti za Tvé vyjádření. ![]()
@BlackRose99 píše:
Místo toho, aby jsi hodnotila kvalitu a obsah článek, hledáš jestli ve slově je nebo není chybička, neříkám, že mám výborně kvalitní články a ani si to nemyslím, ale příjde mi ubohý hledat chyby.
Ubohý je vydávat veřejně blog, chtít názor a neuznat kritiku pravopisu. Ono když studentka gymnázia napíše BY JSTE místo BYSTE, je to zkrátka smutné. Velmi ráda bych si přečetla nějaký zajímavý kvalitní článek, ale zatím krom „recenze“ na balzám na rty, rozhovoru sama se sebou a návodu na pohyblivou ikonu, není moc co hodnotit co do kvality nebo zajímavosti. Možná by bylo rozumnější požádat o názor tvé vrstevníky, ty to třeba osloví.
@BlackRose99 píše:
Neobhajuji se, jen cítím potřebu se k názoru člověka taky vyjádřit, člověk napíše, co si myslí, já se k tomu vyjádřím podle sebe, není to obhajování. Z každého komentáře si něco vezmu a alespoň o kousek dál mě to posune, jen komentáře typu „Máš taky chyby“ mi příjdou ubohý, o pár chyb ve článku, přeci nejde, jde o obsah článku, jasně chyba v každé větě je asi problém, ale troufnu si tvrdit, že tolik chyb tam zase není. Ano, baví mě to, od téhle diskuze jsem čekala spíš, že se vyjádří někdo zkušený s blogspotem a třeba poradí nějaké vychytávky, bohužel tu nikdo takový není, ale co už. Jinak děkuji Ti za Tvé vyjádření.
Bohuzel tady plati to o tom hrachu na zed…proc myslis, ze novinari maji podminky jako vynikajici cestina? Ale tobe nejdou ani poutave texty, co ctenare zaujmou, pak se totiz chyby prejit daji.
@BlackRose99 píše:
no a vážně chceš zhodnotit kvalitu a obsah svých článků? No, není tam nic zajímavého, co by se nedalo najít jinde (otestování balzámu na rty už udělalo víc lidí), zbývající trošky hodnotit nebudu… pokud chceš mít úspěch, měla bys mít nápad a být jiná, odlišovat se od většiny nenápaditých a slabých bloggerů… a držet se nějakého rámce, zaměřit se na jednu oblast a ne to mít každý pes jiná ves… a ty chyby jsou fakt mínus… ve tvém věku to tak možná nevidíš, ale třeba když hledáme spolupracovníky pro náš internetový časopis, tak ten pravopis a gramatika jsou velmi důležité vjemy…
Články nepovažuji za kvalitní. Bezobsažné, bez nápadu, bez spádu. Více čti kvalitní literaturu a piš do šuplíku. Prozatím. A více pokory…Držím place!