Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den dámy, mám technicky dotaz a doufám, že mi některá poradíte. Včera se mi u Samsungu zapnul Bezpečný režim a ať zkouším co zkouším tak mi nejen vypnout. Měla jste s tím některá problém a jak jste ho vyřešila? Děkuji za připadne rady
@Ustecanka
Stalo se mi to na Silvestra, kdy jsem se ho snažila vytáhnout z obalu poté, co jsem na něj nalila vodu a držela jsem tlačítko pro snížení hlasitosti.
Vypnout ho můžeš tak, že při zapínání - ale až ve chvíli, kdy se ti tam začne objevovat logo Samsung, zmáčkneš tlačítko hlasitosti směrem nahoru. Povedlo se mi to asi na 15ty pokus se trefit do toho správného okamžiku.
Děkuji za typ. S tím tlačítkem volume jsem to zkoušela ale držela jsem ho od zacatku co se zapinal. Snad se zadari. Je strašně jak je člověk na mobilu závislý ![]()
Tak jen doplním jak jsem problém nakonec vyřešila kdyby to tu někdy někdo hledal. Jela jsem do servisu a tam mi udělali Hard reset telefonu. Dá se na návod mrknout na You tube a podle toho to udělat. A aby se předešlo tomuto problému tak by se neměla například zvyšovat hlasitost při hovoru na max, tím se to spustí.
@Ustecanka Ale když mi tam naskočil sám ten bezpečný režim tak co mám dělát?