HUAWEI P 8 - jak jste spokojené?

287
16.1.16 11:02

HUAWEI P 8 - jak jste spokojené ?

Chci-resp. musím si pořídit nový mobil a uvažuji právě o Huawei P8,vzhledem k nenízké ceně by mě zajímalo, jestli cena odpovídá kvalitě, jestli máte - jste spokojené, nebo ještě lépe-nadšené :mrgreen:?
Poslední - spíše třešnička- jakou máte barvu telefonu?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4000
16.1.16 11:10
@LennkaK. píše:
Chci-resp. musím si pořídit nový mobil a uvažuji právě o Huawei P8,vzhledem k nenízké ceně by mě zajímalo, jestli cena odpovídá kvalitě, jestli máte - jste spokojené, nebo ještě lépe-nadšené :mrgreen:?
Poslední - spíše třešnička- jakou máte barvu telefonu?
Díky

P8 k nízké ceně? Nový stojí cca. 9000,– P8 má špatný poměr výkonu ke kapacitě baterie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.1.16 11:12

@minoe
psala jsem k né-nízké, tzn. vyšší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.1.16 11:13
@LennkaK. píše:
@minoe
psala jsem k né-nízké, tzn. vyšší :mrgreen:

8o máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.1.16 11:19

:think: jsi mne nachytala na „dobrém“ klamu, stačilo že jsi napsala nenízká a to ne vyznělo do ztracena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
16.1.16 11:21

S manželem jsme vybírali telefon pro mě na podzim. Tento byl v užším výběru. Nakonec díky parametrům vyhrál Asus Zenfone 2. Jsou v různých cenových relacích, já mám s velkou kapacitou paměti, LTE a dual SIM. Jsem velmi spokojená. Mám to jak mobilní kanelář. Možná jediná nevýhoda je, že je trošku těžší, ale člověk si zvykne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.1.16 11:22

@LennkaK. Ja mam sice P8-lite ale nemuzu si stěžovat. Mam ho cca pul roku, žádné zasekavani, nic. Delam na telefonu v podstatě vše a vydrzi cely den nabitý. Za mě super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
16.1.16 11:22

Jo, mám zlatý ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.1.16 11:25
@An Dy píše:
@LennkaK. Ja mam sice P8-lite ale nemuzu si stěžovat. Mam ho cca pul roku, žádné zasekavani, nic. Delam na telefonu v podstatě vše a vydrzi cely den nabitý. Za mě super :)

To je fajn s tím LITE, ta baterka v něm je ale ještě větší tragédie než v tom P8.. Ale zase na druhou stranu, záleží co s mobilem vše děláš, něco bere baterku více, něco méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.1.16 11:25

@minoe
no já chtěla nějak zjemnit pojem že ta cena je příšerná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.1.16 11:26
@nozu píše:
Jo, mám zlatý ;-)

Zlatá je fajn barva - není tak častá na mobilech a tak to dělá z mobilu výjimečný kousek, na druhou stranu zlatá barva je kýčová barva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.1.16 11:28
@LennkaK. píše:
@minoe
no já chtěla nějak zjemnit pojem že ta cena je příšerná :mrgreen:

Vyšlo ti to, hezky jsi mne nachytala.. Na druhou stranu jsem dnes nevyspaná, tak se tak nesoustředím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.1.16 11:31

@minoe já bych neřekla ze baterka je tragédie. Jsem na mobilu v podstatě non stop a vydrží cely den bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.1.16 11:33
@An Dy píše:
@minoe já bych neřekla ze baterka je tragédie. Jsem na mobilu v podstatě non stop a vydrží cely den bez problémů.

Tak já ti ale píšu, že záleží co na mobilu děláš.
Zapni si například internet přes LTE, do toho nastav vysoký jas displeje a hned baterka jede dolů rychleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.1.16 11:35

@minoe internet LTE ani nevypinam a doma jedu přes WiFi. Vysoký jak displeje podle mě není vůbec potřeba. Já s tel. nemám jediný problém. Neměnila bych!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák