Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den došlo Vám někomu toto na Vinted? Nevím zda to potvrdit. Tenkrát to chtělo občanku.
Mám výdělek asi 12000 věci staré xo se nepoužívají atd. Zda to nějak řešit
Děkuji
Ahoj ano, zablokovali mi ucet, protoze jsem jim nechtela dat Rodne cislo, prestoze muj doklad tusim ridicak maji a také jsem neprekrocila limit. Vinted je cely podvod, jen me sere, ze mi dezi penize..
@Ellenk89 také mi drží peníze, ale vše jsem doložila a stále drží. Uz vám to uvolnili?
Nene, a asi ani neuvolní, ja jim rodne cislo urcite neposlu..
@Ellenk89 píše: Více
Tak nějak proto asi lepší to utratit ihned tam.
Koukal jsem na pravidla oni jen zamknou peněženku ale nakupovat můžete třeba po domluvě poslání peněz na účet.
Jen prostě,, peněženka,, je zamčena.
@Niki098 píše: Více
Psali mi že akorát zablokují peněženku ale můžete stále nakupovat bez tlačítka
@Ponty ano, ale v peněžence mám několik tisíc, takže je chci 🤣
@Niki098 a proč si je tam vůbec necháváte, já tam převážně jen prodávám a nechávám si to zdarma vyplácet na účet a když si něco chci koupit, zaplatím kartou…taky mám výdělek přes 12tis a žádné RC po mně nechtěli
@Karkulka38 píše: Více
Až od 30prodeju za rok nebo 2000eue myslím
@Karkulka38 vzdycky si to hned převedu na účet, jenže teď jsem toho nahrála na Vinted hodně a posílala jsem několik balíků denně, takže peníze jsou stále v očekávaných platbách ani se nedostali do Vinted peněženky a dokud Vinted neověří totožnost, tak mi je do peněženky ani nepřipíší
Zdravím pak už se nikdo neozval?
Právě tenkrát jsem poslal kopii RP.tak teď určitě už nic nepošlu.
Peníze tam nemám, tak to budu kupovat mimo,, tlačítko,, to mě poslali že to tak bude fungovat😃
Nene nic, ja tam mam dve stovky, ale nemohu s nimi nijak operovat ani na nakup. Kazdopadne lidem rikam ze pres zasilkovnu a bohuzel to nikdo nechce
Přesně já psal na Vinted.
Napsali mě že jde jen do blokace peněženka ale můžu normálně nakupovat a posílat ale bez tlačítka.
Já posledních 150kc převedl a už asi s Vinted končím😄