Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Když si rozkliknes bluetooth tak tam určitě bude nějaký nastavení a tam by měla být záložka blokována zařízení nebo tak neco a tam by to mělo jít zase zrusit
@Vladusxx píše:
Když si rozkliknes bluetooth tak tam určitě bude nějaký nastavení a tam by měla být záložka blokována zařízení nebo tak neco a tam by to mělo jít zase zrusit
Není to tam.
@Elis56 píše:
A jak?
Tak jak jsi to udělala poprvé. Netuším, co parujes, ale proste na tom zařízení, co chceš připojit najdi parovaci tlačítko, spust ho a iPhone si to znovu najde
@Tichošlápek píše:
Tak jak jsi to udělala poprvé. Netuším, co parujes, ale proste na tom zařízení, co chceš připojit najdi parovaci tlačítko, spust ho a iPhone si to znovu najde
To zkouším celou dobu…
@Elis56 mělo by to jít. Ten telefon to jen jakoby zapomene, neignoruje ho
Já potřebuji připojit sluchátka Vivo, které nejsou v nabídce vůbec. Maximálně je vezmu a vyhodim
V tom případě bohužel neporadím. Koukla jsem i na help weby apod a všude to řeší proste jen opětovným spárováním
Ještě mě napadá pohledat někde přímo v nastavení nebo hodit telefon do továrního nastavení, ale to asi nechceš.
@Koty píše:
Ještě mě napadá pohledat někde přímo v nastavení nebo hodit telefon do továrního nastavení, ale to asi nechceš.
Resetovala jsem síť i cele nastavení s bezezměny.. no nic sluchátka, které mám měsíc a stali 1400 poletí
Dobrý den, potřebuji pomoct. Dala jsem omylem na Bluetooth ignorovat zařízení (sluchátka). Jak to mam vrátit prosím? Už se mi to tam vůbec neukazuje ta moznost propojení…